korona gündem olan bir konu bende başka bir virüs konusu yazacağım koronadan daha beter masaya vurcam yazarken geçen yıl bir yılbaşı özel yazdım hoşgelmedin 2020 ded, birisiAda havaya uçsun dedin. O çok kötü olur bence. Sence?
@Angelica pompy istiyor o konuyu. Ama ben hayır merak etme.
Bence kurtulmam her türlü saçma olur uçurumdan ama dizilerde falan oluyor çok. Kurtulursam da sakat kalırım bence.Sizce neler olacak?
Ömer Karataş: Yüzde ellisi doldu bile suyun!
STARAN: Bir şey düşünelim.
Emre Ozansoy: Ne yapabiliriz ki?
STARAN dua eder çok. Birden bir şey olmaya başlar. Acaba ne oluyordu? Üçü buna çok şaşırır!
Bir mucize olacak mı sence cidden? Sakat mı kalacaksın?
Bu konu hakkında düşüncen?
YıldırıM gözünü açar hemen Slhttnmtl’nin yanına gider.
YıldırıM: Kardeşim aç gözünü. İyi misin?
Slhttnmtl cevap vermiyordu. YıldırıM onun yaşayıp yaşamadığını kontrol eder.
Korona ne zaman bitecek sence?korona gündem olan bir konu bende başka bir virüs konusu yazacağım koronadan daha beter masaya vurcam yazarken geçen yıl bir yılbaşı özel yazdım hoşgelmedin 2020 ded, birisi
Bu ilk dizim çok değişik her an her şey olabilir. STARAN ve arkadaşları kurtulacak mı sence?Bence kurtulmam her türlü saçma olur uçurumdan ama dizilerde falan oluyor çok. Kurtulursam da sakat kalırım bence.
2022 yada 2023 birde aşılara bağlı @haluk792Korona ne zaman bitecek sence?
Bu ilk dizim çok değişik her an her şey olabilir. STARAN ve arkadaşları kurtulacak mı sence?
Bence bu yaz sonu başlar sanki. Dikkat et kendine.2022 yada 2023 birde aşılara bağlı @haluk792
zaten işliyorum koronayı başka bir virüs geliyor diye yazıyorum canavar virüsü koronadan daha beter polisiye dizimde @haluk792Bence bu yaz sonu başlar sanki. Dikkat et kendine.Koronayı işleyen dizi mi yazacaksın sen?
Canavar mı o ne demek? 😱zaten işliyorum koronayı başka bir virüs geliyor diye yazıyorum canavar virüsü koronadan daha beter polisiye dizimde @haluk792
Yok korona konusunu işlemeyeceğim. Onlar kurtulacak mı bakalım? Sen o konuyu işlememi mi istiyorsun?
Ben nasılım dizide bu bölüm?Koronadan beter bir virüs
İyisinYok korona konusunu işlemeyeceğim. Onlar kurtulacak mı bakalım? Sen o konuyu işlememi mi istiyorsun?
Ben nasılım dizide bu bölüm?
Han'a bak sen! 😡 😱İyisin
bence adaya virüs getirir bu hanHan'a bak sen! 😡 😱
Han, adaya: Kötü olacağım hep ben ada.
Ada dile gelir ve ona: Emin misin Han?
Bunlar hakkında yorumun? 😱bence adaya virüs getirir bu han
bence ortalık karışacakBunlar hakkında yorumun? 😱
Aslı fark eder Doğan’ı. Hemen giyinir. Yanındaki adam da kaçar oradan birden! Doğan o adamı görmemişti arkası dönüktü çünkü adamın.
Aslı, Doğan’ı kendine getirir.
Doğan ağlayarak: Seni öyle göreceğime ölseydim keşke.
Aslı: Ne gördün sen? Kendine gel iyi misin sen?
Bence kurtulurlarKorona ne zaman bitecek sence?
Bu ilk dizim çok değişik her an her şey olabilir. STARAN ve arkadaşları kurtulacak mı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?