TVen Fav10 İtirafları 43.Bölüm

Sen yenisin daha ortamda tahmin edemezsin.:A Çiğdem en azından sağlam Papuç. Elenirsem beni başkan yardımcısı yapar oradan serbest oy kullanma hakkı alırım olur biter.😛
bir seye ortak oldugum sirada @mrt-06 ile araniz iyiydi. daha cok olmadi senle gizli olayimiz :A ne olmussa su son zamanlarda olmus gibi :A

arada @Çiğdem- ede övguler eksik olmuyor. seni cikarci seni :A

benimde arkamdan is cevirme mevzulari olmustuda krizi kolay atlattik. bu hafta cezalari kesiliyor sonra ödesip bastan basliyorum.

:F tamam kacan trenin yerine yenisi gelir :A konu kulisse yelkenler suya iner

Şu puan işinide görüşürüz o zaman. Neyse ben yatıyorum yarına görüşürüz :Z

Şu puan işinide görüşürüz o zaman. Neyse ben yatıyorum yarına görüşürüz :Z
bu haftaki sözum gecerli. haftaya bakariz duruma 😉
iyi geceler

@Mr.At hakkimda bilinmeyenler ilk itirafta okuyabilirsin sonra kahve esliginde su yunan meselesini acikliga kavustururuz :)

Son düzenleme:
@mrt-06 gecen seferki itiraf kösesi 8 sayfa olmus. burasi orayi gecti. fark-i ben :)
basarilarinin devamini dilerim :A
yarin yeni itiraflarla kapini tiklatirim 😉

12-13'e katılıyorum

İtiraf 10 ise saçma olmuş. Kendi izlediğin dizinden haberin yok herhalde. Her bölüm bi bayan konusu çıkıyor. Yok o bunu aldattı. Yok kızı biriyle evleniyo annesinden dayak yiyo. Adam kızı başkasıyla aldatıyo kız arkadaşı yardımıyla fotolarını çekiyo. Cıvık cıvık kadın dizisi.

Buyrun bi de burdan bakalım mı?

Çakır diye kakalamaya çalışıyolar :D

Son düzenleme:
@vadikızı "iki meslegim var. biri ögretmenlik."
iyice oku. itiraf 1 . neresini görmedin anlamadim. acik acik yazmisim ögretmenlik diye saskin

Baştaki uyarı güldürdü gardaşım. :F@mrt-06
Bu haftaki itirafları beğendim. 14. itirafı yapan arkadaşa katılıyorum ben de çok özledim Buğra'yı. :(

Tüm yorumları okudum kusura bakma abla ama seninde çenen varmış baya.😱 :F @dosimosi
Çiğdem- i geçtin yani. :F :F

@Çiğdem- çok teşekkür ediyorum. canım arkadaşım o benim. :love1:Her zaman desteğini esirgememiştir.

@Mr.At itirafın çok güldürdü. :F Hahah Çok teşekkürler. :D

@vadikızı hakkında artık yapılan kötü itiraflar sıkmaya başladı sürekli aynı şeyler bence bunu 1 kişi yapıyor. :)

@destere konusunda gelince ben geldiğimden beri bu fake mevzusu var ama niyeyse bunu diyen kişiler hiçbir zaman ortalıkta olmadı ama destere her zaman buradaydı. 😎😛

@mrt-06 güzel olmuş. :A

Tüm yorumları okudum kusura bakma abla ama seninde çenen varmış baya.😱 :F @dosimosi
Çiğdem- i geçtin yani. :F :F

@Çiğdem- çok teşekkür ediyorum. canım arkadaşım o benim. :love1:Her zaman desteğini esirgememiştir.

@Mr.At itirafın çok güldürdü. :F Hahah Çok teşekkürler. :D

@vadikızı hakkında artık yapılan kötü itiraflar sıkmaya başladı sürekli aynı şeyler bence bunu 1 kişi yapıyor. :)

@destere konusunda gelince ben geldiğimden beri bu fake mevzusu var ama niyeyse bunu diyen kişiler hiçbir zaman ortalıkta olmadı ama destere her zaman buradaydı. 😎😛

@mrt-06 güzel olmuş. :A
@destere YE sahip çıktığına göre sen gerçekten değişmişsin ayoll :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan