xBUGRAx
Süper Emekli
Teşekkür ederim. Serap'tan dolayı gıcık oluyordun sanıyordum.
foxu seviyorum (inci teyzen hariç) ayrıca seni seviyorum değerli forumdaşımTeşekkür ederim. Serap'tan dolayı gıcık oluyordun sanıyordum.
foxu seviyorum (inci teyzen hariç) ayrıca seni seviyorum değerli forumdaşım
Aaa böyle detaylar vere vere tanıyoruz işte iyi etmişsin hem fikir veririz gerçi genetikmiş ama yinede bir bakarım öğüt veririzteşekkür ederim güzel sözlerin için, ben de hep fırçalarım ama dişçim dişlerimin çürümeye çok müsait olduğunu söyledi genetikmiş, cevaplarken bi yazayım bi yazmayayım dedim arada kalmıştım, açıklamak bu yoruma kısmetmiş
Aslında ben tam 2 yıl önce foruma katıldım tabii çok daha önceden okuyordum ama geç katıldım işteAaa böyle detaylar vere vere tanıyoruz işte iyi etmişsin hem fikir veririz gerçi genetikmiş ama yinede bir bakarım öğüt veririz
Görüyoruz seni ara sıra ama yeni yeni aktif olmaya basladın sanırım
@dreamy a benziyor tarzın o ve yeni üyeleri genelde MS ile açtık forumda Musicsurvivor adlı bir müzik yarışmamız var yakında yine baslıcak senide yarışmacı yada juri olarak katarız 2 ay sonra forumun çoğu üyesiyle kaynaşan bir üye olup çıkarsın Yeni üyelerin kaynaşma açısından başlangıç yolu gibi birşeyAslında ben tam 2 yıl önce foruma katıldım tabii çok daha önceden okuyordum ama geç katıldım işte
İlk zamanlar çok yazdım, sonra biraz duruldum, şimdi 4-5 aydır baya giriyorum
321 olmuşsun gayet iyi, tebrikler300 görüntülenmeye doğru gidiyoruz, çok memnunum sonuçlardan
407 olmuşsun, @alperuz ise 800 lerde.. bakalım kim olacak ilk sırada ? ve kimle final yapılacak? en ilginç sorularla..400'e doğru gidiyoruz okumayanlar varsa buyrunuz efendim güzel sohbetimize
@xBUGRAx @Yiğitt @xemrexxx @mrt-06 @serhatt @denizz19 @vadikızı @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @Sherlock @MEnes @mesmeso61 @batuhankaralar@dreamy @Maskeli Fedai @HachiKo @alperuz @cookies @YıldırıM @soo @ozmoturk @Jonsnow @bazinga @pompy @cookies @S.G.A.T. @bazinga @Ahmed @YıldırıM @Jonsnow @yigit_00 @soo @alperuz [USER=89590]@Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @gözlemci @Yakamoz-Asi @12.Adam @-potterhead- @xxAlemdarxx @BesaleT
FOX'cu olman senin de süpersin.foxu seviyorum (inci teyzen hariç) ayrıca seni seviyorum değerli forumdaşım
Pazartesi sondan bir önceki konuk @HachiKo500 görüntülenme...
Teşekkürler