Damien Duff
Favori Üye
“Seyfullah galiba” dediğin için öyle sandımGızzzz onu biliyorum zatennn.. Adamın yeni ismini etiket edemedim ki 😁🤣😁🤣
Ne manada?@Dosi , bu kavruğun yerini alma çabası içinde mi bana mı öyle geliyor?
Evet anlatalım:
Sence aslında seni etiket ettiğimi ne zaman anlarEvet anlatalım:
@12.Adam demi, şu baron hem alıntı hemde etiket etmiş. @Keith Long ’a özenmiş. Onun stili
Nasıl iyi anlatım mı baron?
Tüh be ne güzel az geliyordu şimdi hiç susmaz@ᴍᴜ̈ɴᴢᴇᴠɪ
Yine Dosi bir yolunu buldu çözdü@bazinga @The_Erinch (al kopyala ekle etiket listene)
Konumuz icraatının hakkını veriyor
Etikette sen çıkmadın eeee@ᴍᴜ̈ɴᴢᴇᴠɪ
Yine Dosi bir yolunu buldu çözdü@bazinga @The_Erinch (al kopyala ekle etiket listene)
Konumuz icraatının hakkını veriyor
Baktım ağlıyorsun çözüm buldum işteTüh be ne güzel az geliyordu şimdi hiç susmaz
Hangisinde? @baronEtikette sen çıkmadın eeee
Gıcıksın.Baktım ağlıyorsun çözüm buldum işteseni ilk etiket eden ben oldum ne güzel
------
Hangisinde? @baron
Hangi mesaj rakam söyle.ne ne 🤦🏻♀️ @baron fırlat görseli
Yada dur ben paylaşayım bi tane
Hani seni etiket ettiği bir mesaj vardıya, orda etiketli olan bendim. Ah ah neyse unut yoruldum
19.Hangi mesaj rakam söyle.
Yok bu cidden umutsuz vaka o etiket işini anlaması için yıllar alır @12.AdamHangi mesaj rakam söyle.
Şimdi bunu anlasada diğerini unutmuştur bile. Farkında bile değildir neyin goygoyu yapıldıYok bu cidden umutsuz vaka o etiket işini anlaması için yıllar alır @12.Adam
İkide bir benim mesajlara salça oluyor19.
Bu arada ne manada kavruğun yerini almaya çalışıyor dedin?
Yok bu cidden umutsuz vaka o etiket işini anlaması için yıllar alır @12.Adam
Çekiştirmeyin beniŞimdi bunu anlasada diğerini unutmuştur bile. Farkında bile değildir neyin goygoyu yapıldı
bu mesajından dolayı baron son mesajını sildi, küstürdün galiba yineÇekiştirmeyin beni
bu mesajından dolayı baron son mesajını sildi, küstürdün galiba yine
Çekiştirmeyiz tamam
Bu arada aşağıda gösterilen ss’de alıntının yanındaki oklarla basınca orijinal mesajlara gidilir (biraz konun amacıda yer alsın mesajda)
@Angelica sen genelde ne diyorsunuz diye soruyorsun, mesajlarda oklara basa basa mevzulara hakim olursun, geçenki göbekli adam mevzusu gibi
Ekli dosyayı görüntüle 123479
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?