Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2025 - 3. Bölüm - Konuk: The_Erinch

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Zeyno
@cokiyitvci Keyifli bir program olmuş emeğine sağlık der devamını hep beklerim ve sıradaki @Yakamoz-Asi olmuş süper :D

@The_Erinch abinin yaşı @RüzgarGülü. Nün yaşından 2 kat büyükse benim yaşım kaçtır? Alın size yaş problemi :F
27 xd
Zaten Gülün yaşı bir muamma, her yaşda oldu bu forumda 😄😄😄😄😄 @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness
Yaşımı biliyor aslında çoğu kişi ve söyledim ama sürekli söyleyince büyüsü bozuluyor gibi ve bu şekilde daha eğlenceli :F

@The_Erinch kendi konu başlıklarımi bende düzenlemek istiyorum ama süper favori üye olmak gerekiyor artık :D

Yöneticileri engellemek isteğin garip geldi ama güldürdü illaki vardır kendine göre sebeplerin :D

@The_Erinch kendi konu başlıklarımi bende düzenlemek istiyorum ama süper favori üye olmak gerekiyor artık :D

Yöneticileri engellemek isteğin garip geldi ama güldürdü illaki vardır kendine göre sebeplerin :D
Etkinlik yada konu açma ististiği yüksek üyelere tanınmalı bu hak, Süper üye olmaya gerek yok bana göre elbetde..
Diğeride elbette kendime göre nedenlerim var, normal üyeleri görmezden gelebilirken neden yönetcilerde aynı tarife olmasın. 😊😊😊

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
Etkinlik yada konu açma ististiği yüksek üyelere tanınmalı bu hak, Süper üye olmaya gerek yok bana göre elbetde..
Diğeride elbette kendime göre nedenlerim var, normal üyeleri görmezden gelebilirken neden yönetcilerde aynı tarife olmasın. 😊😊😊
Daha özel sorular isterdim röportajda aslında daha derine inen misal geçen ki yastıklar çok tatlıydı böyle şeyler neyse ilerde görürüz herhalde :D

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
173,264
Üyeler
8,486
Son Üye
Candice-ele