Kalıcı olmama sevindim😇 kim olur düşünemiyorum aklıma gelmiyor o kadar forum 0yesi arasından malesefSizce kim konuk olacak dizime 15. Bölüm'de?
İlk kez biri konuk olacak, kalıcı değil, siz kalıcısınız.
Kalıcı olmama sevindim😇 kim olur düşünemiyorum aklıma gelmiyor o kadar forum 0yesi arasından malesefSizce kim konuk olacak dizime 15. Bölüm'de?
Bu konu hakkında düşüncen?
Aslı fark eder Doğan’ı. Hemen giyinir. Yanındaki adam da kaçar oradan birden! Doğan o adamı görmemişti arkası dönüktü çünkü adamın.
Aslı, Doğan’ı kendine getirir.
Doğan ağlayarak: Seni öyle göreceğime ölseydim keşke.
Aslı: Ne gördün sen? Kendine gel iyi misin sen?
Burda bir gariplik var ya Doğan hayal gördü yada Ada böyle gösterdi
Ben nasılım bu bölüm sizce?Kalıcı olmama sevindim😇 kim olur düşünemiyorum aklıma gelmiyor o kadar forum 0yesi arasından malesef
Ben nasılım bu bölüm sizce?
Sen hikayemi yanlış anlamışsın. 😱 Ben dizide onu babam yerine koydum gerçekte babam değil dizide yani. Siz de mi öyle sandınız? @EmreCan @Gerekli24 @seyfullXh @Doğan @pompy @StaranÇok iyi öğretmeninin baban çıkması ilginçti
Hayır hikayeyi tam okuyup yorum yaptığım için öyle sanmam imkansız 😅😅😅Sen hikayemi yanlış anlamışsın. 😱 Ben dizide onu babam yerine koydum gerçekte babam değil dizide yani. Siz de mi öyle sandınız? @EmreCan @Gerekli24 @seyfullXh @Doğan @pompy @Staran
Kalıcı görünümlü faniyiz biz 😅😅Sizce kim konuk olacak dizime 15. Bölüm'de?
Sen hikayemi yanlış anlamışsın. 😱 Ben dizide onu babam yerine koydum gerçekte babam değil dizide yani. Siz de mi öyle sandınız? @EmreCan @Gerekli24 @seyfullXh @Doğan @pompy @Staran
O söz ne öyle? Değişikmiş. Profil resmin yine harika.Hayır hikayeyi tam okuyup yorum yaptığım için öyle sanmam imkansız 😅😅😅
------
Kalıcı görünümlü faniyiz biz 😅😅
Profil resmin değişmiş yine.Hee babam deyince öyle anladım ben
O söz ne öyle? Değişikmiş. Profil resmin yine harika.
Profil resmin değişmiş yine.
Kara Sevda çok güzeldi Allah var.He nasıl güzelmi
Valla bu aralar tam bi karar alamıyorum hemen sıkılıyorum profil resimlerindenO söz ne öyle? Değişikmiş. Profil resmin yine harika.
Profil resmin değişmiş yine.
Neden?Valla bu aralar tam bi karar alamıyorum hemen sıkılıyorum profil resimlerinden
Kendi resmimi koycam az kaldı saçlar biraz daha uzasın 😅Neden?
Ben de saçlarımı uzatıyorum. 😱 Benim saçım böyle olacak yakında.Kendi resmimi koycam az kaldı saçlar biraz daha uzasın 😅
Kara Sevda çok güzeldi Allah var.
Burak ile yeniden partner olmalılar. Ama bozulmuş araları çok.Evet ah Neslihanım
Burak ile yeniden partner olmalılar. Ama bozulmuş araları çok.
Bu internette dolaşan bilgi gerçi ama öyle gibi cidden. Sonra düzelir inşallah.Aynen öyle hemde fena bozulmuş
Bu saçı uzatabilmek için bakımlarını yapman gerek
Uçlarından kestirmek gerek. Yapacağım zaten.Bu saçı uzatabilmek için bakımlarını yapman gerek