Gördüm ama al işte hem Insta’da hem Twitter’daki yorumlarda dizinin adıyla dalga geçiliyor.
Gördüm ama al işte hem Insta’da hem Twitter’daki yorumlarda dizinin adıyla dalga geçiliyor.
Yabancı diziler (House, Dexter vs.) veya filmlerin adı özel isim olunca laf etmeyenler Türk dizilerine çamur atmak için yanıp tutuştukları için normal. Aman istediklerini desinler bu iş başladıktan sonra adı en son konuşulacak şey olacak.Gördüm ama al işte hem Insta’da hem Twitter’daki yorumlarda dizinin adıyla dalga geçiliyor.
Bu dizi yabancı olsaydı ve adı Fiona olsaydı sosyal medyada isimle dalga geçenler el pençe divan olurdu ama maksat Türk işlerini ezmek olunca herkes sırada.Dizinin adını beğenmiyorlar Hemen Fat"osh" yapıyoruz
Fatma adı arap ismi oldugu için yabancılar biliyor Boşa kürekten eleştirilerBu dizi yabancı olsaydı ve adı Fiona olsaydı sosyal medyada isimle dalga geçenler el pençe divan olurdu ama maksat Türk işlerini ezmek olunca herkes sırada.
Neyse o laf edenler isme bakmadan ilk günden tüm sezonu bitireceği için sıkıntı yok.Fatma adı arap ismi oldugu için yabancılar biliyor Boşa kürekten eleştiriler
Süresi de kısa olur Dark Desire süresini gördün mü Fatma da öyle kısa süreli olursa yarım günde biterNeyse o laf edenler isme bakmadan ilk günden tüm sezonu bitireceği için sıkıntı yok.
Diğerleri gibi 40-50 dakika x 8 bölüm olur işte. Hatta arada 30 dakikalık bölümler çıkarsa yine neresi kesilip sansürlendi diye tartışmalar başlar.Süresi de kısa olur Dark Desire süresini gördün mü Fatma da öyle kısa süreli olursa yarım günde biter
Neyse ocakta filan başlarsa kışa güzel giderDiğerleri gibi 40-50 dakika x 8 bölüm olur işte. Hatta arada 30 dakikalık bölümler çıkarsa yine neresi kesilip sansürlendi diye tartışmalar başlar.
atiye eski dilde hediye demek..Naim filminin yönetmeniydi iyi isim denebilir. Biz de Fatma'yla tanışmak için sabırsızlanıyoruz başarılar Burcu.
Hakan, Atiye diye dizi yapan platform için mi diyorsun bunu.
Hakan Muhafız’ın 4. sezonu geçen yaz çekildi ama bu yaz yayınlandı. Aşk 101 de keza. Atiye'nin 2. sezonu hazır ama hala yayınlanmıyor yani en erken 2021 ortası olur gibi.Neyse ocakta filan başlarsa kışa güzel gider