TVen Fav10 İtirafları 43.Bölüm

Aaa kendi aramızda atışırız ama elalem konusunda sahip çıkarız tabii. 😛😎:F
HAHAH aa evet kesinlikle öyle olmalı bende oklavamı masaya vurdum arkanda ben varım dedim artık hakkında itiraf gelmez sanırım :A :A :A

Tüm yorumları okudum kusura bakma abla ama seninde çenen varmış baya.😱 :F @dosimosi
Çiğdem- i geçtin yani. :F :F

@Çiğdem- çok teşekkür ediyorum. canım arkadaşım o benim. :love1:Her zaman desteğini esirgememiştir.

@Mr.At itirafın çok güldürdü. :F Hahah Çok teşekkürler. :D

@vadikızı hakkında artık yapılan kötü itiraflar sıkmaya başladı sürekli aynı şeyler bence bunu 1 kişi yapıyor. :)

@destere konusunda gelince ben geldiğimden beri bu fake mevzusu var ama niyeyse bunu diyen kişiler hiçbir zaman ortalıkta olmadı ama destere her zaman buradaydı. 😎😛

@mrt-06 güzel olmuş. :A
hedef 27 kasim 2016. ogune kadar cene calisacak sonra hayat normale dönecek :)
simdi bana 31 bildirim gelmis ee ne yapayim cene mecbur calisacak

Tüm yorumları okudum kusura bakma abla ama seninde çenen varmış baya.😱 :F @dosimosi
Çiğdem- i geçtin yani. :F :F

@Çiğdem- çok teşekkür ediyorum. canım arkadaşım o benim. :love1:Her zaman desteğini esirgememiştir.

@Mr.At itirafın çok güldürdü. :F Hahah Çok teşekkürler. :D

@vadikızı hakkında artık yapılan kötü itiraflar sıkmaya başladı sürekli aynı şeyler bence bunu 1 kişi yapıyor. :)

@destere konusunda gelince ben geldiğimden beri bu fake mevzusu var ama niyeyse bunu diyen kişiler hiçbir zaman ortalıkta olmadı ama destere her zaman buradaydı. 😎😛

@mrt-06 güzel olmuş. :A

:FNe diyim harun gülüp geçiyorum o 1 kişi kimse artık sadece :F:Fböyle
gülüyorum canın sağolsun o kişinin

@Harunnn60 beni nazar ettin. insan masallah der. bugun bu ucuncu yazim daha
Aaa takalım hemen. :A
nazar-boncu%C4%9Fu-nedir-ne-demek.jpg

Üzüleceğini zannetmiyorum pek zaten. :A O tek bayan kalsın ona yeter. :A
27 Kasım'dan sonra işler mi yoğunlaşıyor? :D
yilbasindan sonra isler yogunlasacakta ben fazla kaptirmisim kendimi buraya. bu hafta birseyi deniyorum oyuzden bu hafta aktiflige devam sonra azaltirim artik

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan