Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler - 2. Bölüm - Konuk: bazinga (Fav10 Kurucusu)

@bazinga biz şuan o son bahsettiğin durumu yaşıyoruz.
Bir görsel bırakayım çok taze, gündüz konuşmayı okumuştum ve bir kaç saat önce dışarda işim vardı bu konuya özel çektim :A (pek güzel manzara değildi ama o soğuk havayı hissettirir belki, -8)
7B70F13B-1E35-4551-B1C9-52A2EECF1DBA.jpeg

Genel olarak fikrini az çok bildiğimiz cevaplar olmuş. Küçüklük anın ise bir miktar üzdü. Hayatın gerçekleri
------

@cokiyitvci biraz aceleci davranıyorsun gibi. Böyle iki günde bir değilde haftada en fazla 2 kere yayınlasan daha iyi olur gibi. Erkenden tüketme programını.

@bazinga biz şuan o son bahsettiğin durumu yaşıyoruz.
Bir görsel bırakayım çok taze, gündüz konuşmayı okumuştum ve bir kaç saat önce dışarda işim vardı bu konuya özel çektim :A (pek güzel manzara değildi ama o soğuk havayı hissettirir belki, -8)

Genel olarak fikrini az çok bildiğimiz cevaplar olmuş. Küçüklük anın ise bir miktar üzdü. Hayatın gerçekleri
------

@cokiyitvci biraz aceleci davranıyorsun gibi. Böyle iki günde bir değilde haftada en fazla 2 kere yayınlasan daha iyi olur gibi. Erkenden tüketme programını.
Çok sağ ol yorumun için. :D Yeni Bölüm haftaya yapabilirim, düşüneyim. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ve Irlandada dizilerinde genclestirme politikasi yapiyor Mesut komiser Amerikada Hastahaneye yapiilan saldirida olsun ardindan Mesutun gomuldugu mezarligi toptan yaksin nasil seyirci ceker
------

@cokiyitvci