Öyle demedim tahmin yürüt anlamında. O kadar okudun iki bölümü.bilmiyom kımkı gızemlı kişimi.
cesetlerden birimi yoksaÖyle demedim tahmin yürüt anlamında. O kadar okudun iki bölümü.![]()
Belki de doğru bildin. 😱cesetlerden birimi yoksa
ceset var ortada ..hortlamasınBelki de doğru bildin. 😱
Dizi fantastik falan olsun istiyorsun yani.ceset var ortada ..hortlamasın
gizemin içinde fantastık olabilir..gızemlı bir adaDizi fantastik falan olsun istiyorsun yani.![]()
İlerde olur belki.gizemin içinde fantastık olabilir..gızemlı bir ada![]()
HADİ BAKALIM EĞLENCELI olsunİlerde olur belki.![]()
![]()
Çok sağ ol. Demek internetin bitti ondan yorum atamadın.@haluk792 güzel olmuş
bodrumda internetin sigortası attı merkezden online eğitim diye uydurdular @haluk792Çok sağ ol. Demek internetin bitti ondan yorum atamadın.Ben de dedim neden atmadı diye sen hemen atardın çünkü.
![]()
Sen Bodrum'da mı oturuyorsun? 😱 Orası süper bir yerdir.bodrumda internetin sigortası attı merkezden online eğitim diye uydurdular @haluk792
evet @haluk792Sen Bodrum'da mı oturuyorsun? 😱 Orası süper bir yerdir.![]()
Orada zamanında diziler çekildi.
TRANSAFERLERE DOYMUYON kaç paraya anlaştınızBir kişiyle daha anlaştım, 3. Bölüm'de kadroya sürpriz bir kişi daha katılacak.
@hayret bi şey @Angelica @Emre Ozansoy @slhttnmtl @STARAN @Gerekli24 @Dosi @Doğan @seyfullXh
Aylık 15.000'e. Sana 20.000 idi ya.TRANSAFERLERE DOYMUYON kaç paraya anlaştınız![]()
SERHAT YDA AÖZGÜR SHERLOKLA galıba .aynen ben pahalı bir oyuncuyumAylık 15.000'e. Sana 20.000 idi ya.![]()
Zam yok ama uzun süre.SERHAT YDA AÖZGÜR SHERLOKLA galıba .aynen ben pahalı bir oyuncuyum![]()