'Fav10 İtirafları' 4. Sezonuyla Geri Dönüyor!

Ooo süper olmuş. :A

Artık herkes gönderme yapmak yerine bu programa itiraf atar. :A

Foruma ara vermeden önce @RevaN yapıcam diye konu açmişti yanliş hatırlamıyorsam açmişmiydi? (b)

Arkadaşlar malesef yoğun derslerimden dolayı sadece haftasonu burada olabiliyorum ve aktif olmadığım için program ziyan olmasın. @mrt-06 arkadaşım da en az benim kadar sükse yaptıracağına eminim programa. Hem çok özlenmiştir.

İnşallah temelli döneceğim zamanda yeniden aranızda olucam.

Herkese sevgiler. :)

Arkadaşlar malesef yoğun derslerimden dolayı sadece haftasonu burada olabiliyorum ve aktif olmadığım için program ziyan olmasın. @mrt-06 arkadaşım da en az benim kadar sükse yaptıracağına eminim programa. Hem çok özlenmiştir.

İnşallah temelli döneceğim zamanda yeniden aranızda olucam.

Herkese sevgiler. :)
Hayret kızarsın sandım

Gün değişikliğine kızarmısın

Hayırlı olsun, neredeyse 1 senedir bunu bekliyoruz. Haftalık konuk olma fikri cazip gelmiyor değil, ama şimdi çoğu kişi beni yerin dibine batırır falan. :A

Hayırlı olsun @mrt-06 kardeşim merakla bekliyoruz. :) Dediğim gibi sana çok yakışacak bu program. :bhr: :A

Hayırlı uğurlu olsun @mrt-06 :D Foruma renk katan bir projeydi, senin ellerinde daha çok değerleneceğine eminim.:X

ayy vlla ilk foruma geldiğimde çok popülerdi bu bir üyenin programı değilde forumun bir etkinliği gibi sanmıştım 2014 yılını domine etmişti:F 2015 yılında ise malesef havasını kaybetti forumu yeni domine eden music survivor geldi :F2016 yılınada inş benim yarışmam benim albümüm damga vurur :A:A:A

aa uzak duruyorum ben bu programdan normalde ama senin hatrına @mrt-06 itiraf yapıcam sayın adminimiz @OzaN a yapacam hemde nasılsa yarışmamdan elenmediği sürece beni banlayamaz :A:A:A

Ooo süper olmuş. :A

Artık herkes gönderme yapmak yerine bu programa itiraf atar. :A
Hayırlı olsun, neredeyse 1 senedir bunu bekliyoruz. Haftalık konuk olma fikri cazip gelmiyor değil, ama şimdi çoğu kişi beni yerin dibine batırır falan. :A
Ben senden gelecek herşeye hazırım :A
Sizden de itiraf bekliyorum ona göre. :A

Hayırlı olsun @mrt-06 kardeşim merakla bekliyoruz. :) Dediğim gibi sana çok yakışacak bu program. :bhr: :A
Hayırlı uğurlu olsun @mrt-06 :D Foruma renk katan bir projeydi, senin ellerinde daha çok değerleneceğine eminim.:X
ayy vlla ilk foruma geldiğimde çok popülerdi bu bir üyenin programı değilde forumun bir etkinliği gibi sanmıştım 2014 yılını domine etmişti:F 2015 yılında ise malesef havasını kaybetti forumu yeni domine eden music survivor geldi :F2016 yılınada inş benim yarışmam benim albümüm damga vurur :A:A:A

aa uzak duruyorum ben bu programdan normalde ama senin hatrına @mrt-06 itiraf yapıcam sayın adminimiz @OzaN a yapacam hemde nasılsa yarışmamdan elenmediği sürece beni banlayamaz :A:A:A
Herkese teşekkürler. :D Zaten siz itiraf yaparsınız, o yüzden bir daha demiyorum. :A

Çiğdem senin programla reyting yarışımız çetin geçecek gibi. :F

İtiraf alımları başlamıştır! Ayrıca ilk bölüm konuğumuz da belli oldu. Forumumuzun Sıla'sı; Türk pop müziğinin usta sanatçısı @denizz19 haftanın üyesi olacak. :D

İtiraflarınızı ve Deniz hakkındaki itiraflarınızı bana özelden gönderebilirsiniz, ayrıca gönderirken parantez açıp anonim ya da isim belirtmeyi de unutmayın lütfen. Evet hepiniz çok doldunuz biliyorum, hadi eteğimizdeki taşları dökelim. :A

İtiraf alımları başlamıştır! Ayrıca ilk bölüm konuğumuz da belli oldu. Forumumuzun Tarkan'ı; Türk pop müziğinin usta sanatçısı @denizz19 haftanın üyesi olacak. :D

İtiraflarınızı ve Deniz hakkındaki itiraflarınızı bana özelden gönderebilirsiniz, ayrıca gönderirken parantez açıp anonim ya da isim belirtmeyi de unutmayın lütfen. Evet hepiniz çok doldunuz biliyorum, hadi eteğimizdeki taşları dökelim. :A

Iyy Tarkan nedir bari Murat Boz, Gökhan Özen diyeydin hiç de sevmem Tarlanı :A

Ajda Pekkan yazacaktım aslında şimdi yine ben gay miyim dersin diye Tarkan yazdım. :F

Megastar ya o yüzden Tarkan dedim sana da övgü beğendiremiyoruz. :A
Oğlum her övgüyü beğenecek olsam ben Deniz olmazdım :A

Ajda Pekkan deyince kendime niye gay diyeyim anlamadım :A Sıla diyeydin :F

Oğlum her övgüyü beğenecek olsam ben Deniz olmazdım :A

Ajda Pekkan deyince kendime niye gay diyeyim anlamadım :A Sıla diyeydin :F
Al Sıla yaptım seni mi kırcam. :F Ajda Pekkan bayan sen de erkeksin ya beni neden bayana benzettin dersin diye dedim. :A

Ama Sıla pop müzik değil ki slow söylüyor cümlede anlam bozukluğu oldu. :F