- Reaksiyon puanı
- 14,798
- Puanı
- 1,060
Çok teşekkürler. 😍@The_Erinch çok güzel program olmuş çok güzel cevaplar vermişsin abi@cokiyitvci emeğine sağlık halukcum güzel sorulardı
![]()
Çok sağ ol. 😍
Çok teşekkürler. 😍@The_Erinch çok güzel program olmuş çok güzel cevaplar vermişsin abi@cokiyitvci emeğine sağlık halukcum güzel sorulardı
![]()
Çok sağ ol. 😍
Bu mesajı okurken iyi güldümZaten Gülün yaşı bir muamma, her yaşda oldu bu forumda 😄😄😄😄😄 @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness
Evet çok güzeldi, çok sağ ol. 😍😍O kadar güzel bir sohbet olmuş ki 18 soru değil de 36 soru bile olsaydı keyifle okumaya devam ederdim
Emeğinize sağlık @cokiyitvci ve @The_Erinch abi
------
Bu mesajı okurken iyi güldüm![]()
![]()
Çok teşekkür ederiz 👍❤️
27 xd@The_Erinch abinin yaşı @RüzgarGülü. Nün yaşından 2 kat büyükse benim yaşım kaçtır? Alın size yaş problemi![]()
Yaşımı biliyor aslında çoğu kişi ve söyledim ama sürekli söyleyince büyüsü bozuluyor gibi ve bu şekilde daha eğlenceliZaten Gülün yaşı bir muamma, her yaşda oldu bu forumda 😄😄😄😄😄 @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness
Etkinlik yada konu açma ististiği yüksek üyelere tanınmalı bu hak, Süper üye olmaya gerek yok bana göre elbetde..@The_Erinch kendi konu başlıklarımi bende düzenlemek istiyorum ama süper favori üye olmak gerekiyor artık
Yöneticileri engellemek isteğin garip geldi ama güldürdü illaki vardır kendine göre sebeplerin![]()
Daha özel sorular isterdim röportajda aslında daha derine inen misal geçen ki yastıklar çok tatlıydı böyle şeyler neyse ilerde görürüz herhaldeEtkinlik yada konu açma ististiği yüksek üyelere tanınmalı bu hak, Süper üye olmaya gerek yok bana göre elbetde..
Diğeride elbette kendime göre nedenlerim var, normal üyeleri görmezden gelebilirken neden yönetcilerde aynı tarife olmasın. 😊😊😊
Sen sor bana masada cevaplarım ben 😂😂😂 @Royal_Highness @Yakamoz-AsiDaha özel sorular isterdim röportajda aslında daha derine inen misal geçen ki yastıklar çok tatlıydı böyle şeyler neyse ilerde görürüz herhalde![]()
Şişe çevirmece oynamam ben zararlı çıkıyorum hep
Madem öyle ilk 2 bölüme niye beğeni atmadın?cok keyıfle okudum
@RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ çok sağ olun hepinize.güzel olmuş @cokiyitvci
Yeni bölümü bir an önce bekliyoruz
@Yakamoz-Asi 5. bölümde konukYeni bölümü bir an önce bekliyoruz
Yakamoz dayı gelsin bakalım![]()
Daha çok özel sorular görürüz umarım@Yakamoz-Asi 5. bölümde konuk
@Royal_Highness 4. bölümde konuk
İkisinin de soruları cevaplamalarını bekliyorum. Geç olsun güç olmasın.![]()
Sana da yapalım 6. konuk ol bizi kırmaDaha çok özel sorular görürüz umarım![]()
İlerde bakarız ya. Konuklar gelsin de. Soruları klasik yaparsan yani aynı soruları sorarsan tadı kaçar. Özel sohbet ya bu özele gitmek gerekSana da yapalım 6. konuk ol bizi kırma![]()