- Reaksiyon puanı
- 14,590
- Puanı
- 1,060
2021 yılı boyunca da bu illet devam edecek.RÖTAR YAPMIŞ..PAZARTESİ GUNU GELECEKTI SÖZDE
2021 yılı boyunca da bu illet devam edecek.RÖTAR YAPMIŞ..PAZARTESİ GUNU GELECEKTI SÖZDE
SEN NERDE OTURUYORDUN HANGİ ŞEHİRDE..N İŞ YAPARDIN..KORONAYI ÇİN ÇIKARTTI AŞIYIDA O BULDU SANIRIM2021 yılı boyunca da bu illet devam edecek.
Cümleni tamamlamamışsın?Bölüm güzel olmuş elins sağlık ama o Emre Can çok farkl
Ben İzmir'de oturuyorum. Sağlık okudum. Başvurdum işlere haber bekliyorum.SEN NERDE OTURUYORDUN HANGİ ŞEHİRDE..N İŞ YAPARDIN..KORONAYI ÇİN ÇIKARTTI AŞIYIDA O BULDU SANIRIM
Emre Can çok farklı gülsem mi ağlasam mı bilemedim ne bileyim yaa Annesinin ölümü felanCümleni tamamlamamışsın?
Ben İzmir'de oturuyorum. Sağlık okudum. Başvurdum işlere haber bekliyorum.
İZMİR DEPREMINDE OTURDUĞUN YAKININDA DEPREM OLMUŞMUYDU..HİSETTINMI..ORALAR NASIL DEPREMZEDELERİN HALI NASILMERAK ETTIMCümleni tamamlamamışsın?
Ben İzmir'de oturuyorum. Sağlık okudum. Başvurdum işlere haber bekliyorum.
Maskeli adam patlasın gacının ne suçu var
Yok kız sen niye patlayasın Hani seni iten Maskeli varya o
Alos'u yanlış anlamışız.
Yanlış anlamışız. O hemen patlasın aynen.
Gülme canım ne gülmesi? Dramsın sen.Emre Can çok farklı gülsem mi ağlasam mı bilemedim ne bileyim yaa Annesinin ölümü felan
Yakın bize çok bayraklı. Ama hissetmedik çünkü o gün dışarıdaydık. Komşular hissetmiş, çok kötüymüş ama. İzmir toparlanıyor yavaş yavaş işte.İZMİR DEPREMINDE OTURDUĞUN YAKININDA DEPREM OLMUŞMUYDU..HİSETTINMI..ORALAR NASIL DEPREMZEDELERİN HALI NASILMERAK ETTIM
Ben öyle sandım ama sonra sen de öyle sandın. Bir okuyabilirdin mesajı dikkatlice.Haluğun yüzünden önce o dedi
iyi o zaman sevindim.toparlandıysa..bu seferde depremler arttıu ve erkeğede şidet arttıGülme canım ne gülmesi? Dramsın sen.
Yakın bize çok bayraklı. Ama hissetmedik çünkü o gün dışarıdaydık. Komşular hissetmiş, çok kötüymüş ama. İzmir toparlanıyor yavaş yavaş işte.
Ben öyle sandım ama sonra sen de öyle sandın. Bir okuyabilirdin mesajı dikkatlice.
Gülme canım ne gülmesi? Dramsın sen.
Yakın bize çok bayraklı. Ama hissetmedik çünkü o gün dışarıdaydık. Komşular hissetmiş, çok kötüymüş ama. İzmir toparlanıyor yavaş yavaş işte.
Ben öyle sandım ama sonra sen de öyle sandın. Bir okuyabilirdin mesajı dikkatlice.
iyi o zaman sevindim.toparlandıysa..bu seferde depremler arttıu ve erkeğede şidet arttı
Şu an dizimin bu bölümü 900 kere okunmuş.Ben mesaja bakmadım ki senin demene göre yorum yapmıştm
vaybe reytıngı düşmüş 1000 olamamışŞu an dizimin bu bölümü 900 kere okunmuş.
Yok yanlış anlamışsın daha yeni çıktı sayılır. Bu rakam normal yani.vaybe reytıngı düşmüş 1000 olamamış
reytıngı yukselmek için aldatma ve tranfer gerek.. YANI ESPRİ YAPTIM..İLERKI GUNLERDE YUKSELIRYok yanlış anlamışsın daha yeni çıktı sayılır. Bu rakam normal yani.
Yok dizi çok iyiyse zaten yükselir. Sen dizi yazsan yükselsin diye ne yapardın?reytıngı yukselmek için aldatma ve tranfer gerek.. YANI ESPRİ YAPTIM..İLERKI GUNLERDE YUKSELIR
NEMI YAPARDIM SEYIRCI N İSTERSEYok dizi çok iyiyse zaten yükselir. Sen dizi yazsan yükselsin diye ne yapardın?
Seyirci bazen saçma şeyler istiyor ama?NEMI YAPARDIM SEYIRCI N İSTERSE
Şu an dizimin bu bölümü 900 kere okunmuş.
DOĞRU ÇOK SAÇMA HEP ALDATMA HİKAYELERİ DOLU.AİLE KOMEDİ AZSeyirci bazen saçma şeyler istiyor ama?
Harika gidiyor
Biz Bir Aile Hikayesi dizisini yaptık, onun kıymetini bilmediler ki!DOĞRU ÇOK SAÇMA HEP ALDATMA HİKAYELERİ DOLU.AİLE KOMEDİ AZ