Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2025 - 8. Bölüm - Konuk: Gerekli24

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15,121
Puanı
1,060
1743114022078.png

NOW (3).png

1- Programımın sekizinci bölümüne hoş geldin. Beşiktaş sevgin nereden geliyor? Genelde babadan gelir? :D
Öncelikle davetin için teşekkürler. Hoş buldum. Evet Beşiktaşlı olmam babamdan gelen bir durum ancak sonradan tuttuğum takımın geçmişine bakınca daha çok bağlandım. Efsane başkan Süleyman Seba ve taraftarımız (her ne kadar eskisi kadar olmasa da) beni kulübe daha da bağlayan en önemli nedenlerdir.
2- Futbolcu olsaydın nasıl bir futbolcu olurdun sence? :D
Futbolla ilgilenen her insan geçmişte bir kere de olsa futbolcu olmayı hayal etmiştir. Ben kendime net bir mevki seçemedim ama büyük ihtimalle mücadeleci, bulunduğum takımı sahiplenen, yaptığım işe saygısı olan biri olurdum. Örnek vermek gerekirse Necip Uysal.
3- Şu an severek izlediğin iki dizi? :D
Aslında nadir dizi izlerim ben daha çok oranları takip ederim. Şu an aktif olarak Teşkilat'ı takip ediyorum sadece. Arada da aklıma gelince How I Met Your Mother bakıyorum.
4- En sevdiğin üç film? :D
Film konusunda vahimim, hiç benlik şeyler değil. Bazı arkadaşlarımı bu konuda hayrete düşürürüm. :A Genelde Yeşilçam filmlerini izlerim. Oradan da 74-80 arası her Kemal Sunal ve Şener Şen'in geçtiği filmi sayabilirim. Net 3 film saymak aklıma gelmiyor açıkçası.
5- Apartman dairesi mi yoksa müstakil ev mi senlik? :D
Kesinlikle müstakil ev. Ama Türkiye'de pek mümkün değil gibi. :A
6- Paten mi kaykay mı? :D
İkisini de denemedim. O yüzden net cevabım yok bu soruya da. Büyük ihtimalle ilk denememde düşerim direkt. :A İkisini de bir ara bilen birinin yanında denemek isterim.
7- Eski sevgilinin doğum gününü kutlar mısın? :D
Bunu yapmam diyorum kesinlikle ama hayatta hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım. :A Tecrübe etmediğim bir şey bu da.
8- En sevdiğin peynir çeşidi? :D
Temel bir kaç peynir dışında fazla değişik peynirler tatmadım. Güzel bir köy peynirini her zaman severim. Ama güvenilir olması önemli, hastalık falan geçmesin ciddi konular bunlar. Köy peyniri her satan yerden almamak lazım. Dayım geçmişte hastalık kapmış. Halk arasında mal hastalığı diye geçer en azından bizim oralarda.
9- Hiç mutluluktan ağladın mı?
Mutlu anlarımda ağlamaktan çok yerimde duramayan biriyim daha çok. :F Yaşamadım ama yaşımız genç ilerde yaşayabiliriz bence yaş aldıkça.
10- Hayatınızdaki verdiğiniz veya vereceğiniz kararları en çok etkileyen kişiler kimler?
Giderek daha etrafımdakilerden daha az etkilenerek karar almaya çalışan biriyim. Ancak en çok kimden etkileniyorum dersem bu ailedir büyük ihtimalle. Bizi yetiştirdiği için ister istemez en çok etkilendiğimiz kişi ailedir. İlerleyen yaşlarda bu değişebilir.
11- Salep mi boza mı sence? :D
Bu soru net salep ama salep diye içtiğimiz şeyler aslında hakiki salep değil salepten çok az miktar var ve bu dolandırıcılık değil çünkü hakiki salep inanılmaz pahalı ve yüzde yüz şeklinde satmak da yasal değil diye biliyorum. İnanmıyorsanız salep paketlerine bakın. Çoğunlukla o aroma tat aroma yapıcı başka maddelerden geliyor ama yine de güzeldir.
12- Kar mı yağmur mu sence? :D
Net kar. :A
13- Çok ve sık tüketilen gıda ürünlerini toptan almak mantıklı mı sence?
Yani evet evde tüketiliyorsa darda bir maddi durum yoksa o an toplu almak daha uyguna gelir çoğu zaman. :D
14- Evlat sevgisini hissetmek için illa kendimizin evladı olması mı gereklidir?
Buradan kastın üvey anne ve babalar galiba. Ben kendi evladı olmadan tamamen o bağın olacağını düşünmüyorum özellikle annede. Çünkü bunun hormonal yönü de var. Ama iyi niyetle bir üvey anne baba bunu yine gösterir. Sadece kendi evladı ile aynı bağ olmaz diyorum.
15- Son soruya geldik. Esra Erol mu Müge Anlı mı daha kaliteli program yapıyor sence?
İkisinin programlarını da izlemiyorum, sevmiyorum. :A Ama ATV'ye uzun yıllardır gündüz kuşağında inanılmaz katkı sağlıyorlar. Bir çok programda buna benzer programlarla iyi izlenmeler almaya çalıyor.
Okuduysanız emeğe saygı için lütfen konuyu beğeniniz ve yorum yapınız. :bhr:
@12.Adam @batuhankaralar @S.G.A.T. @Bully @xdragxx @phoebebuffay @Gerekli24 @RüzgarGülü @Zeyno @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Angelica @Mr.At @The_Erinch @Dosi @Damien Duff @Royal_Highness @TenTen @serhatt @Gizmen @Doğan @fredbalotellifanny @emreemreu @EmreCan

Güzel cevaplar büyük konuşma falan deme ama eski sevgiliyle kontak 0 olacak hiçbir şekilde muhatap olmamak lazım :A
Benim hiç sevgilim olmadı yaklaştıkça Dünyada Türkiyede felaket oldu ama ben kesmezdim eski sevgilimle kontağı kesmezdim @xdragxx
@cokiyitvci güzel olmuş

• İlginç
Reactions: xdragxx
Tekrardan teşekkürler @cokiyitvci umarım okuyucular için de sıkmayan hoş bir sohbet olmuştur.
Güzel sohbet olmus emeginize saglik @cokiyitvci @Gerekli24 :D

Benim de dikkatimi o soru cekti @xdragxx

Kesinlikle katiliyorum yani sakin @Gerekli24 bak ben bile 1 senedir ne psikolojik acilar cektim ama sakin yazma yazayim deme, aklina dahi getirme. :D
Güzel cevaplar büyük konuşma falan deme ama eski sevgiliyle kontak 0 olacak hiçbir şekilde muhatap olmamak lazım :A
Aslında netim ama büyük konuştuğum bir iki şey başıma geldi bir koruma mekanizması olarak diyorum aslında onu :A

Eline sağlık @cokiyitvci

@Gerekli24 güzel vermişsin. Aynen insan büyük konuşmayacak ve kınamayacak. Kınadığımız şeyler başımıza geliyor çünkü :A
Hiçbir zaman gsli olmam bak büyük konuştum :A
Yahu bazı konularda büyük konuşulur her konuda olmasa da ne işim olacak exle Allah aşkına ölüm kalım meseleleri dışında ne hali varsa görsün :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yahu bazı konularda büyük konuşulur her konuda olmasa da ne işim olacak exle Allah aşkına ölüm kalım meseleleri dışında ne hali varsa görsün :A
Aman ne manada dediğim anlaşılır. Sende gidip en olmayacak bahaneyle gelmişsin:A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Emeğine sağlık. @cokiyitvci :Z

@Gerekli24 sorgu odasına da bekleriz, iyice bir deşelim seni. :A
Bir sonraki ay oradayım istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz:A

Ya bu değişik bir örnek ben burada daha çok hayatımda önüme çıkacak yaşayacağım şeyler açısından dedim :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: serhatt and xdragxx
Yeni yeni üyeleri bazen de tanıdıklarımizi daha iyi tanıyoruz bu program ile. Emeğine sağlık @cokiyitvci :)

Salep konusuna katılıyorum hazır paketlerin içimde %1 yada 0.1 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Salep çok içerdim sonra bir gün birisi içeriğini okudu ondan sonra hazirdan soğudum gerçeğini de bulmak zor :D

• Harika
Reactions: cokiyitvci