Bu senenin ilgi odağı ben değilim, @vadikızı
benmiyim yani ilgi odağıı ben ünlü değilim ki ilgi odağı olayım
Bu senenin ilgi odağı ben değilim, @vadikızı
Umut o yorumu yazan kişi nasıl bir amaç içinde bilmiyorum ama biz memnunuz dönmüş olmandanİtiraf 12'yi üzerime alındım.
Bu konuda bi laf sokma bekliyordum zaten. Gelirkende dediğim gibi bayram ziyaretine geldim zaten burda çok sevdiğim arkadaşlarıma sizi görmeye geleceğim tamamen bırakırsam iletişim bırakacağım dedim. Döneceğimi buradan anlayabilirdi itirafçı arkadaş çünkü bunu konumda da söyledim.
Zaten çok aktif düzeyde kullanmıyorum öyle olsa mod görevine dönerim. Emekli olarak burada arkadaşlarım ile takılıyorum başka bir şey yapmıyorum yani foruma tam dönmüş sayıldığımı zannetmiyorum.
Ayrıca giderken düzeltmem gereken şeyler var sebebi ile gittim ve 2 gün sonra geri dönmedim 5 ay sonra geri döndüm fırsat bulup. Düzelttim ve forum bana mani olmaktan çıktı geri döndüm.
Son olarak geldiğimden beri sevdiğim arkadaşlar ile konuşuyorum. Kimseyle tartışmaya girmeden geçiriyorum burada ki süremi. Tekrar etmek istemiyorum çünkü hataları ve kimseyi kırmak istemiyorum. Bu konuda burada kalırsam ısrarcı olacağım bunu zamanda gösterir.
Ayrıca dikkat çekmek istesem bunların aksini yaparım. Biraz mantık kullanmayı tavsiye ederim.😉
Uzun ve doyurucu bir açıklama oldu bence. İçimde kalmadı itirafçı sayesinde bunlarda. Sevgiler itirafı ve böyle düşünenler.
Bencede emeklilik çok yakıştı bana. @Yiğitt sana katılıyorum karşim.
Umut o yorumu yazan kişi nasıl bir amaç içinde bilmiyorum ama biz memnunuz dönmüş olmandanaçıkçası sen yokken yokluğun çok belli oluyordubu konuda fazla konuşmadım belki şu ana kadar ama senin buraya dönmüş olman çok mutlu ettibence forumda olmazsa olmazlar arasındasıniyiki aramızdasın
@mrt-06 kardeşim emeğine sağlık, bomba itiraflar var.
İtiraf 1'e sonuna kadar katılıyorum.
İtiraf 4: Birlikte Şehzade Mustafa'yı savunduğumuz günler geldi aklıma hey gidi hey.@Maskeli Fedai
İtiraf 6'ya katılıyorum @vadikızı abla ben de demiştim zaten sana kendini küçük gösterme diye, bırak kim konuşmazsa konuşmasın senle sallama. İtiraf 8 hoş olmamış.
İtiraf 7'ye katılmıyorum ama @MEnes'in aleyhine itiraf gelmesi sevindirici, oh olsun ona.
İtiraf 11: Teşekkürler @MayısKralı gıcıksın değişiksin falan ama ben de seni severim.Bana özenmen de güzel tabii aferin doğru yoldasın
İtiraf 12 ve 13'e de katılıyorum.@sokak sanati sen veda konunu açıp aylarca girmedin foruma, o itiraf kesinlikle sana gelmemiştir.Yokluğunda 3 kişi veda konusu açmıştı, hiçbiri de gidemediler bir üyemiz rahatsız oldu demek ki insanları gereksiz yere meşgul etmelerinden.
İtiraf 14 güldürdü.
Sence bu ilk bölüm mü?Yeni sezonun ilk bölümü olarak güzel ama daha çarpıcı tanıtımlar da olabilirmiş. Yine de eline sağlık.@mrt-06
Geçen sefer eşsiz dedektiflik becerimle bazı itirafları kimin yolladığını aydınlatmıştım bu sefer de tahmin etmeye çalışacağım.
İtiraf 4'ü @Yiğitt'in, İtiraf 9'u ise beyazsoy'un yaptığını düşünüyorum. 10. itiraf @denizz19'a ait olabilir, İtiraf 13 de belki bozuk kısımlar dolasıyla @Çiğdem- olabilir ama pek ihtimal vermiyorum.
Bu arada beni sevdiğin üyeler arasında gösterdiğin için teşekkürler duygularımız karşılıklı.@MayısKralı
Ya forumdan gitmeden önce yayınlamıştım Nisan ayıydı galiba.La 4. sezon ilk bölüm ne ara yayınlandi da ikinci bölüme geçtik?
Tek bir itirafım var, orada da adım var. Başka da yapmadım, biraz haber verseydin bir iki tane daha yollardım @mrt-06
15. itirafı yapan kişi teşekkür ederim, artık sakinim. Mutluyum ve her şeye gülüp geçiyorum. Senin ergen lafına da güldüm mesela.Kim olduğunu da az çok tahmin ediyorum.
İtiraf 5 bence buram buram @BuraK kokuyor.Hatta eminim, o yazmıştır.
İtiraf 10'u görünce aklıma direk Harunnn60 geldi, onun konuşması ve yazmasi.
12. itirafı ben yapmadım ama ben de katılıyorum buna.
13. İtirafı @Çiğdem- yapmış hatta yazısı belli olmasın diye baya zorlamış ama onu da becerememiş.Geçenlerde buna benzer lafları Bizim Foruma Dair programında ben dile getirmiştim.
11. İtiraf için teşekkür ederim @MayısKralı
14. İtiraf güldürdü, ne alakaysa güldüm.
Beğenmemiş.Beğenmedim itirafları.
Bazı arkadaşlara göre forumu kapatıp buraları terk etmeliymişiz herhalde.Forum her zamanki ayarında hatta olgunlaşarak devam ediyor eski çocukça reyting kavgaları falan olmasın zaten.
Sen yoksun diye mi?
Niye sevmiyorsun ya?emeğine sağlık bu arada @mrt-06 ben itiraf yapmayı sevmiyorum ama senin hatrına birilerini överim 3.bölümde
revan sunarken hiç yanasmıyordum ne ben üyelere bulasıyordum nede onlar bana uzak duruyordumSence bu ilk bölüm mü?
Ya forumdan gitmeden önce yayınlamıştım Nisan ayıydı galiba.Artık haftaya itiraf gönderirsin hadi bu haftalık öyle haberisiz geçti.
Beğenmemiş.Ozan daha ne olsun? İlk bölümde de çok aşırı bulmuştun.)
Sen yoksun diye mi?
Niye sevmiyorsun ya?
Sen niye şimdi programımızı karalıyorsun itirafları yanlış tanımladın bence, içimizde kalan ancak insanın yüzüne söyleyemediğin çekindiğin şeyler olabilir bu durumda devreye itiraflar giriyor.revan sunarken hiç yanasmıyordum ne ben üyelere bulasıyordum nede onlar bana uzak duruyordum
deniz sunmaya baslayınca onun hatrına yolladım birde sen sununca yolluyorum benim bildiğim itiraf pişman olmuşsundur mesala itiraf ediyorum atacan senin arkandan şöyle konuştum yada seni ben şikayet ettim kusura bakma dersin itiraf pişmanlık sonucu yaptığını açıklamak özür dilemektir ama bunlr üyelere sallıyor iftira atıyor ben kismeyi suçlamam ama birkaç üye övecem bakalım
ben revan döneminde karşıydım bu sisteme oyüzdenSen niye şimdi programımızı karalıyorsun itirafları yanlış tanımladın bence, içimizde kalan ancak insanın yüzüne söyleyemediğin çekindiğin şeyler olabilir bu durumda devreye itiraflar giriyor.Övgü zaten her zaman yapılan bir şey ama tabii gönderirsen yayınlarız.
Kız siz günlerde dedikodu yapmıyor musunuz? Aynı şey, yani bu programda itiraf yapmak etik olmuyor da günlerde dedikodu yapmak mı etik oluyor.ben revan döneminde karşıydım bu sisteme oyüzden
o senin dediğin iftira oluyor mesala atacan şöyle yapıyor diyorlar ama yapmamıssın o iftiraya gıybete giriyor evet itiraf ediyorum sana bunu ben yatım yada parfümünü ben kullandım dersin ama şuda var benim yapıma uymuyor ben burada gülüp eğlendiğim üyeleri eleştiremem hepinizi seviyorum benim yapıma ters senin hatrına birşeyler yazmaya çalısıcam sevildiğini bil
haha o başka birşeyyyyy şu berna şu gün şuraya gitmiş şunu bir oğlanla görmüşler bu konuşmalar pasta çörek kadar gerekli şeylerdir günlerdeKız siz günlerde dedikodu yapmıyor musunuz? Aynı şey, yani bu programda itiraf yapmak etik olmuyor da günlerde dedikodu yapmak mı etik oluyor.
Günleri hep merak etmişimdir, müzik çalıp oynama falan da var mı?haha o başka birşeyyyyy şu berna şu gün şuraya gitmiş şunu bir oğlanla görmüşler bu konuşmalar pasta çörek kadar gerekli şeylerdir günlerde
Nisan ayında yayınlandı.Bu arada söylemeden edemiycem 4 sezondur kimsenin problemi olmadığıma mutluyum burda hiçbir zaman benle ilgili itiraf olmadı ve olmasınıda istemem
Bu arada @mrt-06 1. bölüm ne ara yayınlandı kaç yılda bi yayınlanıyo bu program .F
anneler teyzeler babaanneler devreye girince aslında günler çokta eğlenceli değil genç kızların pijama partileri daha eğlencelidir bazen yaparız bizde hala peruk tak gelGünleri hep merak etmişimdir, müzik çalıp oynama falan da var mı?
İlahi peruk tak gel diyor.anneler teyzeler babaanneler devreye girince aslında günler çokta eğlenceli değil genç kızların pijama partileri daha eğlencelidir bazen yaparız bizde hala peruk tak gel
Şubat ayına kadar itiraf gönderirim o zaman 5 ayda bi yb geliyosaNisan ayında yayınlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?