Uzun ve saçma olaylar, sen biliyorsundur zaten. O yaşanan olayla birlikte gitti, forumda belki olayı olmadı ama biz bilinen kitleyle yaşanmış sayıyoruz. Sen benden daha iyi biliyon hem, o olayları ben bilmezken sen.biliyodun.Nisa ile ne oldu ki?
Uzun ve saçma olaylar, sen biliyorsundur zaten. O yaşanan olayla birlikte gitti, forumda belki olayı olmadı ama biz bilinen kitleyle yaşanmış sayıyoruz. Sen benden daha iyi biliyon hem, o olayları ben bilmezken sen.biliyodun.Nisa ile ne oldu ki?
Bu hafta ayrı bir sus pussun da o yüzden. Genel bir değerlendirmeni bekliyoruz.Ne konuşayım ki itirafım yok ki
Valla ne diyeyim genel olarak fena değildi itiraflar. @Bully ile kim soğuk onu anlayamadım kardeşimle soğuk olan benle de soğukturBu hafta ayrı bir sus pussun da o yüzden. Genel bir değerlendirmeni bekliyoruz.
Benim aklım kısa vadeye çalışıyor. Harbi hiç bir şey hatırlamıyorum. Neyse giden gitsin, yolu açık olsun ne diyeyim.Uzun ve saçma olaylar, sen biliyorsundur zaten. O yaşanan olayla birlikte gitti, forumda belki olayı olmadı ama biz bilinen kitleyle yaşanmış sayıyoruz. Sen benden daha iyi biliyon hem, o olayları ben bilmezken sen.biliyodun.
@Çiğdem- iki. Niye programımızı karalıyorsun olum. Eleştiri buradan da okunur.İtiraf 16
Mr.At şairsin güzelsin iyi hoşta, küfürlü ya da hakaretli konuşuyorsun hatta bazende kendinle çelişiyorsun
- Anonim -
Dostum, küfür hayatın parçası bunu değiştiremem lakin burada artık eskisi gibi küfürlü bir şey yazmıyorum. Buna @Bully ve @mrt-06 şahit. Dalgasına, eğlenmek amaçlı forumun amacı bu olduğu için bazen savunduğum şey de bile şakaya katarak onu dalgaya vuruyorum. u yüzden kendinle çelişiyorsun demeni anlıyorum. Bu arada itiraf yazan arkadaşım rica ediyorum, bir eleştirin varsa özelden yüzüme söylersen daha çok sevinirim itiraftan okumayı pek istemem eleştirileri.
Bağırma lan milletin içinde@Çiğdem- iki. Niye programımızı karalıyorsun olum. Eleştiri buradan da okunur.
Lanlu lunlu konuşma lan deve!Bağırma lan milletin içinde
Anlamadım.ssLanlu lunlu konuşma lan deve!
Birazdan malum kişi gelip yine "Tırt. " yazacak, asıl o zaman patlayacam.
İtiraf 9 yazan arkadaş kendine gel. @Polat Şaşmaz yedirmeyiz. Öyle artislik yapacaksan alta Anonim değil isim yazacaksın, ki bizde adam diyelim.
Beğendin mi? 😱 Eci bücü derken yine "tırt" anlamında mı yoksa.
onu istersen develer ülkesinde cüce yapabilirimBeğendin mi? 😱 Eci bücü derken yine "tırt" anlamında mı yoksa.
Yap gitsin.onu istersen develer ülkesinde cüce yapabilirim