TVen Fav10 İtirafları 39.Bölüm

İtiraf 12'yi üzerime alındım.
Bu konuda bi laf sokma bekliyordum zaten. Gelirkende dediğim gibi bayram ziyaretine geldim zaten burda çok sevdiğim arkadaşlarıma sizi görmeye geleceğim tamamen bırakırsam iletişim bırakacağım dedim. Döneceğimi buradan anlayabilirdi itirafçı arkadaş çünkü bunu konumda da söyledim.
Zaten çok aktif düzeyde kullanmıyorum öyle olsa mod görevine dönerim. Emekli olarak burada arkadaşlarım ile takılıyorum başka bir şey yapmıyorum yani foruma tam dönmüş sayıldığımı zannetmiyorum.
Ayrıca giderken düzeltmem gereken şeyler var sebebi ile gittim ve 2 gün sonra geri dönmedim 5 ay sonra geri döndüm fırsat bulup. Düzelttim ve forum bana mani olmaktan çıktı geri döndüm.
Son olarak geldiğimden beri sevdiğim arkadaşlar ile konuşuyorum. Kimseyle tartışmaya girmeden geçiriyorum burada ki süremi. Tekrar etmek istemiyorum çünkü hataları ve kimseyi kırmak istemiyorum. Bu konuda burada kalırsam ısrarcı olacağım bunu zamanda gösterir.
Ayrıca dikkat çekmek istesem bunların aksini yaparım. Biraz mantık kullanmayı tavsiye ederim.😉
Uzun ve doyurucu bir açıklama oldu bence. İçimde kalmadı itirafçı sayesinde bunlarda. Sevgiler itirafı ve böyle düşünenler.

Bencede emeklilik çok yakıştı bana. @Yiğitt sana katılıyorum karşim.:bhr:
Sana denmemiş o boşuna üstüne alınmışsın. :D

Genel anlamda idare eder itiraflar olmuş. @MayısKralı sen de seviliyorsun azıcık gıcıksın ama olsun kadı kızında da kusur vardır :A

Ben itirafta bulunmadım haftaya bulunurum belki :F

Arslan Bey'in milliyetçilik propagandası yaptığını pek düşünmüyorum zira noktalama ve imla kurallarından buna fırsatı kalmıyor. :F

Takas konusunda ben de böyle düşünüyorum eski takas gibi değil. Çok sert cevaplar verebiliyor. Ama ben kötü niyetli olmadığını da biliyorum kendisinin. Sadece biraz daha ılımlı olabilmesini tavsiye edebilirim :)

Yiğit'in sakinleşmesi normal atları sakinleştiren bir şey kullandık ona malum askere gidiyor :F

Genel anlamda idare eder itiraflar olmuş. @MayısKralı sen de seviliyorsun azıcık gıcıksın ama olsun kadı kızında da kusur vardır :A

Ben itirafta bulunmadım haftaya bulunurum belki :F

Arslan Bey'in milliyetçilik propagandası yaptığını pek düşünmüyorum zira noktalama ve imla kurallarından buna fırsatı kalmıyor. :F

Takas konusunda ben de böyle düşünüyorum eski takas gibi değil. Çok sert cevaplar verebiliyor. Ama ben kötü niyetli olmadığını da biliyorum kendisinin. Sadece biraz daha ılımlı olabilmesini tavsiye edebilirim :)

Yiğit'in sakinleşmesi normal atları sakinleştiren bir şey kullandık ona malum askere gidiyor :F

Benim hakkımdaki itiraflara ne diyorsun deniz:F

Sığırsın yaa.ss İtiraf 12 ben yada yabancı memleketli arkadaşa yapıldı belli bu zaten. Yani Emre ve benzeri yaptıysa ona şu bu sezon ekranda olmayacak dizi taraftarı yaptıysa beni kastetti. Hak veriyorsan cidden kırılırım yoksa yanlış anladığını düşüneceğim.:)
La senin için niye katılayım diyim sen gittin bir yarım yıl gelmedin. Benim lafimi üzerine alınan alındı. :D

İtiraf bence de sana geldi, okuyunca direk sen geldin aklima. :D

Benim hakkımdaki itiraflara ne diyorsun deniz:F
İyilik yönündeki itiraf çok doğru öbürü çok yersiz ve saçma 18 yaşındaymışsın demiş :D

La senin için niye katılayım diyim sen gittin bir yarım yıl gelmedin. Benim lafimi üzerine alınan alındı. :D

İtiraf ona gelmemiştir bence yakın zamanda MayısKralı ve DarkLeqenD veda konusu açıp geri geldiler bu da demek oluyor ki bu ikisinden birine yazılmış :D

İyilik yönündeki itiraf çok doğru öbürü çok yersiz ve saçma 18 yaşındaymışsın demiş :D

İtiraf ona gelmemiştir bence yakın zamanda MayısKralı ve DarkLeqenD veda konusu açıp geri geldiler bu da demek oluyor ki bu ikisinden birine yazılmış :D
Ne bileyim ben oradaki iki gün mecazidir belki :F

Aman ondan bana ne sence kim yapti o son itirafi bana? :A

Hem aklıma sen geldin diyorsun hem katılıyorum diyorsun.ss Neyse beni kastetmemen iyi ama benim olduğumu düşünüp o itiraf katılıyorum demen kıydı gerçekten.

Peki forumun başını belaya sokmama ne diyosun:F:F ben kavga bile
edemem ya itirafçı arkadaşının dediğine bak neyse...

Yeni sezonun ilk bölümü olarak güzel ama daha çarpıcı tanıtımlar da olabilirmiş. Yine de eline sağlık. :A @mrt-06

Geçen sefer eşsiz dedektiflik becerimle bazı itirafları kimin yolladığını aydınlatmıştım bu sefer de tahmin etmeye çalışacağım. :X

İtiraf 4'ü @Yiğitt'in, İtiraf 9'u ise beyazsoy'un yaptığını düşünüyorum. 10. itiraf @denizz19'a ait olabilir, İtiraf 13 de belki bozuk kısımlar dolasıyla @Çiğdem- olabilir ama pek ihtimal vermiyorum. :A

Bu arada beni sevdiğin üyeler arasında gösterdiğin için teşekkürler duygularımız karşılıklı. :bhr: :A @MayısKralı
La 4. sezon ilk bölüm ne ara yayınlandi da ikinci bölüme geçtik? :A

Tek bir itirafım var, orada da adım var. Başka da yapmadım, biraz haber verseydin bir iki tane daha yollardım @mrt-06 :D

15. itirafı yapan kişi teşekkür ederim, artık sakinim. Mutluyum ve her şeye gülüp geçiyorum. Senin ergen lafına da güldüm mesela. :D Kim olduğunu da az çok tahmin ediyorum. :D

İtiraf 5 bence buram buram @BuraK kokuyor. :D Hatta eminim, o yazmıştır. :A
İtiraf 10'u görünce aklıma direk Harunnn60 geldi, onun konuşması ve yazmasi. :A
12. itirafı ben yapmadım ama ben de katılıyorum buna. :X
13. İtirafı @Çiğdem- yapmış hatta yazısı belli olmasın diye baya zorlamış ama onu da becerememiş. :F Geçenlerde buna benzer lafları Bizim Foruma Dair programında ben dile getirmiştim. :D
11. İtiraf için teşekkür ederim @MayısKralı :bhr:
14. İtiraf güldürdü, ne alakaysa güldüm. :F
hahah aa yok ben itiraf yapsam ismimi yazdırırım ayrıca 2014 yılında geldim foruma revan zamanından bu programı biliyorum hiç yanaşmadım yazılanlar iftira itiraflada alakası yoktur demişimdir çoğu zaman bunada uyuyorum kimseyi suçlayıcı itiraf yapmam ben bunun adı zaten itiraf değil iftira :A :A :A

aa bu arada @sokak sanati o itiraf @MayısKralı na yapılmıştır çünkü ağustosta ayılıyorum demişti eylülde dönersin diyip ciddiye almamıştık dönmüştü :A :A :A

maskeliyle ilgili mesaja yorum bile yapmıyorum o çocuğu engelledim umrumda değil
itiraf 5 sen kimsin rahatsız oluyorsun lan rahatsızsan girme foruma ismini vermeye korkuyorsun daha
itiraf 10 kim isen özelden yazsaydım güzel kardeşim ne sinirimi gördüm abi vefat ettiğinden beri foruma mesaj bile yazmıyorum nerdeyse

Hem aklıma sen geldin diyorsun hem katılıyorum diyorsun.ss Neyse beni kastetmemen iyi ama benim olduğumu düşünüp o itiraf katılıyorum demen kıydı gerçekten.
O anlamda söylemedim. Yani bunu sana yapmışlardır dedim. :D Ben farklı olarak katılıyorum ve sadece bir şahıs için yazdım bunu. Haftaya isim vererek aynı seyi yazacaktim ama yazilmis bu hafta. Bu itirafı kim yaptı pek cözemedim ama. :X

hahah aa yok ben itiraf yapsam ismimi yazdırırım ayrıca 2014 yılında geldim foruma revan zamanından bu programı biliyorum hiç yanaşmadım yazılanlar iftira itiraflada alakası yoktur demişimdir çoğu zaman bunada uyuyorum kimseyi suçlayıcı itiraf yapmam ben bunun adı zaten itiraf değil iftira :A :A :A

aa bu arada @sokak sanati o itiraf @MayısKralı na yapılmıştır çünkü ağustosta ayılıyorum demişti eylülde dönersin diyip ciddiye almamıştık dönmüştü :A :A :A
Kız bir de inkar ediyor, forumda o itirafı o yazı şekliyle yazacak kimse yok. Herkesi yersin de beni yiyemezsin bebüşüm. :A

Ben komik bir itiraf olsa yada geyik bir mesaj olsa smiley, kullanıp anonim yapılmadan yollanacağını düşünüyorum. Çünkü Dark ve Mayıskralı öyle laf sokulacak derecede eleştiri alan birileri değil. o cümle bildiğin laf sokma amaçlı çok bariz.:) @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @OzaN

İtiraf 5'i @BuraK yapmış, gizlenmene gerek yok. :D Noktalar arası boşluk bırakmamandan açık verdin bir kere, öte yandan bu konuda tartışmıştık. :D