'Fav10 İtirafları' 4. Sezonuyla Geri Dönüyor!

Ooo süper olmuş.

Artık herkes gönderme yapmak yerine bu programa itiraf atar.

Foruma ara vermeden önce @RevaN yapıcam diye konu açmişti yanliş hatırlamıyorsam açmişmiydi?

Arkadaşlar malesef yoğun derslerimden dolayı sadece haftasonu burada olabiliyorum ve aktif olmadığım için program ziyan olmasın. @mrt-06 arkadaşım da en az benim kadar sükse yaptıracağına eminim programa. Hem çok özlenmiştir.

İnşallah temelli döneceğim zamanda yeniden aranızda olucam.

Herkese sevgiler.

Hayret kızarsın sandım

Gün değişikliğine kızarmısın

Hayırlı olsun, neredeyse 1 senedir bunu bekliyoruz. Haftalık konuk olma fikri cazip gelmiyor değil, ama şimdi çoğu kişi beni yerin dibine batırır falan.

Hayırlı olsun @mrt-06 kardeşim merakla bekliyoruz.
Dediğim gibi sana çok yakışacak bu program.

Hayırlı uğurlu olsun @mrt-06
Foruma renk katan bir projeydi, senin ellerinde daha çok değerleneceğine eminim.

ayy vlla ilk foruma geldiğimde çok popülerdi bu bir üyenin programı değilde forumun bir etkinliği gibi sanmıştım 2014 yılını domine etmişti
2015 yılında ise malesef havasını kaybetti forumu yeni domine eden music survivor geldi
2016 yılınada inş benim yarışmam benim albümüm damga vurur

aa uzak duruyorum ben bu programdan normalde ama senin hatrına @mrt-06 itiraf yapıcam sayın adminimiz @OzaN a yapacam hemde nasılsa yarışmamdan elenmediği sürece beni banlayamaz

Ooo süper olmuş.

Artık herkes gönderme yapmak yerine bu programa itiraf atar.
Hayırlı olsun, neredeyse 1 senedir bunu bekliyoruz. Haftalık konuk olma fikri cazip gelmiyor değil, ama şimdi çoğu kişi beni yerin dibine batırır falan.
Ben senden gelecek herşeye hazırım
Sizden de itiraf bekliyorum ona göre.

Hayırlı olsun @mrt-06 kardeşim merakla bekliyoruz.
Dediğim gibi sana çok yakışacak bu program.
Hayırlı uğurlu olsun @mrt-06
Foruma renk katan bir projeydi, senin ellerinde daha çok değerleneceğine eminim.
Herkese teşekkürler.
Zaten siz itiraf yaparsınız, o yüzden bir daha demiyorum.

Çiğdem senin programla reyting yarışımız çetin geçecek gibi.

@mrt-06 hayırlısı olsun aga bende arada yollarım

İtiraf alımları başlamıştır! Ayrıca ilk bölüm konuğumuz da belli oldu. Forumumuzun Sıla'sı; Türk pop müziğinin usta sanatçısı @denizz19 haftanın üyesi olacak.

İtiraflarınızı ve Deniz hakkındaki itiraflarınızı bana özelden gönderebilirsiniz, ayrıca gönderirken parantez açıp anonim ya da isim belirtmeyi de unutmayın lütfen. Evet hepiniz çok doldunuz biliyorum, hadi eteğimizdeki taşları dökelim.

Iyy Tarkan nedir bari Murat Boz, Gökhan Özen diyeydin hiç de sevmem Tarlanı

Iyy Tarkan nedir bari Murat Boz, Gökhan Özen diyeydin hiç de sevmem Tarlanı
Ajda Pekkan yazacaktım aslında şimdi yine ben gay miyim dersin diye Tarkan yazdım.

Megastar ya o yüzden Tarkan dedim sana da övgü beğendiremiyoruz.

Ajda Pekkan yazacaktım aslında şimdi yine ben gay miyim dersin diye Tarkan yazdım.

Megastar ya o yüzden Tarkan dedim sana da övgü beğendiremiyoruz.
Oğlum her övgüyü beğenecek olsam ben Deniz olmazdım

Ajda Pekkan deyince kendime niye gay diyeyim anlamadım
Sıla diyeydin

Oğlum her övgüyü beğenecek olsam ben Deniz olmazdım

Ajda Pekkan deyince kendime niye gay diyeyim anlamadım
Sıla diyeydin
Al Sıla yaptım seni mi kırcam.
Ajda Pekkan bayan sen de erkeksin ya beni neden bayana benzettin dersin diye dedim.

Ama Sıla pop müzik değil ki slow söylüyor cümlede anlam bozukluğu oldu.