- Reaksiyon puanı
- 15,470
- Puanı
- 1,060
1- Programımın onuncu bölümüne (sezon finaline) hoş geldin. Profil resmindeki kim ve neden o kişi?
Merhabalar, hoş buldum. Beni programına davet ettiğin için teşekkür ederim. Profil resmimdeki kişi Wentworth Miller. Kendisini Prison Break dizisinde izledim, karaktere bayıldım, müthişti, izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim.
2- Sence ülkemizde eskisi gibi akşamları günde 2 dizi mi olmalı? Yani 20.00 - 22.45 ve 22.45 - 00.30 arası 2 dizi mi olmalı sence? Bunu isteyen kişi sayısı çok çünkü.
Yok ya olmasın, ben zaten TV hiç izlemiyorum, çok uzun ve gereksizler.
3- En iyi telefon markası sence? Çünkü çoğu artık 2 yıldan soru bozuluyor.
Ben 5 yildir Xiaomi kullanıyorum, piyasaya göre ucuz ve güzel olduğundan ötürü çok marka aramam, kaliteli ve işimi görsün yeter.
4- Artık ülkemizde yazın dizi çok yapılmıyor. Özledin mi yaz dizilerini?
Hiç özlemedim çünkü hepsi birbirine benziyor farklı hiçbir şey yok. Lakin romantik komedi olsa belki izleyebilirim de şu zamanda Türk dizileri de hiç sarmıyor.
5- Kış insanı mı yaz insanı mısın?
Ben iki tarafında insanıyım, yazı da çok severim kışı da. Kışın soğuktan zorlanıyorum ama yine de çok zevkli. Yaz ise benim için bambaşka çok iyi oluyor.
6- Bir TV kanalın olsa kanalında en çok dizilere mi yarışmalara mı önem verirsin?
Güzel türlerde dizi, film ve yarışma ağırlıkta olduğu yayın akışı düzenlerdim gibi düşünüyorum.
7- Bundan 5 yıl sonra kendini nerede ve nasıl olarak görüyorsun?
5 yıl sonra atanıp öğretmen olmuş şekilde görüneceğimi düşünüyorum, inşallah da öyle olur. Ardından yüksek lisansa da başlamış olacağım.
8- Bu hayatta evlilik illa şart mı sence?
Bence evlilik insan için şart, insanı anlayan, iki uyumlu insanin bir araya gelmesi onların hayatlarında çok şeyi değiştirir.
9- Şu an en sevdiğin TV kanalı?
Yok desem yeridir.
10- Yazın en sevdiğin soğuk içecek?
Su, soğuk kahve, limonata, kola, gazoz falan.
11- Hiç hızlı trene bindin mi fuarda?
Yok. Ne fuara gittim ne de hızlı trene bindim.
12-Hiç havuzda ya da denizde boğulma tehlikesi yaşadın mı?
Yaşadım ya ben yüzme bilmiyorum yine de dümenden giriyorum suya havuzda denizde falan, biraz sıkıntı oluyor onu çözmem lazım.
13- Hangi aşk daha büyüktür? Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi?
Anlatılmayıp yürek deşen aşk daha büyüktür diyorum, öbürlerine lüzum yok.
14- Yalnızlık bağımlılık yapar sözüne katılıyor musun?
Yalnızlık bağımlılık yapar ama bir yerde de insanı bunaltır. Tek okumak, izlemek, gezmek elbette güzel ama bir yerden sonra sarmıyor, insanı bunaltıyor, insanın yoluna yoldaş da lazım.
15- İlk aşk mı daha özel yoksa son aşk mı sence?
Son aşkım olmadığı için bilemiyorum, buna diyecek bir şeyim yok maalesef.
16- Nescafe mi Türk kahvesi mi?
Nescafe'nin tadını hiç beğenmem kesinlikle Türk kahvesi, adamdır o.
17- Son soruya geldik. Zamanda yolculuk mümkün olsaydı, geleceğe mi gitmek isterdiniz yoksa geçmişe mi?
Çok uzak değil yakın geçmiş zamana gitsem güzel olurdu.
@Alemdar @12.Adam @batuhankaralar @S.G.A.T. @Bully @xdragxx @phoebebuffay @Gerekli24 @RüzgarGülü @Zeyno @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Angelica @Mr.At @The_Erinch @Dosi @Damien Duff @Royal_Highness @TenTen @serhatt @Gizmen @Doğan @fredbalotellifanny @EmreCan @emreemreu