HAHAH aa evet kesinlikle öyle olmalı bende oklavamı masaya vurdum arkanda ben varım dedim artık hakkında itiraf gelmez sanırımAaa kendi aramızda atışırız ama elalem konusunda sahip çıkarız tabii. 😛😎
HAHAH aa evet kesinlikle öyle olmalı bende oklavamı masaya vurdum arkanda ben varım dedim artık hakkında itiraf gelmez sanırımAaa kendi aramızda atışırız ama elalem konusunda sahip çıkarız tabii. 😛😎
Biraz daha vur kız acıma hiç.HAHAH aa evet kesinlikle öyle olmalı bende oklavamı masaya vurdum arkanda ben varım dedim artık hakkında itiraf gelmez sanırım
Aaa sen beni kıskanırsın diye buluşmaya korkarım.
hahahah olabilir vlla beğenirse sana bile sarkabilirAaa sen beni kıskanırsın diye buluşmaya korkarım.
Hahah ya off.hahahah olabilir vlla beğenirse sana bile sarkabilir
Çok soğuk buralar ayoll köylere kar yağdı çoktanHahah ya off.Giresunda havalar nasıl.
hedef 27 kasim 2016. ogune kadar cene calisacak sonra hayat normale dönecekTüm yorumları okudum kusura bakma abla ama seninde çenen varmış baya.😱@dosimosi
Çiğdem- i geçtin yani.
@Çiğdem- çok teşekkür ediyorum. canım arkadaşım o benim.Her zaman desteğini esirgememiştir.
@Mr.At itirafın çok güldürdü.Hahah Çok teşekkürler.
@vadikızı hakkında artık yapılan kötü itiraflar sıkmaya başladı sürekli aynı şeyler bence bunu 1 kişi yapıyor.
@destere konusunda gelince ben geldiğimden beri bu fake mevzusu var ama niyeyse bunu diyen kişiler hiçbir zaman ortalıkta olmadı ama destere her zaman buradaydı. 😎😛
@mrt-06 güzel olmuş.
Tüm yorumları okudum kusura bakma abla ama seninde çenen varmış baya.😱@dosimosi
Çiğdem- i geçtin yani.
@Çiğdem- çok teşekkür ediyorum. canım arkadaşım o benim.Her zaman desteğini esirgememiştir.
@Mr.At itirafın çok güldürdü.Hahah Çok teşekkürler.
@vadikızı hakkında artık yapılan kötü itiraflar sıkmaya başladı sürekli aynı şeyler bence bunu 1 kişi yapıyor.
@destere konusunda gelince ben geldiğimden beri bu fake mevzusu var ama niyeyse bunu diyen kişiler hiçbir zaman ortalıkta olmadı ama destere her zaman buradaydı. 😎😛
@mrt-06 güzel olmuş.
gec oldu. en basta takacaktin. basim agriyor. senin nazarindir. gözlerin renklimi neAaa takalım hemen.
Aaa @Çiğdem- in nazarı olabilir o zaman.gec oldu. en basta takacaktin. basim agriyor. senin nazarindir. gözlerin renklimi ne
onda beni biraz cekememezlik var zaten
Üzüleceğini zannetmiyorum pek zaten.onda beni biraz cekememezlik var zaten
az daha dayansin. Hedef 27 kasim
sonrasinda bukadar göz önunde olmam
forumun dusuk ceneli uyesi olmaya devan eder
yilbasindan sonra isler yogunlasacakta ben fazla kaptirmisim kendimi buraya. bu hafta birseyi deniyorum oyuzden bu hafta aktiflige devam sonra azaltirim artikÜzüleceğini zannetmiyorum pek zaten.O tek bayan kalsın ona yeter.
27 Kasım'dan sonra işler mi yoğunlaşıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?