TVen Fav10 İtirafları 38.Bölüm (4.SEZON)

Güzel bir sezon olur umarım, itirafların bir kısmı da bomba olmuş. Bu arada benimle ilgili itiraf gelmemesine sevindim, demek ki birilerinin gözüne fazla batmıyorum artık. :A

Ayrıca İtiraf 6'ya benim ismimi yazmayan @Bully'nin boyu devrilsin diyor, İtiraf 7, 11 ve 15'e de +1 ekliyorum. :A

Birkaç itiraf için tahminlerim var, onları da sokuşturmadan geçmeyeyim. :A
İtiraf 1: Son cümledeki hafif ego belirtisinden dolayı sürgünüm yazmış olabilir.
İtiraf 4: Vadicilerden biri olduğu kesin.
İtiraf 5: Nedense @Yiğitt'in yazdığını düşünüyorum, ama yaptığı yorumdan anladığım kadarıyla o değil. İşin ilginç tarafı aklıma başka birisi de gelmiyor. :X
İtiraf 8: Daha önce gördüğüm yorumlara dayanarak @sokak sanati diyorum.
İtiraf 10: @EFE UYSAL gibi geliyor.
İtiraf 12: Bence de @destere olabilir, kim bilir @mrt-06 onun mesajını düzenlerken ne çileler çekmiştir? :A
İtiraf 15: Herkes olabilir, çünkü beyazsoy'u birkaç kişi dışında seven yok.

Ayrıca @denizz19 ile ilgili 2. itirafın sahibi olarak aklıma @mrt-06, @Bully, @Yiğitt üçlüsünden biri geldiği de doğrudur; 6. itiraftan da hafif bir @Forumdash kokusu aldım sanki, ama Deniz ile o kadar yakın değiller diye biliyorum. 8. itiraf kesin Atacan'ındır ve ayrıca 11'inci itirafa sonuna kadar katılıyorum. :X

Neyse, kısacası yeni bölümü merakla bekliyoruz diye toparlayıp konuyu kapatayım en iyisi. :A

Güzel bir sezon olur umarım, itirafların bir kısmı da bomba olmuş. Bu arada benimle ilgili itiraf gelmemesine sevindim, demek ki birilerinin gözüne fazla batmıyorum artık. :A

Ayrıca İtiraf 6'ya benim ismimi yazmayan @Bully'nin boyu devrilsin diyor, İtiraf 7, 11 ve 15'e de +1 ekliyorum. :A

İtiraf 1: Son cümledeki hafif ego belirtisinden dolayı sürgünüm yazmış olabilir.
İtiraf 5: Nedense @Yiğitt'in yazdığını düşünüyorum, ama yaptığı yorumdan anladığım kadarıyla o değil. İşin ilginç tarafı aklıma başka birisi de gelmiyor. :X
İtiraf 12: Bence de @destere olabilir, kim bilir @mrt-06 onun mesajını düzenlerken ne çileler çekmiştir? :A

Ayrıca @denizz19 ile ilgili 2. itirafın sahibi olarak aklıma @mrt-06, @Bully, @Yiğitt üçlüsünden biri geldiği de doğrudur; 6. itiraftan da hafif bir @Forumdash kokusu aldım sanki, ama Deniz ile o kadar yakın değiller diye biliyorum. 8. itiraf kesin Atacan'ındır ve ayrıca 11'inci itirafa sonuna kadar katılıyorum. Neyse, yeni bölümü bekliyoruz. :X
Seni de severim tabii gıcıksın falan ama o kadar Poyraz Karayel izliyoz her hafta beraber. :A Ama en sevdiğim kişilere haliyle fazla ismi dahil edemiyorum yoksa bir "en"i kalmaz olayın. :F

Deniz hakkında anonim olmayan bir itiraf yapmışım zaten başka itirafım yok orada. :A

Ayrıca @denizz19 ile ilgili 2. itirafın sahibi olarak aklıma @mrt-06, @Bully, @Yiğitt üçlüsünden biri geldiği de doğrudur; 6. itiraftan da hafif bir @Forumdash kokusu aldım sanki, ama Deniz ile o kadar yakın değiller diye biliyorum. 8. itiraf kesin Atacan'ındır ve ayrıca 11'inci itirafa sonuna kadar katılıyorum. :X

Neyse, kısacası yeni bölümü merakla bekliyoruz diye toparlayıp konuyu kapatayım en iyisi. :A
Tahminlerin süper. :D İtiraf 5'i benim yaptığım açık ortada, yorumda da yazdım parliyor diye. :A

Deniz hakkındaki itiraf da bana ait. @denizz19 beni çok uyarmıştı da inanmamış, üstüne aramız soğumuştu. İtiraflar tam yerine ve egosuna oturmuş :)

Herkes anlar diyordum, kimse anlamadı @Tolstoyevski :A Bir @Aserat çözdü olayları. :D

Bazıları çirkin olmuş keşke yayınlanmasaymış. @mrt-06

Neyse ilgimi çeken bir iki şeyi yorumlayayım. :)

@berkann zaten ortalarda pek yok uzun süredir ama normalde çoğunlukla iyidir arası, @gundix123 ise yapısı gereği pek kimseyle içli dışlı olmayan biri kişisel sorun olarak görmemek gerek. :):)

@Doğu iyi ki geldi gerçekten foruma renk kattı. :):)

@Çiğdem- yabancı şarkılara olumsuz değilim kesinlikle ama eskiden hiç yabancı şarkı dinlemezdim o nedenle senin ilk sezon seçtiğin Avril Lavigne bana uzak kaldı. O sezonki diğer yarışmacıları hatırlamıyorum. :)

İlk itiraf için ikiside internet anlamında zor günler geçiriyorlar diye biliyorum, yani özelllikle gundix, sanırım meşguliyetinden dolayı zaten muhabbet için gelen biri değil, dizi ve film bölümlerine gelirsen görebilirsin bence. :D Berkann içinse bilmiyorum eskiden merakla beklerdim deyip sonra iletişimi kesen bir hal aldı.

4. Yorumu yazan kişi kimse tebrik ediyorum, kendi nickimle birlikte herhangi bir hafta tıptıp aynısını bende yazabilirdim. En ciddi kavgaları ben yaşamışımdır kendisiyle, ama o zamanlar herşeye rağmen ikimizde birbirimizin ne olduğunu bilirdik, yani gerçek hayatta. Ve kendisi şahsen foruma döndüğümde selam veren ilk kişiydi sanırım. Fakat son 2-3 aydır bilmiyorum kendi arkadaşlarıda farkındadır kesinlikle değişmiş ve bu değişimin döneceğini düşünmüyorum umarım döner.

9. Sahibi zaten kendisi yorumlayamalım şimdi. :D

İtiraf 11'i herkes gerçek anlamını anlamıştır, yorumlamıyorum onuda.

Çiğdem itiraf etmemiş, düşüncelerini söylemiş hep. :D

İlgimi çekti format aslında, şuana kadar herhangi birşey yollamadım. Fakat yararlı olabilir, belki bende katılırım ilerleyen haftalarda.

Tahminlerin süper. :D İtiraf 5'i benim yaptığım açık ortada, yorumda da yazdım parliyor diye. :A

Deniz hakkındaki itiraf da bana ait. @denizz19 beni çok uyarmıştı da inanmamış, üstüne aramız soğumuştu. İtiraflar tam yerine ve egosuna oturmuş :)

Herkes anlar diyordum, kimse anlamadı @Tolstoyevski :A Bir @Aserat çözdü olayları. :D
O zaman fark-ı ben. :A

Seni de severim tabii gıcıksın falan ama o kadar Poyraz Karayel izliyoz her hafta beraber. :A Ama en sevdiğim kişilere haliyle fazla ismi dahil edemiyorum yoksa bir "en"i kalmaz olayın. :F

Deniz hakkında anonim olmayan bir itiraf yapmışım zaten başka itirafım yok orada. :A
Şu yorumundan bile gıcıklık fışkırıyor, ben daha ne diyeyim sana? :A

Dedektiflik kariyerim bu kadar uzun sürdü işte :A Şapkayı @Aserat Conan'a çıkarıyorum. :clapping:

Hangi 6. İtiraf(b)(@Bully yazmış onu zaten:F) normal itiraflar mı yoksa @denizz19'la olan mı?

İtiraf bölümü baya farklı olmuş:) fırsat bulursam birkaç tane yazacağım bende eğlenceli bir bölüm olmuş.emeğine salık @mrt-06

Son düzenleme:
@Titanium yapmış galiba benle ilgili itirafı :D

Her ne kadar forumda hareketliliği sevsemde yani birbirine dalaşmaları, gördüm ki daha kötü oluyor böyle en iyisi sessiz kalmak hepinize benden PEACE :)

İtiraf 4 benim değil. Peşinen söyleyim, yoksa üstüme kalır kesin.

14'te de iyi bi şey mi demiş tam anlamadım, nötr gibi :D