Neslihan denince aklımda hep o dizi bulunuyor Sefirin Kızı yakışmıyordu ona hiç Kara Sevda da bambaşka Neslihan oynuyordu hala izliyorum o diziyi çok başka 🤗🤗😍Neslihan Kara Sevda gibi bir işle geri dönmeli.@Turkuazz
Neslihan denince aklımda hep o dizi bulunuyor Sefirin Kızı yakışmıyordu ona hiç Kara Sevda da bambaşka Neslihan oynuyordu hala izliyorum o diziyi çok başka 🤗🤗😍Neslihan Kara Sevda gibi bir işle geri dönmeli.@Turkuazz
FOX'um ile geri dönecekler karı-koca inşallah.İnşAllah öyle olur ya
FOX'um ile geri dönecekler karı-koca inşallah.Fatih Harbiye gibi. Zamanında çok kızdım onlara ama sonra FOX'um ile yakınlaştılar falan yine yeniden.@Turkuazz
Bak işte Fatih Harbiye tarzıda Yakışır.Neslihan daha kaliteli dizilerde oynamalı 🤗FOX'um ile geri dönecekler karı-koca inşallah.Fatih Harbiye gibi. Zamanında çok kızdım onlara ama sonra FOX'um ile yakınlaştılar falan yine yeniden.@Turkuazz
Net bir şey yok yanlış anladın.Gerçektenmi hadi bakalım
Show TV, Fatih Harbiye'yi batırmıştı hatırlıyor musunuz? @AngelicaNeslihan denince aklımda hep o dizi bulunuyor Sefirin Kızı yakışmıyordu ona hiç Kara Sevda da bambaşka Neslihan oynuyordu hala izliyorum o diziyi çok başka 🤗🤗😍
Ben o diziyi bakamamıştım sonradan tekrarlarını izliyordum
Han'ı kim öldürdü sence? @Doğanhatırlıyorum ama çok kötü değildi ya
Han'ı kim öldürdü sence? @Doğan
Aslı bağırarak: İmdat burada bir katil var!
Doğan onun ağzını kapatır ve bağırarak ona: Saçmalama artık ben bir şey yapmadım diyorum sana!
Doğan haklıydı Han’ı o öldürmemişti!
Sen misin yoksa?Valla bir tahminim yok belli olmuyor hiç bişi
Toprak kazdı gömecek gibi duruyor! 😱 Çok sağ ol. Sen nerelerdeydin?"Ufuk toprak kazmaya başlar! Emre Ozansoy’u ve o kadını gömecekti oraya diri diri!"
eee Emre ve o kadına ne oldu gömdümü onları Ufuk ??
Emeğine sağlık @haluk792 👏
Yeğenler bende canlı derse girip çıkmaktan hal kalmıyor internete girmeyeToprak kazdı gömecek gibi duruyor! 😱 Çok sağ ol. Sen nerelerdeydin?Bölüme kalp atmamışsın unuttun?
Buna şok oldun mu?Yeğenler bende canlı derse girip çıkmaktan hal kalmıyor internete girmeye
Çok sağ ol. Bu kısım hakkında yorumunuz?Emeklerine sağlık Halukcum.@haluk792
Bana nasıl yalan söyler!Çok sağ ol. Bu kısım hakkında yorumunuz?@seyfullXh @EmreCan @Alos
Zuhal Hanım, eşi Bülent Bey’e: İyi misin sen? Garipsin biraz sanki?
Bülent Bey: Yok iyiyim. Sıkma beni artık.
Bülent Bey eve gider. Zuhal Hanım orada biraz daha oturur.
EmreCan, annesine: Bülent Amca ne dedi sana?
EmreCan’ın annesi panik bir halde: Aman ne diyebilir bana? Gündelik şeyler hakkında konuştuk işte.
Bana nasıl yalan söyler!
808 okunma şu an. Ne zaman 1000 olur sizce?Benmii belli olmaz yaparsın sen valla
808 okunma şu an. Ne zaman 1000 olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?