Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2019 | 7. Bölüm | Konuk: offensive |

teşekkür ederim güzel sözlerin için, ben de hep fırçalarım ama dişçim dişlerimin çürümeye çok müsait olduğunu söyledi genetikmiş, cevaplarken bi yazayım bi yazmayayım dedim arada kalmıştım, açıklamak bu yoruma kısmetmiş :bhr:
Aaa böyle detaylar vere vere tanıyoruz işte iyi etmişsin hem fikir veririz gerçi genetikmiş ama yinede bir bakarım öğüt veririz :A :A :A

Görüyoruz seni ara sıra ama yeni yeni aktif olmaya basladın sanırım :Z:Z:Z

• Beğendim
Reactions: offensive
Aaa böyle detaylar vere vere tanıyoruz işte iyi etmişsin hem fikir veririz gerçi genetikmiş ama yinede bir bakarım öğüt veririz :A :A :A

Görüyoruz seni ara sıra ama yeni yeni aktif olmaya basladın sanırım :Z:Z:Z
Aslında ben tam 2 yıl önce foruma katıldım tabii çok daha önceden okuyordum ama geç katıldım işte :A
İlk zamanlar çok yazdım, sonra biraz duruldum, şimdi 4-5 aydır baya giriyorum :bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem
Aslında ben tam 2 yıl önce foruma katıldım tabii çok daha önceden okuyordum ama geç katıldım işte :A
İlk zamanlar çok yazdım, sonra biraz duruldum, şimdi 4-5 aydır baya giriyorum :bhr:
@dreamy a benziyor tarzın o ve yeni üyeleri genelde MS ile açtık forumda :F Musicsurvivor adlı bir müzik yarışmamız var yakında yine baslıcak senide yarışmacı yada juri olarak katarız 2 ay sonra forumun çoğu üyesiyle kaynaşan bir üye olup çıkarsın :F Yeni üyelerin kaynaşma açısından başlangıç yolu gibi birşey :A :A :A

Öyle tek bir kanal fanatiği değilim ama sevdiğim dizileri var ve haber masası efsane,
+ gündüz kuşağı bu sene çok iyi 🙂 ?