Önce ben dedim, brn devralıcamTamam o zaman ben siteyi Ozan'dan devralıyorum sen de altyapısıyla uğraş
Önce ben dedim, brn devralıcamTamam o zaman ben siteyi Ozan'dan devralıyorum sen de altyapısıyla uğraş
O kadar cahil değilim ama İninal kullanmıyorumInınal var hiç mi duymadın cahil adam.
Parasıyla değil mi benim olucak Fav10 binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacıÖnce ben dedim, brn devralıcam
Harbiden biz nerde sıvayacaz ki kapanırsa? Başka forumlarda da sıvanmaz ki?
@MEnes ve @MasacRE- yine insan işine karışıp idare edeilirler başka forumda ama @destere ile @Doğu başka forumda barınamaz bu cinsleri kim başımıza gönderdi derler tekmeyi kıçlarına atarlarHe ya geldiğinde adam Hababam Sınıfındaki hoca gibi herkes nereye kayboldu diyecek.
avatarınla çok uyumlu olmuş sitemin bedduan cnmİyyy kaknem admin konuda biz xemrexxx i anmayi unutmuş, o yüzden İsa ğini yapabilir, umrumuzda değil.ss
Kiz o değil de yumos ayin @destere foruma dönmeye calişirken şok olacak bir bakacak forum yok@MEnes ve @MasacRE- yine insan işine karışıp idare edeilirler başka forumda ama @destere ile @Doğu başka forumda barınamaz bu cinsleri kim başımıza gönderdi derler tekmeyi kıçlarına atarlar
avatarınla çok uyumlu olmuş sitemin bedduan cnm@Yiğitt @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati
ben seni ekledim mesajıma merak etme sen beni dikkate al
@Yiğitt @Harunnn60 @mrt-06
Aferim sana akıllı adamsın senBen önlemimi aldım ne olur olmaz
Sence biz seni hiç evlendirir miyiz ? Daha taniyamamissin biziBir gün ben de evlenip gideceğim ama.
Afiyet bal şeker olsun dememizi beklemicen herhalde zehir zıkkım zemberek olsun boğazında kalsın da yutamayasinYa peki ben hesabıma yatırdığınız parayla cipsler kekler çikolatalar alıp günümü gün edersem.
Siteyi devralıp EDHO forumuna çevirmek istiyorum Ozan duy beni
Harikasın aşkım sen 😉Evet, Fav10 ölmesin diye her şeyi yapmaya hazırım
Takımlar Birliği olsun adıEdho10.net
Herkes Fenerbahçe marşı yazsın @OzaN a belki vazgeçerHarikasın aşkım sen 😉
Bütün Migros larda da var Kipa ve Carrefour sa da var mı hatırlamıyorum ama..PayPal Türkiye'den kalktı ama onun benzeri güvenli bir sistem olan İninal Kart var duymuşsunuzdur zaten. Postaneden 5 liraya alınıyor ve en önemlisi tamamen anonim kart, ismin dahi geçmiyor Kart bilgilerinde. Karta PTT den para yükleyip mobil site ya da uygulaması üzerinden başkasının kart numarasına doğrudan para transferi yapılabiliyor, banka hesabından tek farkı isim soyisim adres şube filan gözükmemesi
Lezbiyen Zaten kız olur lezbiyen bir kız üyesiyim ne demek ?Ben aslında 21 yaşlarında lezbiyen bir kız üyeyim, kimliğim açığa çıkmasın diye el mecbur
Haydi şimdi de bunun tartışmasını çıkartıp kavgasını yapalımÖnce ben dedim, brn devralıcam
Çok değerlisin ya !!İyyy kaknem admin konuda biz xemrexxx i anmayi unutmuş, o yüzden İsa ğini yapabilir, umrumuzda değil.ss
Aç kalamam.Gerekirse açlık grevi yaparız her türlü greve eyleme varım, sizde var mısınız yoldaşlar?@XanTier @Çiğdem- @Doğu @Yiğitt @Tolstoyevski
Ben hile olduğunda Yıldızlar Yarışıyoru Yayından kaldırdım ben takip ederimBugün üzüntü üstüne üzüntü yaşıyoruz Melih Gökçek başkanın istifası 1 yılların adminciği (ilk geldiğim yıllarda bunu derdim) Ozan'ın forumu kapatıp gitmesi 2.
Neden birçok üyeyi kaybettiğimizi herkes çok iyi biliyor aslında. Giden herkesin tek bir sıkıntısı vardı o da verilen adaletsiz cezalar. Forumun kapanmanın eşiğine gelme nedeni de bu. Giden arkadaşlardan kiminle konustuysam herkesin tek bir sıkıntısı var forumda olan adaletsizlik. Forumda öyle adaletsiz ayrımcı bir yönetim vardı ki forumu batırdılar en sonunda. Neyse ki son zamanlarda büyük temizlik oldu ama çok geç kalındı. O kadar dile getirdik ama dinletemedik malesef.
Son zamanlarda eski aktifligimi kaybettim. Alışkanlıktan giriyordum son zamanlarda. Sigara bağımlılığından daha büyük bağımlı olduk buraya. Haftada 1000 mesaj yazıyordum artık ayda 100 mesaj belki anca yazıyorumdur. Nedeni de üyeler malesef. takas'ında dediği gibi "Forumun artık bittiği seviyenin 15 yaş seviyesi olduğu bir gerçek. Foruma ilk geldiğimde 2011 2014 arası forumdaki herkesi tanır bi şekilde muhabbetimiz olurdu çok renkli ve güzeldi ama şuan öyle çocukça ve boş muhabbet seviyesi var öyle boş üyeler var ki çoğunu tanımıyorum bile tanımakta istemiyorum zaten" nedeni tam olarak budur. Sebebi de malum zaten.
Forumda 68.000 mesaj yazan binlerce konu açan biri olarak hakkımızdan hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Ozan'ın forumu kapatıp gitmesi haksızlık burada 8 sene boyunca çok arkadaşım kardeşim oldu gençliğimi burada geçirdim. Basta @takas @Since2011 @KADİR- @Doğu @MEnes @Master.1000 @china_shangai abim @hızlı gonzales @Onur_35 @kvp1905 @emreemreu @darksaal @XanTier @maskeli fedai @billy kane @efe uysal @WesTxCoasT @papuleoo @beyazsoy ve ismini yazmayı unuttuğum (affetsinler) bir sürü arkadaşım oldu. 8 sene boyunca bana burada güzel vakitler yasattiginiz icin teşekkür ederim.
Ömrüm boyunca unutmayacağım bu forumu. Her şey için teşekkürler @OzaN
Vay be evlenip torun torba sahibi olup foruma girmeyi hayal ederken daha evlenmeden foruma veda ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?