TVen Fav10 İtirafları 40.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nisa ile ne oldu ki?
Uzun ve saçma olaylar, sen biliyorsundur zaten. O yaşanan olayla birlikte gitti, forumda belki olayı olmadı ama biz bilinen kitleyle yaşanmış sayıyoruz.
Sen benden daha iyi biliyon hem, o olayları ben bilmezken sen.biliyodun.

İtiraf 9 yazan arkadaş kendine gel. @Polat Şaşmaz yedirmeyiz. Öyle artislik yapacaksan alta Anonim değil isim yazacaksın, ki bizde adam diyelim.

İtiraf 16
Mr.At şairsin güzelsin iyi hoşta, küfürlü ya da hakaretli konuşuyorsun hatta bazende kendinle çelişiyorsun

- Anonim -

Dostum, küfür hayatın parçası bunu değiştiremem lakin burada artık eskisi gibi küfürlü bir şey yazmıyorum. Buna @Bully ve @mrt-06 şahit. Dalgasına, eğlenmek amaçlı forumun amacı bu olduğu için bazen savunduğum şey de bile şakaya katarak onu dalgaya vuruyorum. Bu yüzden kendinle çelişiyorsun demeni anlıyorum. Bu arada itiraf yazan arkadaşım rica ediyorum, bir eleştirin varsa özelden yüzüme söylersen daha çok sevinirim itiraftan okumayı pek istemem eleştirileri.

Son düzenleme:
Bu hafta ayrı bir sus pussun da o yüzden. Genel bir değerlendirmeni bekliyoruz.
Valla ne diyeyim genel olarak fena değildi itiraflar. @Bully ile kim soğuk onu anlayamadım kardeşimle soğuk olan benle de soğuktur

@OzaN a fazla acımasız davranmışlar özellikle tek başına yetemiyor diyen arkadaş kolaysa kendisi yapsın zor iş

Benim aklım kısa vadeye çalışıyor. Harbi hiç bir şey hatırlamıyorum. Neyse giden gitsin, yolu açık olsun ne diyeyim.

@Çiğdem- iki. Niye programımızı karalıyorsun olum.
Eleştiri buradan da okunur.

Birisi itiraf 7'yi zoraki yapmış benim neyim gizemli
Ayrıca bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir

Sağlam itiraflar var bu bölüm, beğendim baya
Ellerine sağlık kardeşim
@mrt-06

İtiraf 1 ve 17'ye katılıyorum resmen kim yazmışsa helal

İtiraf 19 güldürdü