TVen Fav10 İtirafları 39.Bölüm

@mrt-06 ya sor ben kimseyi suçlayıcı itiraf yapmam farkındaysan kimsede beni suçlayıcı itiraf yapmıyor ben herkesle geçinen birisiyim öyle şeylerde benim alakam olmaz

emeğine sağlık bu arada @mrt-06 ben itiraf yapmayı sevmiyorum ama senin hatrına birilerini överim 3.bölümde

Hadi hadi yeme beni
bizim kutucuktan sor allah allah

BU ARADA @xemrexxx etiketlenenelre yancı denilmişte benide etiketler özellikle beni şöyle söyliyeyim bende etiket bol yapıyorum çünkü biz habere yorum yaparak değil konularda geyik yaparak şakalaşarak konusmayı seven aktif olmayı seven üyeleriz amacımız beğeni almak değil birşey paylasırız kendimize ykın gördüğümüz kişiyi etiketleriz ona laf ederek oda biz laf eder öyle şakalasır sohbet ederiz biz böyle aktif oluyoruz

ayol ben olmasam yayındaki diziler bölümü kapanır be
asla vazgeçmem,karagül,bana sevmeyi anlat dolu izlem ediğim diziden haber için etiketliyorum

doğru sen biz safiye sultanı izlemedin o entrikaları bilmezsin
Aman ben itiraf filan etmem çat diye söylerim sanki bilmiyorsun

Neyse @mrt-06 hayırlı olsun tekrar. Geçenlerde sormuştum yorum arasında
Sevindim geri dönmesine. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık diyorum

Katılıyorum canım emre beni çok eğlendiriyor etiketlemesinide
çok seviyorum

anonim yorumda benim için bir eleştiri yapılmış
durum güncellemesi olarak bir damla mutluluk şeklinde çoğu zaman aynı yazıyı yazmam komik olmuş şeklinde yorum olmuş

Şimdi banada cevap hakkı doğdu sanırım

Sayın anonim birincisi evet bir damla mutluluk yazısını çok yazmış olduğum doğrudur ama bunun kime zararı olmuş?
İkincisi bunu yazmak komik değil bir kişi daima aynı yazıyı yazıyorsa bilki bunu laf olsun diye yazmıyordur

Üçüncüsü bu yazı sizi niye rahatsız etti bu kadar anlamak zor

Dördüncüsü o yazıyı içimden yazmak geldiği için çoğu defa yazıyorum

Beşincisi keşke kim olduğunuda yazsaydın

@mrt-06 bu yazdıklarımı anonim kişiye iletmeni rica ediyorum

Herkesin itirafı kıtır kıtır bize sapı gelince mee
Bana ne ben de itiraf istiyorum herkesin itirafı var bir bana yok

İyi ki 2 rütbe atladık ha hemen itirafta da dile getirilmiş. Tahmin ediyorum kimin dediğini de neyse.
Önceden de söylediğim gibi rütbe beklemiyordum öylesine başvurmuştum, böyle uygun görülmüş. Foruma katkısı yok aktif değil yorumuna ise altı üstü 1 ay köye gittiğimde biraz hızım kesildi yoksa yine gayet aktifim, katkı verme durumu ise konu sayıma bakılarak söylendi sanırım. Bu durum illa konu açarak olmasa gerek, kaliteli mesajlar da foruma gayet katkı verir düşüncesindeyim.

Neyse eline sağlık @mrt-06 güzel olmuş.

Menes'e laf söylenmiş. Forum iyi bir mod kazandı zaten buna şüphe yoktu bazıları rahatsiz olunca iyice belli etti kendini. Forumda iftiracı arkadaşlar rütbe atlarken adam gibi adam kimseye zararı dokunmayan modluk görevini elinden geldiği kadar iyi yapan birine laf atılıyor. Asıl soru şu milletin gözü önünde herkese söven herkese iftira atan yiğitt nickli arkadaşımız ve denizz19 neden rütbe atlatıldı. Mod oldu diye foruma istediğini yazma yetkisinde olmamalılar tarafsız olanı atacaksın. Neyse fazla uzatmayalım.

ayol ben olmasam yayındaki diziler bölümü kapanır be
asla vazgeçmem,karagül,bana sevmeyi anlat dolu izlem ediğim diziden haber için etiketliyorum
Ne diyoduk? Gıyybeeet, çekeemiyolaaar biziii. Kıskanıyolaaar bizi.

o kadar sıvarsan böyle olur