2. Sezon Finali'nde bana öyle bir şey olacak ki! 😱@Alos @EmreCan @Doğan @Afet Güçverir
Hımm şok olacaz desene
2. Sezon Finali'nde bana öyle bir şey olacak ki! 😱@Alos @EmreCan @Doğan @Afet Güçverir
Sen de aktif üyesin, inşallah öbür ay senle beraber favori üye etiketini kazanırız.Evet değiştirdim![]()
Sefirin Kızı başrol gidecek dizi düşer çok bence. Sence?Hımm şok olacaz desene
İnşallah ya ne zaman neye göre veriyorlar ve ne işe yarıyor oSen de aktif üyesin, inşallah öbür ay senle beraber favori üye etiketini kazanırız.
Sefirin Kızı başrol gidecek dizi düşer çok bence. Sence?
Sen de aktif üyesin, inşallah öbür ay senle beraber favori üye etiketini kazanırız.
Sefirin Kızı başrol gidecek dizi düşer çok bence. Sence?
Çok aktif olursan, kaliteli konular açarsan vb. şeylere.İnşallah ya ne zaman neye göre veriyorlar ve ne işe yarıyor o![]()
![]()
Kaçıncı bölümde gidecek net mi?bugün ki bölüm iyiydi haftaya ne olur bilemiyorum ya
Yok bilmiyorumÇok aktif olursan, kaliteli konular açarsan vb. şeylere.Bilmiyor musun?
Kaçıncı bölümde gidecek net mi?
Favori üye olursan konu açarsın çoğu yerde.Yok bilmiyorum![]()
HarikaFavori üye olursan konu açarsın çoğu yerde.![]()
Tabiki de izledim kaçırır mıyımİzledin mi Yasak Elma'mı?
![]()
Hasan Ali'yi dizime alacağım. Alayım mı? Görsün adada gününü.Tabiki de izledim kaçırır mıyım![]()
![]()
Al benceHasan Ali'yi dizime alacağım. Alayım mı? Görsün adada gününü.![]()
Çok çok sağ ol.Emeğine sağlık @haluk792 İyi bölüm 😊
Çok aktif olursan, kaliteli konular açarsan vb. şeylere.Bilmiyor musun?
Kaçıncı bölümde gidecek net mi?
@Angelica hem Hasan Ali'yi hem de Şahika'yı alayım diyorum dizime.![]()
Artık hiç mi görünmeyecek son kez de olsa?Kim gidecek bu bölümde neslihan yoktu ki
Artık hiç mi görünmeyecek son kez de olsa?
Neslihan Kara Sevda gibi bir işle geri dönmeli.Yok bu bölümde hiç yoktu aslında bölümün yarısını çekmişlerde son anda değişiklik olmuş demek ki neslihan daha fazla devam edemedi çektikleri kısmı çöpe atmışlar bu bölüm baştan çekilmiş
Neslihan Kara Sevda gibi bir işle geri dönmeli.@Turkuazz