Neslihan denince aklımda hep o dizi bulunuyor Sefirin Kızı yakışmıyordu ona hiç Kara Sevda da bambaşka Neslihan oynuyordu hala izliyorum o diziyi çok başka 🤗🤗😍Neslihan Kara Sevda gibi bir işle geri dönmeli.@Turkuazz
Neslihan denince aklımda hep o dizi bulunuyor Sefirin Kızı yakışmıyordu ona hiç Kara Sevda da bambaşka Neslihan oynuyordu hala izliyorum o diziyi çok başka 🤗🤗😍Neslihan Kara Sevda gibi bir işle geri dönmeli.@Turkuazz
FOX'um ile geri dönecekler karı-koca inşallah.İnşAllah öyle olur ya
FOX'um ile geri dönecekler karı-koca inşallah.Fatih Harbiye gibi. Zamanında çok kızdım onlara ama sonra FOX'um ile yakınlaştılar falan yine yeniden.
@Turkuazz
Bak işte Fatih Harbiye tarzıda Yakışır.Neslihan daha kaliteli dizilerde oynamalı 🤗FOX'um ile geri dönecekler karı-koca inşallah.Fatih Harbiye gibi. Zamanında çok kızdım onlara ama sonra FOX'um ile yakınlaştılar falan yine yeniden.
@Turkuazz
Net bir şey yok yanlış anladın.Gerçektenmi hadi bakalım
Show TV, Fatih Harbiye'yi batırmıştı hatırlıyor musunuz? @AngelicaNeslihan denince aklımda hep o dizi bulunuyor Sefirin Kızı yakışmıyordu ona hiç Kara Sevda da bambaşka Neslihan oynuyordu hala izliyorum o diziyi çok başka 🤗🤗😍
Ben o diziyi bakamamıştım sonradan tekrarlarını izliyordum
Han'ı kim öldürdü sence? @Doğanhatırlıyorum ama çok kötü değildi ya
Han'ı kim öldürdü sence? @Doğan
Aslı bağırarak: İmdat burada bir katil var!
Doğan onun ağzını kapatır ve bağırarak ona: Saçmalama artık ben bir şey yapmadım diyorum sana!
Doğan haklıydı Han’ı o öldürmemişti!
Sen misin yoksa?Valla bir tahminim yok belli olmuyor hiç bişi![]()
Toprak kazdı gömecek gibi duruyor! 😱 Çok sağ ol. Sen nerelerdeydin?"Ufuk toprak kazmaya başlar! Emre Ozansoy’u ve o kadını gömecekti oraya diri diri!"
eee Emre ve o kadına ne oldu gömdümü onları Ufuk ??
Emeğine sağlık @haluk792 👏
Yeğenler bende canlı derse girip çıkmaktan hal kalmıyor internete girmeyeToprak kazdı gömecek gibi duruyor! 😱 Çok sağ ol. Sen nerelerdeydin?Bölüme kalp atmamışsın unuttun?
![]()
Buna şok oldun mu?Yeğenler bende canlı derse girip çıkmaktan hal kalmıyor internete girmeye![]()
Çok sağ ol. Bu kısım hakkında yorumunuz?Emeklerine sağlık Halukcum.@haluk792
Bana nasıl yalan söyler!Çok sağ ol. Bu kısım hakkında yorumunuz?@seyfullXh @EmreCan @Alos
Zuhal Hanım, eşi Bülent Bey’e: İyi misin sen? Garipsin biraz sanki?
Bülent Bey: Yok iyiyim. Sıkma beni artık.
Bülent Bey eve gider. Zuhal Hanım orada biraz daha oturur.
EmreCan, annesine: Bülent Amca ne dedi sana?
EmreCan’ın annesi panik bir halde: Aman ne diyebilir bana? Gündelik şeyler hakkında konuştuk işte.
Bana nasıl yalan söyler!![]()
808 okunma şu an. Ne zaman 1000 olur sizce?Benmii belli olmaz yaparsın sen valla
808 okunma şu an. Ne zaman 1000 olur sizce?![]()