Sen yokken gerçek biz yani biz vardı.Burada kimin lafına inanırlar sanıyorsun ?biz ki sultan sülüman bugüne kadar kimlerin başını kesmedik ki!
Sen yokken gerçek biz yani biz vardı.Burada kimin lafına inanırlar sanıyorsun ?biz ki sultan sülüman bugüne kadar kimlerin başını kesmedik ki!
ucu sana dokunursa kusura bakmaO zman senden iyi bir Analiz beklioruz dosicimm
o gulme isareti birer maske. tamam 3 keremi ne dedin. dörduncuye gerek yok
ucu sana dokunursa kusura bakma
vadikızı ablamız itiraflara alışık zaten her hafta gündem oluyor.valla gülme işaretini maske olarak kullanmadım artık herşeye gülmek
istiyorum ben
ucu sana dokunursa kusura bakma
tamam yani bir dahaki hakkinda yapacagim itirafa aglamazsin demi ?valla gülme işaretini maske olarak kullanmadım artık herşeye gülmek
istiyorum ben
vadikızı ablamız itiraflara alışık zaten her hafta gündem oluyor.
anonim olmak daha iyiymis farkettim. iyiki anonim yapmissinvadikızı ablamız itiraflara alışık zaten her hafta gündem oluyor.
tamam yani bir dahaki hakkinda yapacagim itirafa aglamazsin demi ?
Niye canım sen de bizim kraliçemizsin.sanki gündem olacak biriymişim gibi
neyse zamani gelince anlarsin 😛o kadar kötü bir itirafmı olacak yaniniye ağlıcam ya allah allah
Niye canım sen de bizim kraliçemizsin.
neyse zamani gelince anlarsin 😛
daha birkac ay önce ordaydim. Darbenin tam göbeginde ama memleket aski beni hic bir seyden yildirmaz. bu senede gelecem insallah@dosimosi bu arada hiç mi gelmiyorsun Türkiyeye yoksa arada geliyor musun
Zaten forumda kaç bayan üye var, saygımız sonsuz.kraliçenizmiyim ay tşk ederimm
bu biraz positif geldi banatahmin edebiliyorum duygusal olduğumu herşeye alındığımı bilip bilmeden anlamadan
herşeye atladığımı söyleceksin demi
Zaten forumda kaç bayan üye var, saygımız sonsuz.
bu biraz positif geldi bana
Siz yokken değil biz hep vardık.Ama sizi buralarda pek göremedik ya nerelerdeydinizSen yokken gerçek biz yani biz vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?