Uzun ve saçma olaylar, sen biliyorsundur zaten. O yaşanan olayla birlikte gitti, forumda belki olayı olmadı ama biz bilinen kitleyle yaşanmış sayıyoruz.Nisa ile ne oldu ki?
Uzun ve saçma olaylar, sen biliyorsundur zaten. O yaşanan olayla birlikte gitti, forumda belki olayı olmadı ama biz bilinen kitleyle yaşanmış sayıyoruz.Nisa ile ne oldu ki?
Bu hafta ayrı bir sus pussun da o yüzden. Genel bir değerlendirmeni bekliyoruz.Ne konuşayım ki itirafım yok ki
Valla ne diyeyim genel olarak fena değildi itiraflar. @Bully ile kim soğuk onu anlayamadım kardeşimle soğuk olan benle de soğukturBu hafta ayrı bir sus pussun da o yüzden. Genel bir değerlendirmeni bekliyoruz.
Benim aklım kısa vadeye çalışıyor. Harbi hiç bir şey hatırlamıyorum. Neyse giden gitsin, yolu açık olsun ne diyeyim.Uzun ve saçma olaylar, sen biliyorsundur zaten. O yaşanan olayla birlikte gitti, forumda belki olayı olmadı ama biz bilinen kitleyle yaşanmış sayıyoruz.Sen benden daha iyi biliyon hem, o olayları ben bilmezken sen.biliyodun.
@Çiğdem- iki. Niye programımızı karalıyorsun olum.İtiraf 16
Mr.At şairsin güzelsin iyi hoşta, küfürlü ya da hakaretli konuşuyorsun hatta bazende kendinle çelişiyorsun
- Anonim -
Dostum, küfür hayatın parçası bunu değiştiremem lakin burada artık eskisi gibi küfürlü bir şey yazmıyorum. Buna @Bully ve @mrt-06 şahit. Dalgasına, eğlenmek amaçlı forumun amacı bu olduğu için bazen savunduğum şey de bile şakaya katarak onu dalgaya vuruyorum. u yüzden kendinle çelişiyorsun demeni anlıyorum. Bu arada itiraf yazan arkadaşım rica ediyorum, bir eleştirin varsa özelden yüzüme söylersen daha çok sevinirim itiraftan okumayı pek istemem eleştirileri.
Bağırma lan milletin içinde
Lanlu lunlu konuşma lan deve!Bağırma lan milletin içinde
Anlamadım.ssLanlu lunlu konuşma lan deve!
Birazdan malum kişi gelip yine "Tırt." yazacak, asıl o zaman patlayacam.
İtiraf 9 yazan arkadaş kendine gel. @Polat Şaşmaz yedirmeyiz. Öyle artislik yapacaksan alta Anonim değil isim yazacaksın, ki bizde adam diyelim.
Beğendin mi? 😱 Eci bücü derken yine "tırt" anlamında mı yoksa.
onu istersen develer ülkesinde cüce yapabilirimBeğendin mi? 😱 Eci bücü derken yine "tırt" anlamında mı yoksa.
Yap gitsin.onu istersen develer ülkesinde cüce yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?