fadimenin düğününü listeye alması için ikna etmeye çalısıyorum @DarkLeqenD i@DarkLeqenD bak okadar hakimim senin yarismacina
önce yagmur demem sarkisini alsinfadimenin düğününü listeye alması içinikna etmeye çalısıyorum @DarkLeqenD i
1 şarkı ekleyecek sanırım yağmur çağmurumu alsın o şarkının ilgi görüceğini bende düşünüyorummillet konuya etiket gelince bakiyor ben etiket gelmedende bakiyorum hakimim konuya @Çiğdem-
önce yagmur demem sarkisini alsin
kız gerçek yaşın ortaya çıktı az utanıp mesaj yazma tüm foruma rezil oldun1 şarkı ekleyecek sanırım yağmur çağmurumu alsın o şarkının ilgi görüceğini bende düşünüyorum@DarkLeqenD
nerde ortaya çıktı bee benim admin şahitimkız gerçek yaşın ortaya çıktı az utanıp mesaj yazma tüm foruma rezil oldun
ben de kanıt var sende sadece sözlü şahitliknerde ortaya çıktı bee benim admin şahitim
Çok teşekkürler öğretmenim.ben reyting makinesiyim@xemrexxx gibi kendimi öveyim biraz. ben demek reyting demek. ben demek konulara sayfalarca yorum demek (buda @sokak sanati ni hatirlatti)her yazdigim bu tarz konularda ilk 5 te muhakkak varim
@MayısKralı beni bunyesi altina almaya calismasi dogru hamle. @Çiğdem- kiymet bilmedi kendi kaybi
artik @mrt-06 aboneli uyesi olacam konusunun
Yorumları da okudum da o kadar dikkatli okumadım heralde. Çook da büyük bir kaos yakalayamadım.kaos ayrintida gizli
yorumlarda
ben reyting makinesiyim@xemrexxx gibi kendimi öveyim biraz. ben demek reyting demek. ben demek konulara sayfalarca yorum demek (buda @sokak sanati ni hatirlatti)her yazdigim bu tarz konularda ilk 5 te muhakkak varim
@MayısKralı beni bunyesi altina almaya calismasi dogru hamle. @Çiğdem- kiymet bilmedi kendi kaybi
artik @mrt-06 aboneli uyesi olacam konusunun
gel sende abone olda @Çiğdem- in etekleri tutussunBen deliller ile konuşuyorum genelde.Neyse bu konuya ben abone değilim o yüzden çok yazmiyayim.
suan yaratmaya calisiyorumYorumları da okudum da o kadar dikkatli okumadım heralde. Çook da büyük bir kaos yakalayamadım.
Tamam bi yere kaybolmuyorum o zaman. Zamanı gelince dahil olurum.
gel sende abone olda @Çiğdem- in etekleri tutussun
Ozaman ben tahmin edebiliyorum neye ihanet dediginiÇiğdem bir tanedir beni elerse kaçarım tabi.Biz eskiden aboneydik ihanet edildi çıktık.
Ozaman ben tahmin edebiliyorum neye ihanet dedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?