M TV Fav10 Üyeleri Gizli Adada - 2. Sezon 4. Bölüm

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Emre Can çok farklı gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D ne bileyim yaa Annesinin ölümü felan
Gülme canım ne gülmesi? Dramsın sen. :D
İZMİR DEPREMINDE OTURDUĞUN YAKININDA DEPREM OLMUŞMUYDU..HİSETTINMI..ORALAR NASIL DEPREMZEDELERİN HALI NASILMERAK ETTIM
Yakın bize çok bayraklı. Ama hissetmedik çünkü o gün dışarıdaydık. Komşular hissetmiş, çok kötüymüş ama. :( İzmir toparlanıyor yavaş yavaş işte. :(
:F :F Haluğun yüzünden önce o dedi
Ben öyle sandım ama sonra sen de öyle sandın. Bir okuyabilirdin mesajı dikkatlice. :D :D

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Angelica and Doğan

Yakın bize çok bayraklı. Ama hissetmedik çünkü o gün dışarıdaydık. Komşular hissetmiş, çok kötüymüş ama. :( İzmir toparlanıyor yavaş yavaş işte. :(

Ben öyle sandım ama sonra sen de öyle sandın. Bir okuyabilirdin mesajı dikkatlice. :D :D
iyi o zaman sevindim.toparlandıysa..bu seferde depremler arttıu ve erkeğede şidet arttı

Ben mesaja bakmadım ki senin demene göre yorum yapmıştm :D

• Güldürdün
Reactions: cokiyitvci