TVen Fav10 İtirafları 38.Bölüm (4.SEZON)

Gelelim itiraflar hakkinda ki yorumlarima

4,5,13 Kesinlikle katilmiyorum

7 aynen bende o dusuncedeyim iyi ki geldin kardeşim dert ortağım @Doğu

10 aynen

11: @beyazsoy kardesim cok zeki. Bazilarina batmis belli

13: Tam tersi olumsuz yonde degisti kardeslerinin kalbini kiriyor İnsallah eski haline geri doner.

O da olabilir onu da seviyor

İlham kaynaği afişi
ben yukardakı bulutlardan dolayı walking deadı çağrıltıştırdı bana afişin altı revenga üstü walking deat diyelim ozaman

aa tabi şaka bir yana @Harunnn60 ellerine sağlık bu konularda başarılı forumun afişçisi oldu

İtiraf 10'a teşekkürler objektifliğinden dolayı. Eyvallah.

@destere bnm hakkımda niye ananoim itirafta bulunuyon

@Yiğitt @Bully seneye survivor konusunu siz açın 3 senedir konuyu açan kayboluyor hep iyi niyetimdne yani

sorun takasta değil ağalık sisteminin 2 baş ağası vardı biri foruma ara verince takas tek başına iktidar oldu tayyip amca gibi

itiraf 10a hiç katılmıyorum ben olsam @Çiğdem- le evlendirirdim billy i ceza olarak

@mrt-06 deniz hakkında bombe itirafım vardı beni niye beklemedin.ss

benim senaryoda kösem vuruldu gelde bak

Tabi canım bilmez miyim iyi niyetini ben senin.

Benimle ilgili olumsuz bir itiraf gelmis arkadasların goruslerini alalim
ben tuhaf olduğunu düşünmüyorum ama şöyle birşey var çoğu şeyde kendi düşünceni söylemekten kaçtığını milletin duymak istediklerini söylediğini zaman zaman düşünüyorum oyüzden zaman zaman bir dediğinle bir dediğin uyuşmuyor belki itirafı yapan buna deyinmek istemiştir içinden ne geçiyorsa her konuda onu söyle bence
😉😉😉

ay bu arada itiraf 4 ün yanına takasla almila arasındaki gizli aşkı ortaya döktüğüm konuyu da ekleseydin ne biçim yılansın sen @mrt-06 .ss

bu arada kız @Çiğdem- destere seninle takıla takıla bir yumuşadı bir ürkekleşti çocuk anonim itiraflar yapıyor adını bile söylemeye korkuyor herhalde fantezi kırbaçlarınla terbiye ettin

Anonim itirafları kimin yaptığını tahmin etmeye çalışmak çok zevkli oluyor gerçekten.
Az dedektifcilik oynayalım.

(Not: Tahminler tamamen eğlence amaçlı sallamasyon ürünlerdir, kurgusaldır ve gerçekle hiçbir bağlantısı yoktur o yüzden ciddiye almayalım lütfen
)

İtiraf 1

Anlaşılacağı üzere forumun eskilerinden, en az birkaç yıllık bir üye (Micheal Scofield mode on ; ) İtirafa katılmıyorum orası ayrı.

İtiraf 2

Kullandığı smileyden (
) dolayı şüpheli sayısı oldukça az.

İtiraf 4

Anladığım kadarıyla eskiden Takas ile arası iyi olup sonradan yolları ayrılan biri. Fakat pek bir tahminim yok, herkes Mümkün.

İtiraf 5

Mesele nedir bilmiyorum fakat konuşma dilinden dolayı bizim The Man From Earth'ı izlemeden kaçan arkadaş olduğunu tahmin ediyorum, alakası da olmayabilir fakat TMFE'ı unutmadım haberin olsun.

İtiraf 7:

Yoruma katılmakla birlikte, dil bilgisi kusursuzluğu sebebiyle ilk adayım @Aserat ardından @Yiğitt olurdu tahmini olarak.

İtiraf 8

@Harunnn60 olabilir de, olmaya da bilir mi de? (Türkçe iflas etti
)

İtiraf 9

"Cinsiyet esprilerin baydı " cümlesinden dolayı aslında tek bir adayım var, biraz feminizm sezer oldum bu itirafta, yine de günahını almayalım kimsenin.

İtiraf 10

Yönetimle ve son zamanlarda ayrılan biriyle arası iyi olmayan biri fakat tahminde bulunacak düzeyde bilgim yok.

İtiraf 11

xxemrex ya da @Aserat arasında kaldım hatta @Yiğitt de şüpheliler arasında fakat hiç ummadığımız biri de çıkabilir, yoruma açık olduğu için net bir tahmin zor.

İtiraf 12

@destere olduğu açık gibi.

İtiraf 14

Yine bilgi alanım dışında fakat bu itirafı yapan kişinin yerli dizileri takip etmeyen gruptan olduğunu söyleyebilirim.

İtiraf 15

Net bir şey söylemek yine mümkün değil, en genel olarak forumda herhangi bir görevi olan görevli üyelerden biri olduğunu tahmin edip kaçıyorum.

@mrt-06 eline, emeğine sağlık kardeşim itiraflar çok iyi olmuş.
Afiş de güzel olmuş, @Harunnn60 senin de emeğine sağlık.

İtiraf 7'ye katılıyorum, @Doğu iyi ki katılmış aramıza, kısa zamanda baya sevdirdi kendisini, forumumuz adına önemli bir kazanç oldu.
Neyse bu kadar sıvacılık yeter ona.

İtiraf 10'a saygı duymakla birlikte katılmıyorum, yönetim olarak kimseye durup dururken ceza vermeyiz.

İtiraf 12'yi @destere'nin yaptığı açık baya.
Resmen ortalık karışsın diye bomba atmış adam.
@GunesinOglu ne yazık ki Ms All-Star bittiğinden beri aramızda değil inşallah en kısa sürede döner ne diyelim.

@Çiğdem- ben de güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim sizlere layık olmaya çalışıyoruz.

@denizz19 hakkında yapılan tüm itiraflara katılıyorum.
@Çiğdem- söz dokunacam bir daha buluşursak eğer.

@EFE UYSAL seni de severim tabii ama ben özelden sürekli konuştuğum, çok şey paylaştığım ve bende yeri ayrı olan insanları yazmak istedim.
Seni sevmesem attığın Diriliş videolarını niye izleyeyim ki la

7 de 11 de benim değil.