@mrt-06 ya sor ben kimseyi suçlayıcı itiraf yapmam farkındaysan kimsede beni suçlayıcı itiraf yapmıyor ben herkesle geçinen birisiyim öyle şeylerde benim alakam olmazO anlamda söylemedim. Yani bunu sana yapmışlardır dedim. Ben farklı olarak katılıyorum ve sadece bir şahıs için yazdım bunu. Haftaya isim vererek aynı seyi yazacaktim ama yazilmis bu hafta. Bu itirafı kim yaptı pek cözemedim ama.
Kız bir de inkar ediyor, forumda o itirafı o yazı şekliyle yazacak kimse yok. Herkesi yersin de beni yiyemezsin bebüşüm.
Oğlum adam demiş "yandaşlarını etiketliyor" etiketlerinin %80'in de ben varım Kendime yandaş diyecek kadar afallamadım@vadikızı damga vurmuşsun kiz
Bnm hakkimdaki itirafi @Forumdash yapmiştir diyodum diğunun mesajdan sonra takas da olabilir bu arada ergen @Yiğitt e for
Anlamana sevindim, o itiraftan kime katıldığımı da biliyorsun aslında. Bir hafta once falan konuşurken bir kişiye hakkımı helal etmiyorum demiştim, ışte o isim.
Hadi hadi yeme beniemeğine sağlık bu arada @mrt-06 ben itiraf yapmayı sevmiyorum ama senin hatrına birilerini överim 3.bölümde
doğru sen biz safiye sultanı izlemedin o entrikaları bilmezsinOğlum adam demiş "yandaşlarını etiketliyor" etiketlerinin %80'in de ben varım Kendime yandaş diyecek kadar afallamadım
bizim kutucuktan sor allah allahHadi hadi yeme beni
ayol ben olmasam yayındaki diziler bölümü kapanır be asla vazgeçmem,karagül,bana sevmeyi anlat dolu izlem ediğim diziden haber için etiketliyorumbizim kutucuktan sor allah allah
BU ARADA @xemrexxx etiketlenenelre yancı denilmişte benide etiketler özellikle beni şöyle söyliyeyim bende etiket bol yapıyorum çünkü biz habere yorum yaparak değil konularda geyik yaparak şakalaşarak konusmayı seven aktif olmayı seven üyeleriz amacımız beğeni almak değil birşey paylasırız kendimize ykın gördüğümüz kişiyi etiketleriz ona laf ederek oda biz laf eder öyle şakalasır sohbet ederiz biz böyle aktif oluyoruz
Aman ben itiraf filan etmem çat diye söylerim sanki bilmiyorsundoğru sen biz safiye sultanı izlemedin o entrikaları bilmezsin
bizim kutucuktan sor allah allah
BU ARADA @xemrexxx etiketlenenelre yancı denilmişte benide etiketler özellikle beni şöyle söyliyeyim bende etiket bol yapıyorum çünkü biz habere yorum yaparak değil konularda geyik yaparak şakalaşarak konusmayı seven aktif olmayı seven üyeleriz amacımız beğeni almak değil birşey paylasırız kendimize ykın gördüğümüz kişiyi etiketleriz ona laf ederek oda biz laf eder öyle şakalasır sohbet ederiz biz böyle aktif oluyoruz
bizim kutucuktan sor allah allah
Ne diyoduk? Gıyybeeet, çekeemiyolaaar biziii. Kıskanıyolaaar bizi.ayol ben olmasam yayındaki diziler bölümü kapanır be asla vazgeçmem,karagül,bana sevmeyi anlat dolu izlem ediğim diziden haber için etiketliyorum
aaa şimdi çok güzel konuştun iştee al sana kalpNe diyoduk? Gıyybeeet, çekeemiyolaaar biziii. Kıskanıyolaaar bizi.
o kadar sıvarsan böyle olurİyi ki 2 rütbe atladık ha hemen itirafta da dile getirilmiş. Tahmin ediyorum kimin dediğini de neyse. Önceden de söylediğim gibi rütbe beklemiyordum öylesine başvurmuştum, böyle uygun görülmüş. Foruma katkısı yok aktif değil yorumuna ise altı üstü 1 ay köye gittiğimde biraz hızım kesildi yoksa yine gayet aktifim, katkı verme durumu ise konu sayıma bakılarak söylendi sanırım. Bu durum illa konu açarak olmasa gerek, kaliteli mesajlar da foruma gayet katkı verir düşüncesindeyim.
Neyse eline sağlık @mrt-06 güzel olmuş.
Biz her zaman bu kültüre sahip çıktık. Yeni bir şey değil ki. Yönetici olduk diye değişecek değil yani.o kadar sıvarsan böyle olur