Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 33,751
- Puanı
- 1,061
“Seyfullah galiba” dediğin için öyle sandımGızzzz onu biliyorum zatennn.. Adamın yeni ismini etiket edemedim ki 😁🤣😁🤣
Ne manada?@Dosi , bu kavruğun yerini alma çabası içinde mi bana mı öyle geliyor?![]()
Evet anlatalım:
Sence aslında seni etiket ettiğimi ne zaman anlarEvet anlatalım:
@12.Adam demi, şu baron hem alıntı hemde etiket etmiş. @Keith Long ’a özenmiş. Onun stili
Nasıl iyi anlatım mı baron?![]()
Tüh be ne güzel az geliyordu şimdi hiç susmaz@ᴍᴜ̈ɴᴢᴇᴠɪ
Yine Dosi bir yolunu buldu çözdü@bazinga @The_Erinch (al kopyala ekle etiket listene)
Konumuz icraatının hakkını veriyor![]()
Etikette sen çıkmadın eeee@ᴍᴜ̈ɴᴢᴇᴠɪ
Yine Dosi bir yolunu buldu çözdü@bazinga @The_Erinch (al kopyala ekle etiket listene)
Konumuz icraatının hakkını veriyor![]()
Baktım ağlıyorsun çözüm buldum işteTüh be ne güzel az geliyordu şimdi hiç susmaz![]()
Hangisinde? @baronEtikette sen çıkmadın eeee![]()
Gıcıksın.Baktım ağlıyorsun çözüm buldum işteseni ilk etiket eden ben oldum ne güzel
------
Hangisinde? @baron![]()
Hangi mesaj rakam söyle.ne ne 🤦🏻♀️ @baron fırlat görseli
Yada dur ben paylaşayım bi tane
![]()
Hani seni etiket ettiği bir mesaj vardıya, orda etiketli olan bendim. Ah ah neyse unut yoruldum![]()
19.Hangi mesaj rakam söyle.![]()
Yok bu cidden umutsuz vaka o etiket işini anlaması için yıllar alır @12.AdamHangi mesaj rakam söyle.![]()
Şimdi bunu anlasada diğerini unutmuştur bile. Farkında bile değildir neyin goygoyu yapıldıYok bu cidden umutsuz vaka o etiket işini anlaması için yıllar alır @12.Adam![]()
İkide bir benim mesajlara salça oluyor19.
Bu arada ne manada kavruğun yerini almaya çalışıyor dedin?![]()
Yok bu cidden umutsuz vaka o etiket işini anlaması için yıllar alır @12.Adam![]()
Çekiştirmeyin beniŞimdi bunu anlasada diğerini unutmuştur bile. Farkında bile değildir neyin goygoyu yapıldı![]()
bu mesajından dolayı baron son mesajını sildi, küstürdün galiba yineÇekiştirmeyin beni![]()
bu mesajından dolayı baron son mesajını sildi, küstürdün galiba yine
Çekiştirmeyiz tamam
Bu arada aşağıda gösterilen ss’de alıntının yanındaki oklarla basınca orijinal mesajlara gidilir (biraz konun amacıda yer alsın mesajda)
@Angelica sen genelde ne diyorsunuz diye soruyorsun, mesajlarda oklara basa basa mevzulara hakim olursun, geçenki göbekli adam mevzusu gibi
Ekli dosyayı görüntüle 123479