Fav10’da Merak Ettiğimiz Özellikler - Danışma & Tartışma Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    fav10
Görev alınmıṣtır Dosi
Dediğime geldi. Hiç bir bildirim gelmedi. Bence şeninde o kısım işaretli değil. Yeniden kontrol et

Bak benden sonra @Bully ve sen forum oyunlarında benden sonra cevap yazmışsınız ama hiç bir bildirim gelmemiş. Hatta senin buradaki mesaj bildirimin bile gelmemiş.

Neyse sonuç olarak @tekin eğer o dün bahsettiğin şekilde bildirim almak istemiyorsan ayarlardan şu kısmın işaretini kaldır (Alert kısmı işaretsiz olacak)

Reactions: 12.Adam and Bully
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Reactions: 12.Adam and Dosi

Ben diyorum sana inanmıyorsun. Konuları takip edersen bildirim gelir. Ben konu takip etmiyorum ondan bildirim gelmiyor.

------

Geceden tak dolsun
birazdan yola çıkacağım ṣuan ṣarj %100 olsun diye bekliyorum.
Konular takip edilirse evet ona varım ama diğer konuda farklı bir durum var. Bende senin diğer tezi çürüttüm
bende o işaretli değilse bildirim gelmiyor (Sadece mesaj yazdığın konulardan bildirim mevzusu bu ve o seçenek ile onu da ortadan kaldırıyoruz). tekin’in olayı yazdığı konulardan bildirim gelmesi.

Aman uğraṣamam siz uğraṣın
benim kafam rahat ben ona bakarım.

Reactions: Dosi and 12.Adam
Aynen, Alıntı, Bahsetti, reaksiyonlar, sizi takip ediyor, profil yorumu. Konuyla alakalı bir ṣey yok yani.

------

Süper Modum dedektif gibidir, olayın derinlerine girer çözer.
Esas @Sherlock sen be mosi.
İnanılmaz bir koku hafızasına sahip.
Aynı ben gibi.

Reactions: Yakamoz-Asi

@bazinga “Featured content” seçeneğinin işlevi nedir?

Reactions: Bully
Yöneticiler olarak öne çıkmasını istediğimiz değerli konuları buraya seçip burda öne çıkarabiliyoruz.
Aha
Burda varmış seçeneklerden
peki bunu niye tüm üyeler ve ziyaretçiler görebiliyor? Kendimiz için mi öne çıkarıyoruz yoksa herkese?

Reactions: 12.Adam