bakalım ne işler acacan ..aldatıldıysam sevgilmden ..sevgilimin aldattığı kişiyi öldürcemSen 20. Bölüm'de (2. Sezon Finali'nde) çok şaşıracaksın çok! 😱
bakalım ne işler acacan ..aldatıldıysam sevgilmden ..sevgilimin aldattığı kişiyi öldürcemSen 20. Bölüm'de (2. Sezon Finali'nde) çok şaşıracaksın çok! 😱
İntikam mı alacaksın sence?bakalım ne işler acacan ..aldatıldıysam sevgilmden ..sevgilimin aldattığı kişiyi öldürcem
İNTIKAM OLABİLİR ..hikayemı intıkam hikayesine olabilir.yada sevgilimi ter ederim bende onu aldatırımİntikam mı alacaksın sence?
Bakalım bunlardan biri mi olacak? Yoksa bambaşka bir şey mi?İNTIKAM OLABİLİR ..hikayemı intıkam hikayesine olabilir.yada sevgilimi ter ederim bende onu aldatırım
bendende iyi senaryo olur n dersinBakalım bunlardan biri mi olacak? Yoksa bambaşka bir şey mi?
Sen de senarist olmalıydın harika fikirlerin var. 😱bendende iyi senaryo olur n dersin
saol tskler...bak merak heycan oldu şimdidenSen de senarist olmalıydın harika fikirlerin var. 😱
3. Sezon 1. Bölüm'ü çok yakında yazmaya başlayacağım. @Angelicasaol tskler...bak merak heycan oldu şimdiden
3.sezon n zaman başarılar dileriz
Onu yakında söylerim o da sürpriz olsun.3.sezon n zaman başarılar dileriz
sende tv dizileri gibi ekımde başla hazıran bitir.Onu yakında söylerim o da sürpriz olsun.
İlk Bölüm'üm 22 Ekim'de yayınlanmıştı. Haziran'a kadar neler olur bilemem. Ama hep böyle devam eder inşallah.sende tv dizileri gibi ekımde başla hazıran bitir.SEZONLARINI
POMPY yaptıysa sende yaparsın ama adanında hikayenın bitmesi gerekmezmı .aynı yabancı dizi lost gibiİlk Bölüm'üm 22 Ekim'de yayınlanmıştı. Haziran'a kadar neler olur bilemem. Ama hep böyle devam eder inşallah.
Benim herkesten farkım olmalı. Bak ilk sezon haftada iki bölüm yayınladım. Farkım buydu. Dizimin sonu Lost gibi mi olacak bakalım?POMPY yaptıysa sende yaparsın ama adanında hikayenın bitmesi gerekmezmı .aynı yabancı dizi lost gibi
losta bakmadım..duydum lostta ada dizisi değilmiydi.uçak kazası sonucu düşmüşler adayaBenim herkesten farkım olmalı. Bak ilk sezon haftada iki bölüm yayınladım. Farkım buydu. Dizimin sonu Lost gibi mi olacak bakalım?
Ondan esinlenme var ben de zaten. Çok güzeldi o da.losta bakmadım..duydum lostta ada dizisi değilmiydi.uçak kazası sonucu düşmüşler adaya
lost 121 bölüm..lostun sonu neydi sen biliyonmu.losttan sonu farklı yapcan demekOndan esinlenme var ben de zaten. Çok güzeldi o da.
LOST'un Final'i çok ağlattı herkesi.lost 121 bölüm..lostun sonu neydi sen biliyonmu.losttan sonu farklı yapcan demek
nasıl bitti dermisinLOST'un Final'i çok ağlattı herkesi.
Başrol öldü ama paralel evren vardı. Bir kişinin iki yaşamı vardı yani aynı anda. Öldüğünde başka yaşam oldu. Cennete doğru gitti iyi olanların yanına yani. Kötüler oraya giremedi.nasıl bitti dermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?