Çevirrdinmi emre dizisini yayınlamadan yayınlaOoo süper olmuş.
Artık herkes gönderme yapmak yerine bu programa itiraf atar.
Hayret kızarsın sandımArkadaşlar malesef yoğun derslerimden dolayı sadece haftasonu burada olabiliyorum ve aktif olmadığım için program ziyan olmasın. @mrt-06 arkadaşım da en az benim kadar sükse yaptıracağına eminim programa. Hem çok özlenmiştir.
İnşallah temelli döneceğim zamanda yeniden aranızda olucam.
Herkese sevgiler.
Ooo süper olmuş.
Artık herkes gönderme yapmak yerine bu programa itiraf atar.
Hayırlı olsun, neredeyse 1 senedir bunu bekliyoruz. Haftalık konuk olma fikri cazip gelmiyor değil, ama şimdi çoğu kişi beni yerin dibine batırır falan.
Sizden de itiraf bekliyorum ona göre.Ben senden gelecek herşeye hazırım
Hayırlı olsun @mrt-06 kardeşim merakla bekliyoruz. Dediğim gibi sana çok yakışacak bu program.
Hayırlı uğurlu olsun @mrt-06 Foruma renk katan bir projeydi, senin ellerinde daha çok değerleneceğine eminim.
Herkese teşekkürler. Zaten siz itiraf yaparsınız, o yüzden bir daha demiyorum.ayy vlla ilk foruma geldiğimde çok popülerdi bu bir üyenin programı değilde forumun bir etkinliği gibi sanmıştım 2014 yılını domine etmişti 2015 yılında ise malesef havasını kaybetti forumu yeni domine eden music survivor geldi 2016 yılınada inş benim yarışmam benim albümüm damga vurur
aa uzak duruyorum ben bu programdan normalde ama senin hatrına @mrt-06 itiraf yapıcam sayın adminimiz @OzaN a yapacam hemde nasılsa yarışmamdan elenmediği sürece beni banlayamaz
İtiraf alımları başlamıştır! Ayrıca ilk bölüm konuğumuz da belli oldu. Forumumuzun Tarkan'ı; Türk pop müziğinin usta sanatçısı @denizz19 haftanın üyesi olacak.
İtiraflarınızı ve Deniz hakkındaki itiraflarınızı bana özelden gönderebilirsiniz, ayrıca gönderirken parantez açıp anonim ya da isim belirtmeyi de unutmayın lütfen. Evet hepiniz çok doldunuz biliyorum, hadi eteğimizdeki taşları dökelim.
@Doğu @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @Bully @takas @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @vadikızı @papuleoo @Maskeli Fedai @destere @yatutarsa @ABAY_06 @Billy Kane @ozgur2113 @Forumdash @batuhankaralar @xdragxx @-potterhead- @Tolstoyevski @MayısKralı @BesaleT @berkann @EnveR @dizi kolik @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @GreatOttoman @AlemTo @Felon @Castei @BuraK @tolgab @Jonsnow @primavera @Cenation @OzaN
Ajda Pekkan yazacaktım aslında şimdi yine ben gay miyim dersin diye Tarkan yazdım.Iyy Tarkan nedir bari Murat Boz, Gökhan Özen diyeydin hiç de sevmem Tarlanı
Oğlum her övgüyü beğenecek olsam ben Deniz olmazdımAjda Pekkan yazacaktım aslında şimdi yine ben gay miyim dersin diye Tarkan yazdım.
Megastar ya o yüzden Tarkan dedim sana da övgü beğendiremiyoruz.
Al Sıla yaptım seni mi kırcam. Ajda Pekkan bayan sen de erkeksin ya beni neden bayana benzettin dersin diye dedim.Oğlum her övgüyü beğenecek olsam ben Deniz olmazdım
Ajda Pekkan deyince kendime niye gay diyeyim anlamadım Sıla diyeydin