Damien Duff
Favori Üye
Büyük yenilikler yok. Konuda da yazıyor zaten. Fakat bundan sonra çok büyük yenilikler olacağını sanmıyorum. Arada küçük dokunuşlar olabilir.Sayın admin @bazinga mı dedi?
Senarist olsan kaç dakikalık dizi yazarsın?Öyle bir son yazacam ki pisman olacaklar protesto yaptiklarina
Ekip dagitildi Ankara tarafindan ingiliz konsoloslugu patladigi icin
Girip konuya bakarak.Bildirimlerin olmadığı zamanlar,bir konu hakkında kimin ne yazdığı nasıl öğrenebilirdi? @bazinga
Çok sağ ol yorumun için. Yeni Bölüm haftaya yapabilirim, düşüneyim.@bazinga biz şuan o son bahsettiğin durumu yaşıyoruz.
Bir görsel bırakayım çok taze, gündüz konuşmayı okumuştum ve bir kaç saat önce dışarda işim vardı bu konuya özel çektim (pek güzel manzara değildi ama o soğuk havayı hissettirir belki, -8)
Genel olarak fikrini az çok bildiğimiz cevaplar olmuş. Küçüklük anın ise bir miktar üzdü. Hayatın gerçekleri
------
@cokiyitvci biraz aceleci davranıyorsun gibi. Böyle iki günde bir değilde haftada en fazla 2 kere yayınlasan daha iyi olur gibi. Erkenden tüketme programını.
20 dakikaBüyük yenilikler yok. Konuda da yazıyor zaten. Fakat bundan sonra çok büyük yenilikler olacağını sanmıyorum. Arada küçük dokunuşlar olabilir.
Senarist olsan kaç dakikalık dizi yazarsın?
Çok teşekkür ederim. 😊En iyi yabancı dizi konusunda Lost hariç hemfikiriz. Daha önce kimseden en sevdiğim yemek mercimek çorbası olabiliri duymamıştım ama. @bazinga
Güzel ve öz bir sohbet olmuş. Emeklerine sağlık. @cokiyitvci
Niye o kadar Az?20 dakika
Ideal Irlandada 20 dakikaÇok teşekkür ederim. 😊
Niye o kadar Az?
Orada sevdiğin dizi var mı?Ideal Irlandada 20 dakika
Fair cityOrada sevdiğin dizi var mı?
uyusturucu tecavuzKonusu ne?
Sen kaça gidiyorsun? Yaş kaçtı?uyusturucu tecavuz
Evlilik
Bunu din adamlarini koydular
Papayi felan
Cinayet