M TV Fav10 Üyeleri Gizli Adada - 1. Sezon 2. Bölüm

YıldırıM

Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
13,280
Reaksiyon puanı
7,843
Puanı
711
Yaş
28
Konum
istanbul
Emeğine sağlık gayet iyi olmuş. Sadece internet sitesi olduğu için ve bitişik yazdığın için küçük bir sorun var. Bazı yerlerde parantez atlama olması lazım ama konu güzel. Devamke :)
 
  • Harika
Reactions: cokiyitvci

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,253
Reaksiyon puanı
13,302
Puanı
1,060
Emeğine sağlık gayet iyi olmuş. Sadece internet sitesi olduğu için ve bitişik yazdığın için küçük bir sorun var. Bazı yerlerde parantez atlama olması lazım ama konu güzel. Devamke :)
Çok çok sağ ol.
te amo 3d GIF
 
  • Beğendim
Reactions: Doğan

Carpe Diem

Favori Üye
Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
15,898
Reaksiyon puanı
13,145
Puanı
860


Ekli dosyayı görüntüle 94413

2. BÖLÜM

Ayılırlar. Hiç kimse bir şey görmüyordu çünkü herkesin gözleri o siyah göz bandı ile kapalıydı. Hemen açarlar! hayret bi şey şaşkın bir halde ''Burası Koh Samui adası falan değil?'' der. slhttnmtl ''Nasıl ya? Cidden öyle mi?'' der. Ağzı açık kalır. Emre Ozansoy korkmuş bir şekilde ''Burası başka bir ada! Ben gelmeden görsellere bakmıştım internetten!'' der. STARAN bağırarak ona ''Ne saçmalıyorsun sen?'' der. Emre Ozansoy ona bağırarak ''Ne bağırıyorsun bana? Kendine gel!'' der..
Gerekli24, Doğan'a ''Sen haklıydın dostum. Şüphelenmeydik en baştan biz. O siyah göz bandı olayıyla işte'' der. Dosi ağlamaya başlar. seyfullXh ona ''Ağlama hemen etrafa bakarız. Elbet birileri vardır etrafta. Hemen yardım ederler bize'' der. haluk792 ona ''Bence de. Gruplara ayrılalım hemen'' der..
hayret bi şey ürkek bir halde ''Çok böcek var'' der. slhttnmtl ''Arkadaşlar şu uzaktaki şey bir kulübe mi?'' der. Emre Ozansoy gülerek ''Evet. Kurtulacağız hemen buradan inşallah'' der. Üçü kulübeye doğru giderler..
STARAN bağırarak Gerekli24 ve Doğan'a ''İlerde kocaman bir yılan var!'' der. Doğan ona ''Demin korkusuzdun adama bağırırken?'' der ve güler. STARAN yılanın yanına doğru gitmeye başlar! Gerekli24 ona ''Dostum bunu yapma. Gitme o şeyin yanına!'' der. Korkar çok.
seyfullXh, Dosi'ye ''İyi misin şu an?'' der. Dosi gülümseyerek ona ''Toparladım biraz. Umarım birkaç güne evimize döneriz'' der. haluk792 ''Sessiz olun bir dakika!'' der. Bir şey görmüştü o!
Han bağırarak Nehir'e ve Osman'a ''Ne demek yaşayanlar var? Hemen işlerini halledin. Yoksa patron bizi halleder!'' der. Angelica ağlayarak koşuyordu. İçinden ''Öldürecekler beni? Yarım kalan işlerini tamamlayacaklar! Kaçmalıyım buradan bir şekilde'' der..
Kulübeden tuhaf sesler geliyordu. Kapıyı açar hayret bi şey! Şoke olurlar! Ceset vardı içerde iki tane! slhttnmtl anında kusar. Emre Ozansoy ''O az önceki sesi çıkaran da kediymiş'' der. Hemen uzaklaşırlar oradan..
STARAN cebinden çıkardığı çakıyı yılanın başına saplar! Gülerek Doğan'a ''Ben mi korkuyorum yılandan? Özür dile hemen benden'' der. Doğan ve Gerekli24 şoke olurlar! Doğan gülerek ''Aman tamam özür dilerim'' der. Gerekli24 ''Ben çok acıktım geri dönelim sahile'' der..
haluk792 o kaçan kişiyi yakalamaya çalışır fakat yakalayamaz! Dosi, ona ''Kimdi o adam acaba?'' der. seyfullXh ''Rahat bir adamdı niye kaçtı ki o?'' der.
O kaçan kişinin adı Tarık idi. Tarık hemen Han'ın yanına gider. Han'a ''Bunlar yerimizi öğrenecekler. Ne çabuk?'' der. Han, Tarık'ı döver! Bağırarak ona ''Çok akıllılar bu sefer gelenler!'' der. Tarık acılar içerisinde ''Ne yapayım?'' der. Han bağırarak ona ''Sen hep salaktın! Patron seni nasıl tutuyor halen anlamıyorum? Yakında fişini çekecek ama bence. O üç kişiyi hemen öldürme önce korkut'' der. Nehir, Osman'a ''O kız nereye gitti? Az önce buradaydı!'' der. Osman öper Nehir'i. Birden üstünü çıkartır ve ona gülerek ''Bırak şimdi onu. Gel ormanın ortasında işi pişirelim'' der. Angelica uzaktan onları izliyordu. İyi bir yere saklanmıştı. Korkudan titriyordu..

3. BÖLÜM 29 EKİM PERŞEMBE, 4. BÖLÜM İSE 2 KASIM PAZARTESİ FAV10'DA!
Çok beğendim harika olmuş :Z
 
  • Harika
Reactions: cokiyitvci