- Reaksiyon puanı
- 15,121
- Puanı
- 1,060
1- Programımın sekizinci bölümüne hoş geldin. Beşiktaş sevgin nereden geliyor? Genelde babadan gelir?
Öncelikle davetin için teşekkürler. Hoş buldum. Evet Beşiktaşlı olmam babamdan gelen bir durum ancak sonradan tuttuğum takımın geçmişine bakınca daha çok bağlandım. Efsane başkan Süleyman Seba ve taraftarımız (her ne kadar eskisi kadar olmasa da) beni kulübe daha da bağlayan en önemli nedenlerdir.
2- Futbolcu olsaydın nasıl bir futbolcu olurdun sence?
Futbolla ilgilenen her insan geçmişte bir kere de olsa futbolcu olmayı hayal etmiştir. Ben kendime net bir mevki seçemedim ama büyük ihtimalle mücadeleci, bulunduğum takımı sahiplenen, yaptığım işe saygısı olan biri olurdum. Örnek vermek gerekirse Necip Uysal.
3- Şu an severek izlediğin iki dizi?
Aslında nadir dizi izlerim ben daha çok oranları takip ederim. Şu an aktif olarak Teşkilat'ı takip ediyorum sadece. Arada da aklıma gelince How I Met Your Mother bakıyorum.
4- En sevdiğin üç film?
Film konusunda vahimim, hiç benlik şeyler değil. Bazı arkadaşlarımı bu konuda hayrete düşürürüm.
5- Apartman dairesi mi yoksa müstakil ev mi senlik?
Kesinlikle müstakil ev. Ama Türkiye'de pek mümkün değil gibi.
6- Paten mi kaykay mı?
İkisini de denemedim. O yüzden net cevabım yok bu soruya da. Büyük ihtimalle ilk denememde düşerim direkt.
7- Eski sevgilinin doğum gününü kutlar mısın?
Bunu yapmam diyorum kesinlikle ama hayatta hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım.
8- En sevdiğin peynir çeşidi?
Temel bir kaç peynir dışında fazla değişik peynirler tatmadım. Güzel bir köy peynirini her zaman severim. Ama güvenilir olması önemli, hastalık falan geçmesin ciddi konular bunlar. Köy peyniri her satan yerden almamak lazım. Dayım geçmişte hastalık kapmış. Halk arasında mal hastalığı diye geçer en azından bizim oralarda.
9- Hiç mutluluktan ağladın mı?
Mutlu anlarımda ağlamaktan çok yerimde duramayan biriyim daha çok.
10- Hayatınızdaki verdiğiniz veya vereceğiniz kararları en çok etkileyen kişiler kimler?
Giderek daha etrafımdakilerden daha az etkilenerek karar almaya çalışan biriyim. Ancak en çok kimden etkileniyorum dersem bu ailedir büyük ihtimalle. Bizi yetiştirdiği için ister istemez en çok etkilendiğimiz kişi ailedir. İlerleyen yaşlarda bu değişebilir.
11- Salep mi boza mı sence?
Bu soru net salep ama salep diye içtiğimiz şeyler aslında hakiki salep değil salepten çok az miktar var ve bu dolandırıcılık değil çünkü hakiki salep inanılmaz pahalı ve yüzde yüz şeklinde satmak da yasal değil diye biliyorum. İnanmıyorsanız salep paketlerine bakın. Çoğunlukla o aroma tat aroma yapıcı başka maddelerden geliyor ama yine de güzeldir.
12- Kar mı yağmur mu sence?
Net kar.
13- Çok ve sık tüketilen gıda ürünlerini toptan almak mantıklı mı sence?
Yani evet evde tüketiliyorsa darda bir maddi durum yoksa o an toplu almak daha uyguna gelir çoğu zaman.
14- Evlat sevgisini hissetmek için illa kendimizin evladı olması mı gereklidir?
Buradan kastın üvey anne ve babalar galiba. Ben kendi evladı olmadan tamamen o bağın olacağını düşünmüyorum özellikle annede. Çünkü bunun hormonal yönü de var. Ama iyi niyetle bir üvey anne baba bunu yine gösterir. Sadece kendi evladı ile aynı bağ olmaz diyorum.
15- Son soruya geldik. Esra Erol mu Müge Anlı mı daha kaliteli program yapıyor sence?
İkisinin programlarını da izlemiyorum, sevmiyorum.
Okuduysanız emeğe saygı için lütfen konuyu beğeniniz ve yorum yapınız.
@12.Adam @batuhankaralar @S.G.A.T. @Bully @xdragxx @phoebebuffay @Gerekli24 @RüzgarGülü @Zeyno @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Angelica @Mr.At @The_Erinch @Dosi @Damien Duff @Royal_Highness @TenTen @serhatt @Gizmen @Doğan @fredbalotellifanny @emreemreu @EmreCan