Biz Bir Aile Hikayesi dizisini yaptık, onun kıymetini bilmediler ki!
Maalesef
Biz Bir Aile Hikayesi dizisini yaptık, onun kıymetini bilmediler ki!
yarın aşı gelecek..haberde izledim çın aşısıBiz Bir Aile Hikayesi dizisini yaptık, onun kıymetini bilmediler ki!
Maalesef
Aşı yarın geliyormuş evet. Umarım korona bir an önce biter.yarın aşı gelecek..haberde izledim çın aşısı
UMARIM İNŞALAJH BİTERAşı yarın geliyormuş evet. Umarım korona bir an önce biter.
Sen Fav10 Yılbaşı Çekilişi'ne katıldın mı?UMARIM İNŞALAJH BİTER
SEN KATILDINMI VALA BEN KATILDIM SÖZDE NEYSE O ARTIKSen Fav10 Yılbaşı Çekilişi'ne katıldın mı?
Ben de katıldım.SEN KATILDINMI VALA BEN KATILDIM SÖZDE NEYSE O ARTIK
NE ÇEKILECEKKIBen de katıldım.
Sana kim çıktıysa öncelikle söyleme. Ona hediye atacaksın 1 Ocak'ta. İstediğin bir hediye. Değil mi @Angelica ablam?NE ÇEKILECEKKI
TM ANLADIM SAOL..BAKALIM BANA KİM ÇIKCAK HEDİYE VERECEKSana kim çıktıysa öncelikle söyleme. Ona hediye atacaksın 1 Ocak'ta. İstediğin bir hediye. Değil mi @Angelica ablam?
Sana kim çıktıysa öncelikle söyleme. Ona hediye atacaksın 1 Ocak'ta. İstediğin bir hediye. Değil mi @Angelica ablam?
İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN KONULARA BAKAMIYOMaynen söylemeyecek
İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN KONULARA BAKAMIYOM
onu konuş 1 ocakta verilecek işte
[/QKONUŞTUM BİLGİ ALDIM
aynen söylemeyecek
Haftaya yayınlanacak olan bölümde sürpriz biri dizime konuk olacak!İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN KONULARA BAKAMIYOM
Haftaya yayınlanacak olan bölümde sürpriz biri dizime konuk olacak!
ÖZGÜR ASERAT YADA SRERHAT KONUK OYUNCUHaftaya yayınlanacak olan bölümde sürpriz biri dizime konuk olacak!
Üçü de değil. @AngelicaÖZGÜR ASERAT YADA SRERHAT KONUK OYUNCU
HANİ SENIN ŞAMPİYOPNLUĞUN YOK ABLAMaalesef
Üçü de değil. @Angelica