Bu internette dolaşan bilgi gerçi ama öyle gibi cidden. Sonra düzelir inşallah.
Magazinde görmüştüm burak sorulunca neslihan sinirlenmişti ya
Bu internette dolaşan bilgi gerçi ama öyle gibi cidden. Sonra düzelir inşallah.
Onu ben de görmüştüm umarım araları düzelir cidden bozuksa yani.Magazinde görmüştüm burak sorulunca neslihan sinirlenmişti ya
Tek onunla olacağı bişey değil saç bakım ürünlerinden kullanman şart yaniUçlarından kestirmek gerek. Yapacağım zaten.
Fahriye Evcen yüzünden işte kara sevda dizisi varkene seti falan basmış setten çıkarmışlar hemen bunuAynen öyle hemde fena bozulmuş
Aynen o ürünleri kullanmak da şart var evde zaten. Kullanıyorum. Öyle iddialar da var aynen.Tek onunla olacağı bişey değil saç bakım ürünlerinden kullanman şart yani
------
Fahriye Evcen yüzünden işte kara sevda dizisi varkene seti falan basmış setten çıkarmışlar hemen bunu
Tek onunla olacağı bişey değil saç bakım ürünlerinden kullanman şart yani
------
Fahriye Evcen yüzünden işte kara sevda dizisi varkene seti falan basmış setten çıkarmışlar hemen bunu
parayı saklarlar kesin@Doğan neler olacak sence?
Hayret bi şey: Kimseye söylememeliyim para ve altınları.
O patronu gözükür birden ona!
Hayret bi şey: Burada da mı varsın pislik?
Yine bu aralar çok aktif değilsin. Neden?parayı saklarlar kesin
derSler var açık lise BİDE DERS ÇALIŞIOM..GENE SENARYOLARINI DİZ,LERİNİ İZLİYOMYine bu aralar çok aktif değilsin. Neden?
Biliyorum bu ilk dizimi hep takip ediyorsun, çok sağ ol.derSler var açık lise BİDE DERS ÇALIŞIOM..GENE SENARYOLARINI DİZ,LERİNİ İZLİYOM
sende sağol rıca ederizBiliyorum bu ilk dizimi hep takip ediyorsun, çok sağ ol.
Her bölümüm en az 1000 okunma almaya devam ediyor, çok teşekkürler herkese! @Staran @Angelica @Gerekli24 @Alos @EmreCansende sağol rıca ederiz
ÇOK GUZELVALLAHer bölümüm en az 1000 okunma almaya devam ediyor, çok teşekkürler herkese! @Staran @Angelica @Gerekli24 @Alos @EmreCan
Rica ederizzzHer bölümüm en az 1000 okunma almaya devam ediyor, çok teşekkürler herkese! @Staran @Angelica @Gerekli24 @Alos @EmreCan
Her bölümüm en az 1000 okunma almaya devam ediyor, çok teşekkürler herkese! @Staran @Angelica @Gerekli24 @Alos @EmreCan
Tebrik ederim.Her bölümüm en az 1000 okunma almaya devam ediyor, çok teşekkürler herkese! @Staran @Angelica @Gerekli24 @Alos @EmreCan
Magazinde görmüştüm burak sorulunca neslihan sinirlenmişti ya
Tebrik ederim.
Rica ederizzz
ÇOK GUZELVALLA
Okunmam 2000 olmuş.Tek onunla olacağı bişey değil saç bakım ürünlerinden kullanman şart yani
------
Harika 👍 Emeğinin Karşılığını alıyorsun ne güzel işte 😊Okunmam 2000 olmuş.