fadimenin düğününü listeye alması için ikna etmeye çalısıyorum @DarkLeqenD i@DarkLeqenD bak okadar hakimim senin yarismacina![]()
önce yagmur demem sarkisini alsinfadimenin düğününü listeye alması içinikna etmeye çalısıyorum @DarkLeqenD i![]()
1 şarkı ekleyecek sanırım yağmur çağmurumu alsın o şarkının ilgi görüceğini bende düşünüyorummillet konuya etiket gelince bakiyor ben etiket gelmedende bakiyorum hakimim konuya @Çiğdem-
önce yagmur demem sarkisini alsin![]()
kız gerçek yaşın ortaya çıktı az utanıp mesaj yazma tüm foruma rezil oldun1 şarkı ekleyecek sanırım yağmur çağmurumu alsın o şarkının ilgi görüceğini bende düşünüyorum@DarkLeqenD
nerde ortaya çıktı bee benim admin şahitimkız gerçek yaşın ortaya çıktı az utanıp mesaj yazma tüm foruma rezil oldun![]()
ben de kanıt var sende sadece sözlü şahitliknerde ortaya çıktı bee benim admin şahitim![]()
![]()
![]()
Çok teşekkürler öğretmenim.ben reyting makinesiyim@xemrexxx gibi kendimi öveyim biraz. ben demek reyting demek. ben demek konulara sayfalarca yorum demek (buda @sokak sanati ni hatirlatti
)her yazdigim bu tarz konularda ilk 5 te muhakkak varim
@MayısKralı beni bunyesi altina almaya calismasi dogru hamle. @Çiğdem- kiymet bilmedi kendi kaybi
artik @mrt-06 aboneli uyesi olacam konusunun![]()
Yorumları da okudum da o kadar dikkatli okumadım heralde. Çook da büyük bir kaos yakalayamadım.kaos ayrintida gizli
yorumlarda
ben reyting makinesiyim@xemrexxx gibi kendimi öveyim biraz. ben demek reyting demek. ben demek konulara sayfalarca yorum demek (buda @sokak sanati ni hatirlatti
)her yazdigim bu tarz konularda ilk 5 te muhakkak varim
@MayısKralı beni bunyesi altina almaya calismasi dogru hamle. @Çiğdem- kiymet bilmedi kendi kaybi
artik @mrt-06 aboneli uyesi olacam konusunun![]()
gel sende abone olda @Çiğdem- in etekleri tutussunBen deliller ile konuşuyorum genelde.Neyse bu konuya ben abone değilim o yüzden çok yazmiyayim.
![]()
suan yaratmaya calisiyorumYorumları da okudum da o kadar dikkatli okumadım heralde. Çook da büyük bir kaos yakalayamadım.![]()
Tamam bi yere kaybolmuyorum o zaman. Zamanı gelince dahil olurum.
gel sende abone olda @Çiğdem- in etekleri tutussun![]()
Ozaman ben tahmin edebiliyorum neye ihanet dediginiÇiğdem bir tanedir beni elerse kaçarım tabi.Biz eskiden aboneydik ihanet edildi çıktık.
![]()
Ozaman ben tahmin edebiliyorum neye ihanet dedigini![]()