Fox TV'den resmi açıklama geldi, ayrılık haberi doğrulandı. Konu yeniden açık:
Konular neden birleştirildi onu anlayamadım? İddia ile kanal açıklaması için bugüne kadar hep ayrı konu açıldı. Diziye katılacağı konuşuluyor ya da ayrılacağı konuşuluyor ne bileyim resmi olmayan her açıklama ayrı açıldı, ardından resmileşen için de ayrı açıldı. Ki burada kanalın açıklaması da vardı ki bu yeni konu açma için bir kaynak değil mi?Fox TV'den resmi açıklama geldi, ayrılık haberi doğrulandı. Konu yeniden açık:
ama neden se hep fox haberler reyting başarılaylı dopdolu..sabah akşam zirvedeFOX'a ettiğim beddualar yerini bulmaya başladı. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Şaka bir yana kötü olmuş ve kendi isteğiyle bu kararı aldığını sanmıyorum.
show haber hep...2..oluyor..Ali Kırca, Reha Muhtar yada Mehmet Ali Birand gibi bir icon olmuştur kendisi ama netice de yüzler değişecek, kanalın kimliği değişmedikçe tekrar aynı başarısını sürdürür, neticede bu ülkede %40 yakın bir muhalefet mevcut, o nedenle Fox Haber izlenmeye devam edecektir.
Bu sürede Show Habere yarayabilir bu arada. Ama Fox doğru bir hamle ile bu işi çözer bence o kişide belli
Neden bu kadar ilendin? 😱 Halbuki ben seni fox cu sanırdım.FOX'a ettiğim beddualar yerini bulmaya başladı. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
bence bedua etme bulur döner sahibine geri döner bedularFOX'a ettiğim beddualar yerini bulmaya başladı. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Kimin ahını aldıFOX'a ettiğim beddualar yerini bulmaya başladı. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
baskıları yuzunden gitmiştir kesinKimin ahını aldı
Konular neden birleştirildi onu anlayamadım? İddia ile kanal açıklaması için bugüne kadar hep ayrı konu açıldı. Diziye katılacağı konuşuluyor ya da ayrılacağı konuşuluyor ne bileyim resmi olmayan her açıklama ayrı açıldı, ardından resmileşen için de ayrı açıldı. Ki burada kanalın açıklaması da vardı ki bu yeni konu açma için bir kaynak değil mi?
olay tv ye gececekmış okudmdaÇok üzülmüyorum çünkü biraz dinlenip kendini daha rahat hissedeceği mecralarda geri dönecektir. Ekrem İmamoğlu'nun yönetiminde bir kanal satın alındığı haberleri dönüyordu. En kötü orada yer alır. Ama eğer Halk TV transfer ederse yılın olaylarından birisi olur.