TVen Fav10 İtirafları 38.Bölüm (4.SEZON)

Gelelim itiraflar hakkinda ki yorumlarima

4,5,13 Kesinlikle katilmiyorum

7 aynen bende o dusuncedeyim iyi ki geldin kardeşim dert ortağım @Doğu :D

10 aynen :ok:

11: @beyazsoy kardesim cok zeki. Bazilarina batmis belli

13: Tam tersi olumsuz yonde degisti kardeslerinin kalbini kiriyor İnsallah eski haline geri doner.

O da olabilir onu da seviyor:X
İlham kaynaği afişi
8d21a31c4dada5a6d1bf67f5a8a4d6b7.jpg
ben yukardakı bulutlardan dolayı walking deadı çağrıltıştırdı bana afişin altı revenga üstü walking deat diyelim ozaman :A:A:A

aa tabi şaka bir yana @Harunnn60 ellerine sağlık bu konularda başarılı forumun afişçisi oldu :F:F:F
the-walking-dead-2-642x320.jpg

@destere bnm hakkımda niye ananoim itirafta bulunuyon:A
@Yiğitt @Bully seneye survivor konusunu siz açın 3 senedir konuyu açan kayboluyor hep iyi niyetimdne yani :bhr:
sorun takasta değil ağalık sisteminin 2 baş ağası vardı biri foruma ara verince takas tek başına iktidar oldu tayyip amca gibi :F
itiraf 10a hiç katılmıyorum ben olsam @Çiğdem- le evlendirirdim billy i ceza olarak :A
@mrt-06 deniz hakkında bombe itirafım vardı beni niye beklemedin.ss

@Yiğitt @Bully seneye survivor konusunu siz açın 3 senedir konuyu açan kayboluyor hep iyi niyetimdne yani :bhr:
sorun takasta değil ağalık sisteminin 2 baş ağası vardı biri foruma ara verince takas tek başına iktidar oldu tayyip amca gibi :F
itiraf 10a hiç katılmıyorum ben olsam @Çiğdem- le evlendirirdim billy i ceza olarak :A
benim senaryoda kösem vuruldu gelde bak

Tabi canım bilmez miyim iyi niyetini ben senin. :A

Benimle ilgili olumsuz bir itiraf gelmis arkadasların goruslerini alalim
ben tuhaf olduğunu düşünmüyorum ama şöyle birşey var çoğu şeyde kendi düşünceni söylemekten kaçtığını milletin duymak istediklerini söylediğini zaman zaman düşünüyorum oyüzden zaman zaman bir dediğinle bir dediğin uyuşmuyor belki itirafı yapan buna deyinmek istemiştir içinden ne geçiyorsa her konuda onu söyle bence
😉😉😉

ay bu arada itiraf 4 ün yanına takasla almila arasındaki gizli aşkı ortaya döktüğüm konuyu da ekleseydin ne biçim yılansın sen @mrt-06 .ss

bu arada kız @Çiğdem- destere seninle takıla takıla bir yumuşadı bir ürkekleşti çocuk anonim itiraflar yapıyor adını bile söylemeye korkuyor herhalde fantezi kırbaçlarınla terbiye ettin:A

....
FAV10 İTİRAFLARI | 4. SEZON 1. BÖLÜM
Yıllardır FavoriForumum'da ilgiyle takip edilen Fav10 İtirafları dördüncü sezonuyla sizlerle... Hafta boyunca forum üyeleri tarafından gönderilen itiraflarla ilk bölümümüz tamamlandı. İşte haftanın 15 itirafı;

İtiraf 1
Kaç yıldır forumdayım berkann ve gundix123 ile tam bir iletişim kuramadım. Bu 2 üyede sanki kendini belirli arkadaşlarla sınırlandırmış onun dışında başkalarına yakınlık kuramıyorlar. Gerçi bundan sonra pekte önemli değil ama garip bi durum bence. Bu itirafı okuyan arkadaşlarda ''ya bu üyelerde vardı dimi forumda'' diyeceklerdir kesin.
- Anonim -

İtiraf 2
EFE UYSAL Vadicilere iyi yalakalık yapıyorsun aferin böyle devam et :ok:
- Anonim -

İtiraf 3
@OzaN müsicsurvivor 1.sezonunda senide yabancı şarkıcılara karşı yobazlaşmış kişilerden sanmıştım:A ama diğer sezonlar yabancı şarkıcılara daha olumlu oldun yabancı şarkıcı etkinliğine katıldın bilgiler vermeye başladın ayoll madem anlıyordun 1.sezon biz yabancıları seçenlere enden erol taşlık yaptın hahah :F:F
Çiğdem-

İtiraf 4
Foruma ilk geldiğim takas ile şimdiki takas arasında inanılmaz bir fark var.İlk takas daha mütevazi daha iyiydi şimdi ise tamamen egolu ve insanların fikirlerini zerre önemsemeyen biri olarak çıktı.İbretle izliyoruz
- Anonim -

İtiraf 5
Survivor Genel Sohbet konusunu uyanıklık yapıp iki hafta önceden açan, daha sonra Survivorun bölümü açılınca çaresiz ortada kalan sürgünüm'ün umutlarını verin bana. :F Ha pardon triplere girip forumdan uzaklaştı değil mi?
- Anonim -

İtiraf 6
denizz19, Yiğitt, mrt-06, Maskeli Fedai, Çiğdem- , sokak sanati, ozgur2113, china_shangai ve Mr.At'ın forumda en sevdiğim kişiler oldukları doğrudur. :)
Bully

İtiraf 7
Doğu iyi ki foruma geldi çok samimi, eğlenceli bir insan. Umarım uzun yıllar aramızdan ayrılmaz, forumun aranan yeni kanı bence.
- Anonim -

İtiraf 8
vadikızı ve Polat Şaşmaz forumun en garip kişileri. İkisinin de bir dediği bir dediğini tutmuyor :)
- Anonim -

İtiraf 9
RüzgarGülü iyice havalandı ben coolum havalarında forumdaki ilk zamanlarını da gördük, kime bu hava kardeş? Herkese tepeden bakıyorsun, ben eskiyim ayrıcalıklıyım... Ayrıca cinsiyet esprilerin de baydı biraz kendini yenile 😉
- Anonim -

İtiraf 10
Yönetim Billy Kane'ye çok haksızlık yaptı, haksız yere ceza verdiler neyseki en büyük haksızlığı yapan da gitti. gittiği için hiç üzülmedim aksine mutluyum :)
- Anonim -

İtiraf 11
beyazsoy'a hayranım bir insan nasıl her konuda bu kadar bilgili olabilir , her konuda nasıl fikri olabilir ? Bu forumda herkes beyazsoya saygı duymalı Hamzayı da kaybedersek forum x'li emrenin çocuksu yorumlarına kalacak çünkü, beyazsoyun tabiriyle "")))))"
- Anonim -

İtiraf 12
Çiğdem, GunesinOglu'nun programına benzer program yaptığı için araları bozulmuş, GunesinOglu da bu nedenle foruma pek girmiyormuş. Vadikızı ile Çiğdem de kavga etmiş, forumun has kızı kim diye. Forumun hası adamın dibi pompy'dir. Herkes böyle bilsin :)))))
- Anonim -

İtiraf 13
Yönetim kadrosunu ben çok başarılı buluyorum olumsuz eleştirilere pek katılmıyorum özellikle süper modlarımız öncelikle kişilik olarak 4-4lük çocuklar forumdada çok seviliyorlar co admin olmayıda hak ediyor bence @Bully ve@mrt-06 ve yöneticilerden @sokak sanati ile @Yiğitt onlarda forumun her derdine koşuyorlar yiğit zamanında çok sorumluluk aldı sokak sanati ise son aylarda kendisini parçalıyor bu arkadaşlarda zamanla süper mod olmayı hak ediyorlar bence sonrasındada co admin neden olmasın genel olarak yönetici kadrosunu beğeniyorum bu forumun :bhr::bhr::bhr:
Çiğdem-

İtiraf 14
Amoureux çok değişti.. Kötü anlamda demiyorum eskiden robot gibiydi bana çok duygusuz geliyordu, fikirlerinden mesajlarından hiç haz etmiyordum, son zamanlarda eskisine göre tam tersi bi insan oldu.
- Anonim -

İtiraf 15
Forumda beyazsoy kadar gereksiz yorum yapan kimseyi görmedim bu zamana kadar. :D
- Anonim -

Haftanın Üyesi; denizz19
Programımızın ilk konuğu denizz19 oldu, şimdi Deniz hakkında yapılan itiraflar geliyor;

Benim Albümüm yarışmasında Deniz yine 1.olursa hiç şaşırmam. :A :bhr: (Harunnn60)

Sürgünüm ün gerçek yüzünü en baştan ber bilen ve kimseye anlatamayan güzel yürekli insan, yolu açık olsun... (Anonim)

Bazen küçük şeyleri büyütüp boşuna kendine dert yarattığını ve canını sıktığını düşünüyorum. Aynısı bende de var, kurtulsak süper olacak. :) (yatutarsa)

Gerçekten sesinin güzel olduğunu düşünüyor mu? (Anonim)

haftanın konuğu @denizz19 saçını başlarda peruk sanmıştım :F:F:F
artık öyle düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz diye @Bully a bir daha denizle buluşursan saçına dokun geçen buluştunuz neden merak edip dokunmadın demiştim (Çiğdem-)

Deniz bu forumdaki en harbi, en yürekli adamlardandır. Hiç bozma bu karakterini güzel insan. :mouth: Façan yansın karşimmmm. :X (Anonim)

Canımın içi, biricik dostum, kottiriğim Deniz hakkında ne itiraf yapsam bilemedim. :FYakında doğum günün de var zaten şimdi olumsuz bir şey söyleyip moralini bozmayayım zaten giydirenler olmuştur diye tahmin ediyorum bir darbe de kardeşinden yeme, neyse seviliyorsun bu medeni cesaretinden ötürü de kutluyorum seni. :A (Bully)

Deniz'i çok seviyorum o kadar eğlenceli, neşeli bir insan ki mesajlarını okurken çok eğleniyorum son zamanlarda aktifliği azaldı yeniden eskisi gibi aktif olsa keşke. (Anonim)

Bazen çok gereksiz atar yapıyorsun canım biraz sakin ol. 😉 (Anonim)

Deniz'i severiz, sayarız; ama çoğu zaman KPSS'ye çalışmak için değil de, bana laf sokmak için kafa patlattığını düşünüyorum. Bir şeye söyleyecek laf bulamayınca havalanmalar, egolar gırla gidiyor. Alındığımdan falan değil tabii, sadece içimde kalmasın istedim; ama tam olarak bir itiraf olmadı sanki. :A (Aserat)

Deniz'i uzun zaman kız sandım daha sonra erkek olduğunu öğrenince çok şaşırdığım doğrudur. :A (Anonim)

Forum yarışmalarını çok abartıyorsun alt tarafı forumda yapılan sıradan bir etkinlik bu kadar sinirlenmek hırs yapmak aşırı saçma... (Anonim)

Afiş için de @Harunnn60'a teşekkür ediyoruz. :)

bDRXRm.jpg

FAV10 İTİRAFLARI
YENİ BÖLÜM | 25 Nisan Pazartesi
Format: @RevaN

Anonim itirafları kimin yaptığını tahmin etmeye çalışmak çok zevkli oluyor gerçekten. :D Az dedektifcilik oynayalım. :)

(Not: Tahminler tamamen eğlence amaçlı sallamasyon ürünlerdir, kurgusaldır ve gerçekle hiçbir bağlantısı yoktur o yüzden ciddiye almayalım lütfen :) )

İtiraf 1

Anlaşılacağı üzere forumun eskilerinden, en az birkaç yıllık bir üye (Micheal Scofield mode on ; ) İtirafa katılmıyorum orası ayrı. :)

İtiraf 2

Kullandığı smileyden ( :ok:) dolayı şüpheli sayısı oldukça az.

İtiraf 4

Anladığım kadarıyla eskiden Takas ile arası iyi olup sonradan yolları ayrılan biri. Fakat pek bir tahminim yok, herkes Mümkün. :)

İtiraf 5

Mesele nedir bilmiyorum fakat konuşma dilinden dolayı bizim The Man From Earth'ı izlemeden kaçan arkadaş olduğunu tahmin ediyorum, alakası da olmayabilir fakat TMFE'ı unutmadım haberin olsun. :)

İtiraf 7:

Yoruma katılmakla birlikte, dil bilgisi kusursuzluğu sebebiyle ilk adayım @Aserat ardından @Yiğitt olurdu tahmini olarak. :)

İtiraf 8

@Harunnn60 olabilir de, olmaya da bilir mi de? (Türkçe iflas etti :D )

İtiraf 9

"Cinsiyet esprilerin baydı " cümlesinden dolayı aslında tek bir adayım var, biraz feminizm sezer oldum bu itirafta, yine de günahını almayalım kimsenin. :)

İtiraf 10

Yönetimle ve son zamanlarda ayrılan biriyle arası iyi olmayan biri fakat tahminde bulunacak düzeyde bilgim yok.

İtiraf 11

xxemrex ya da @Aserat arasında kaldım hatta @Yiğitt de şüpheliler arasında fakat hiç ummadığımız biri de çıkabilir, yoruma açık olduğu için net bir tahmin zor. :A

İtiraf 12

@destere olduğu açık gibi. :)

İtiraf 14

Yine bilgi alanım dışında fakat bu itirafı yapan kişinin yerli dizileri takip etmeyen gruptan olduğunu söyleyebilirim. :)

İtiraf 15

Net bir şey söylemek yine mümkün değil, en genel olarak forumda herhangi bir görevi olan görevli üyelerden biri olduğunu tahmin edip kaçıyorum. :D

@mrt-06 eline, emeğine sağlık kardeşim itiraflar çok iyi olmuş. :D Afiş de güzel olmuş, @Harunnn60 senin de emeğine sağlık. :D

İtiraf 7'ye katılıyorum, @Doğu iyi ki katılmış aramıza, kısa zamanda baya sevdirdi kendisini, forumumuz adına önemli bir kazanç oldu. :) Neyse bu kadar sıvacılık yeter ona. :A

İtiraf 10'a saygı duymakla birlikte katılmıyorum, yönetim olarak kimseye durup dururken ceza vermeyiz. :)

İtiraf 12'yi @destere'nin yaptığı açık baya. :F Resmen ortalık karışsın diye bomba atmış adam. :A @GunesinOglu ne yazık ki Ms All-Star bittiğinden beri aramızda değil inşallah en kısa sürede döner ne diyelim. :D

@Çiğdem- ben de güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim sizlere layık olmaya çalışıyoruz. :bhr: :A

@denizz19 hakkında yapılan tüm itiraflara katılıyorum. :A @Çiğdem- söz dokunacam bir daha buluşursak eğer. :F

@EFE UYSAL seni de severim tabii ama ben özelden sürekli konuştuğum, çok şey paylaştığım ve bende yeri ayrı olan insanları yazmak istedim. :D Seni sevmesem attığın Diriliş videolarını niye izleyeyim ki la :A

Anonim itirafları kimin yaptığını tahmin etmeye çalışmak çok zevkli oluyor gerçekten. :D Az dedektifcilik oynayalım. :)

(Not: Tahminler tamamen eğlence amaçlı sallamasyon ürünlerdir, kurgusaldır ve gerçekle hiçbir bağlantısı yoktur o yüzden ciddiye almayalım lütfen :) )

İtiraf 1

Anlaşılacağı üzere forumun eskilerinden, en az birkaç yıllık bir üye (Micheal Scofield mode on ; ) İtirafa katılmıyorum orası ayrı. :)

İtiraf 2

Kullandığı smileyden ( :ok:) dolayı şüpheli sayısı oldukça az.

İtiraf 4

Anladığım kadarıyla eskiden Takas ile arası iyi olup sonradan yolları ayrılan biri. Fakat pek bir tahminim yok, herkes Mümkün. :)

İtiraf 5

Mesele nedir bilmiyorum fakat konuşma dilinden dolayı bizim The Man From Earth'ı izlemeden kaçan arkadaş olduğunu tahmin ediyorum, alakası da olmayabilir fakat TMFE'ı unutmadım haberin olsun. :)

İtiraf 7:

Yoruma katılmakla birlikte, dil bilgisi kusursuzluğu sebebiyle ilk adayım @Aserat ardından @Yiğitt olurdu tahmini olarak. :)

İtiraf 8

@Harunnn60 olabilir de, olmaya da bilir mi de? (Türkçe iflas etti :D )

İtiraf 9

"Cinsiyet esprilerin baydı " cümlesinden dolayı aslında tek bir adayım var, biraz feminizm sezer oldum bu itirafta, yine de günahını almayalım kimsenin. :)

İtiraf 10

Yönetimle ve son zamanlarda ayrılan biriyle arası iyi olmayan biri fakat tahminde bulunacak düzeyde bilgim yok.

İtiraf 11

xxemrex ya da @Aserat arasında kaldım hatta @Yiğitt de şüpheliler arasında fakat hiç ummadığımız biri de çıkabilir, yoruma açık olduğu için net bir tahmin zor. :A

İtiraf 12

@destere olduğu açık gibi. :)

İtiraf 14

Yine bilgi alanım dışında fakat bu itirafı yapan kişinin yerli dizileri takip etmeyen gruptan olduğunu söyleyebilirim. :)

İtiraf 15

Net bir şey söylemek yine mümkün değil, en genel olarak forumda herhangi bir görevi olan görevli üyelerden biri olduğunu tahmin edip kaçıyorum. :D
7 de 11 de benim değil. :D