- Reaksiyon puanı
- 113,870
- Puanı
- 1,060
Daha öncede anlatmıştım diye kalmış aklımda bir ara konunun içine eklerim onudaTam benlik özellikmiş bu unutmamam lazım
Daha öncede anlatmıştım diye kalmış aklımda bir ara konunun içine eklerim onudaTam benlik özellikmiş bu unutmamam lazım
Daha öncede anlatmıştım diye kalmış aklımda bir ara konunun içine eklerim onuda
Sana serbest canım. Sen bana yo yo ma dan yadigarsın.bu mesajından dolayı baron son mesajını sildi, küstürdün galiba yine
Çekiştirmeyiz tamam
Bu arada aşağıda gösterilen ss’de alıntının yanındaki oklarla basınca orijinal mesajlara gidilir (biraz konun amacıda yer alsın mesajda )
@Angelica sen genelde ne diyorsunuz diye soruyorsun, mesajlarda oklara basa basa mevzulara hakim olursun, geçenki göbekli adam mevzusu gibi
Ekli dosyayı görüntüle 123479
Doğrudur. Böyle yine bir konuda yazmıştım ama kime hangi ortamda hatırlamıyorumValla anlatmadın sanırım ilk defa duydum bu özelliği
Sanki yo yo ma’nın vesilesi ile tanıştık. O hayatımızda yokkken senle iletişimimiz vardıSana serbest canım. Sen bana yo yo ma dan yadigarsın.
Evet ama onla voltranı oluşturuyorduk.Doğrudur. Böyle yine bir konuda yazmıştım ama kime hangi ortamda hatırlamıyorum
------
Sanki yo yo ma’nın vesilesi ile tanıştık. O hayatımızda yokkken senle iletişimimiz vardı
İlk kısmı bilmiyordum ikinci kısmı biliyorum daEvet bir özelliği daha açıklayayım, @Angelica ve bir çok üyenin bilmediği bir özellik.
Birini gözardı ettiğimizde yani yok say tuşuna tıkladığımızda bu kişi sizin mesajları görmeye devam edecektir. Bu özellik sadece sizin onu görmemenizi sağlar.
Takip etme olayının en büyük özelliğide profilinizi başkalarına kapatmak istediğinizde sadece takip ettiklerinizin görmesini sağlaya bilirsiniz. Tabi bu gizlilik özellikleri yöneticilere işlemiyor ve yöneticileri yok sayma şansınız yok.
Yazmışken onuda belirteyim dedimİlk kısmı bilmiyordum ikinci kısmı biliyorum da
Tamam canım ☺️🙏Yazmışken onuda belirteyim dedim
Sonradan konuya eklerim bir ara yada ek mesaja eklerim
Vitabeta vaccine çikmisTamam canım ☺️🙏
VidPrevtyn Beta vaccine
Ben maskeli olana tıklamıştım. Hatırlatma için teşekkürler 🙏@Hobbit sana buradan tekrardan hatırlatayım. Unutursan gelip buradan bakarsın.
Ekli dosyayı görüntüle 124169Ekli dosyayı görüntüle 124170
Panelde şu göz işaretini tıkla sonrada devam et butonuna bas şu kod belirir. Yazıyı arasına ekleyeceksin.
[SPOI LER]Ben maskeli olana tıklamıştım. Hatırlatma için teşekkürler 🙏