- Reaksiyon puanı
- 13,999
- Puanı
- 1,060
4. Bölüm'de bomba gibi olacak.çok iyisin
4. Bölüm'de bomba gibi olacak.çok iyisin
4. Bölüm'de bomba gibi olacak.
Nehir-Osman sence neler yapacaklar?merakla bekliyorum
Nehir-Osman sence neler yapacaklar?
Nehir: Osman iyi para alıyoruz buradan ama sıkıldım sanki artık ben.
Osman: Saçmalama.
Yorum dediğin böyle olur harikasın. 😱 Bakalım neler olacak?Ömer'in durumu merak ettim acaba çok mu paraya ihtiyacı vardı da bu adaya geldi?
birde Gökhan ile ilgili detaylar ne acaba? patron sonuçta o
Çok sağ ol bu arada dizim 5. Bölüm'üyle Sezon Finali yapacak. En iyi bölüm geliyor!Eline sağlık @haluk792 güzel bölüm olmuş.
Önceki bölümlere göre hikaye daha da açıldı, Gökhan'dan ne çıkacak merak ediyorum. Bu arada önerileri dikkate aldığın için teşekkürler, öyle okumak daha kolay oldu.
neden sezon finaliÇok sağ ol bu arada dizim 5. Bölüm'üyle Sezon Finali yapacak. En iyi bölüm geliyor!
@YıldırıM @ömer karataş @hayret bi şey @slhttnmtl @Angelica @STARAN @Gerekli24
@Doğan @Dosi @seyfullXh @pompy @Yiğitt
Neden bu kadar erken sezon finali yapıyorsun ki, daha yeni başlamıştık?Çok sağ ol bu arada dizim 5. Bölüm'üyle Sezon Finali yapacak. En iyi bölüm geliyor!
neden sezon finali
5. Bölüm'de bomba olaylar olacak çünkü ondan. Merak etmeyin ara uzun sürmeyecek.Neden bu kadar erken sezon finali yapıyorsun ki, daha yeni başlamıştık?
tm ,,peki olayları merak ettım5. Bölüm'de bomba olaylar olacak çünkü ondan. Merak etmeyin ara uzun sürmeyecek.
Hepinizin ağzı açık kalacak! 😱tm ,,peki olayları merak ettım
Çok sağ ol bu arada dizim 5. Bölüm'üyle Sezon Finali yapacak. En iyi bölüm geliyor!
5. Bölüm bomba gibi olacak da ondan. Yok uzatmayacağım arayı. 😍Neden erkenden ara veriyosun çok uzatma bari
Kötü şeyler olacak bu bölüm. 😱neden sezon finali
hastene mı olcakKötü şeyler olacak bu bölüm. 😱
Aksiyon ve dram bir arada olacak bu bölüm.hastene mı olcak
kötülerde olcak deseneAksiyon ve dram bir arada olacak bu bölüm.