Damien Duff
Favori Üye
Eskiden Sihirli annemi yazdim eski kadrosuylaFav10'da eskiden bildirim bile yokmuş. 😱
Neden ki? Eski kadro en sevilen şey idi.Eskiden Sihirli annemi yazdim eski kadrosuyla
Sikayet edildi
Sebep konu uygun degilmis Pakize Ordu kurup periliceyi devirmeye calisiyordu @cokiyitvciNeden ki? Eski kadro en sevilen şey idi.
Dizide en sevdiğin karakter kimdi?Sebep konu uygun degilmis Pakize Ordu kurup periliceyi devirmeye calisiyordu @cokiyitvci
Betus ve kucuk edaDizide en sevdiğin karakter kimdi?
Keşke eski kadro ile TV'ye geri dönse.Betus ve kucuk eda
Maliyet cok fazla olur ancak genclerle hem İngiltere ve Türkiyenin Sihir dizi kulturu bir degilKeşke eski kadro ile TV'ye geri dönse.
Arka sokaklar uyarlamasi olan halkin polisine yapacagim Ekip degisikligi tutmuyor eger Arka sokaklar biterse @12.AdamForumun aktifliği ve eski üyeler sorusu üzdü @Çiğdem'i bile özledim
Aynen üzdü çok.Forumun aktifliği ve eski üyeler sorusu üzdü @Çiğdem'i bile özledim
Halkın Polisi, TV'de olsun.Arka sokaklar uyarlamasi olan halkin polisine yapacagim Ekip degisikligi tutmuyor eger Arka sokaklar biterse @12.Adam
@batuhankaralar
Arka sokaklar biterse bitirmem gerekicek baska ekip tutacakmi diye bakiyorum ise yaramiyor tutmuyor @12.Adam @cokiyitvciAynen üzdü çok.
Halkın Polisi, TV'de olsun.
Fav10'a yılbaşından sonra yenilik gelmeyecekmiş.Arka sokaklar biterse bitirmem gerekicek baska ekip tutacakmi diye bakiyorum ise yaramiyor tutmuyor @12.Adam @cokiyitvci
Yilbasi özelde final Halkin polisi tek yenilikFav10'a yılbaşından sonra yenilik gelmeyecekmiş.
Yılbaşı'nda ne yapacaksın?Yilbasi özelde final Halkin polisi tek yenilik
Yeni ekip tutmazsa @cokiyitvci
Öyle bir son yazacam ki pisman olacaklar protesto yaptiklarinaYılbaşı'nda ne yapacaksın?
Senaristlik yaptın mı hiç gerçek anlamda?Öyle bir son yazacam ki pisman olacaklar protesto yaptiklarina
Ekip dagitildi Ankara tarafindan ingiliz konsoloslugu patladigi icin
180 dakika uzunSenaristlik yaptın mı hiç gerçek anlamda?