- Reaksiyon puanı
- 14,010
- Puanı
- 1,060
Biri denize girecek ve ayağı uyuşacak!kötülerde olcak desene
Biri denize girecek ve ayağı uyuşacak!kötülerde olcak desene
Kötü şeyler olacak bu bölüm. 😱
Şu an çok güzel bir gelişme yaşandı. Diziye iki kişi daha dahil oluyor! Yani 4. Bölüm'de toplamda diziye üç kişi dahil olacak!Yeni bölüm bu gece değilmi ablacım
yeni hikayelerŞu an çok güzel bir gelişme yaşandı. Diziye iki kişi daha dahil oluyor! Yani 4. Bölüm'de toplamda diziye üç kişi dahil olacak!
@ömer karataş @hayret bi şey @slhttnmtl @Emre Ozansoy @STARAN @Gerekli24
@Doğan @Dosi @seyfullXh @pompy @Yiğitt
Şu an çok güzel bir gelişme yaşandı. Diziye iki kişi daha dahil oluyor! Yani 4. Bölüm'de toplamda diziye üç kişi dahil olacak!
@ömer karataş @hayret bi şey @slhttnmtl @Emre Ozansoy @STARAN @Gerekli24
@Doğan @Dosi @seyfullXh @pompy @Yiğitt
O son gelen iki kişi ile dizi daha da güzel olacak.yeni hikayeler
Çok sevindim yakında tüm Fav10 üyeleri burada olacak.Hadi bakalım bekliyoruz
aktif uyelerO son gelen iki kişi ile dizi daha da güzel olacak.
Çok sevindim yakında tüm Fav10 üyeleri burada olacak.
Aktif üyelerden ikisi evet.aktif uyeler
Yeni gelen kişileri çok merak ettim Haluk merakla bekliyorum yeni hikayeleriniO son gelen iki kişi ile dizi daha da güzel olacak.
Valla süper @The_Erinch abimde olacakmıO son gelen iki kişi ile dizi daha da güzel olacak.
O yok ama o da inşallah olur @The_Erinch adlı üye.Valla süper @The_Erinch abimde olacakmı
O yok ama o da inşallah olur @The_Erinch adlı üye.
Şu an çok mutluyum. Bu ilk dizimde neredeyse tüm forum beni destekliyor.İnşAllah olur gelecek foruma
Çok sağ ol. Heyecan daha da artacak.Yeni gelen kişileri çok merak ettim Haluk merakla bekliyorum yeni hikayelerini
Şu an çok mutluyum. Bu ilk dizimde neredeyse tüm forum beni destekliyor.
Çok sağ ol. Heyecan daha da artacak.
Tahminin var mı bu gece dahil olacak üç kişiyle ilgili? Aktif üyelerden iki kişi, diğeri çok aktif değil. Biraz.Tabii ki desteklicez
Tabiki destekleyecez ve yaptığın dizi kaliteli bideŞu an çok mutluyum. Bu ilk dizimde neredeyse tüm forum beni destekliyor.
Çok sağ ol. Heyecan daha da artacak.
Tahminin var mı bu gece dahil olacak üç kişiyle ilgili? Aktif üyelerden iki kişi, diğeri çok aktif değil. Biraz.
Çok sağ ol.Tabiki destekleyecez ve yaptığın dizi kaliteli bide
O zaman gece şoke olacaksın.Valla kimse gelmiyor aklıma