Fatih Portakal, Fox Tv'den Ayrıldı!

Şok bir ayrılık olmuş, Fatih Portakal'ın yaşı daha gençti ve erken bırakması şaşırtıcı.

Yerine büyük ihtimalle İsmail Küçükkaya geçecektir diye düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Fox TV'den resmi açıklama geldi, ayrılık haberi doğrulandı. Konu yeniden açık:

Konular neden birleştirildi onu anlayamadım? İddia ile kanal açıklaması için bugüne kadar hep ayrı konu açıldı. Diziye katılacağı konuşuluyor ya da ayrılacağı konuşuluyor ne bileyim resmi olmayan her açıklama ayrı açıldı, ardından resmileşen için de ayrı açıldı. Ki burada kanalın açıklaması da vardı ki bu yeni konu açma için bir kaynak değil mi? (b)

Tehditlerden dolayı giderek yorulmuş olmalı ve en sonunda da bırakma noktasına geldi ya da baskıyla her neyse. Oldukça kötü oldu tabi. Yerine İrfan Değirmenci getirilirse bir nebze yokluğunu idare edebilir. Ama ortalama biri getirilirse değişikliğin amacının başka olduğu anlaşılır.

FOX'a ettiğim beddualar yerini bulmaya başladı. :Z Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. :A

Şaka bir yana kötü olmuş ve kendi isteğiyle bu kararı aldığını sanmıyorum.
ama neden se hep fox haberler reyting başarılaylı dopdolu..sabah akşam zirvede

Ali Kırca, Reha Muhtar yada Mehmet Ali Birand gibi bir icon olmuştur kendisi ama netice de yüzler değişecek, kanalın kimliği değişmedikçe tekrar aynı başarısını sürdürür, neticede bu ülkede %40 yakın bir muhalefet mevcut, o nedenle Fox Haber izlenmeye devam edecektir.
Bu sürede Show Habere yarayabilir bu arada. Ama Fox doğru bir hamle ile bu işi çözer bence o kişide belli :)

Ali Kırca, Reha Muhtar yada Mehmet Ali Birand gibi bir icon olmuştur kendisi ama netice de yüzler değişecek, kanalın kimliği değişmedikçe tekrar aynı başarısını sürdürür, neticede bu ülkede %40 yakın bir muhalefet mevcut, o nedenle Fox Haber izlenmeye devam edecektir.
Bu sürede Show Habere yarayabilir bu arada. Ama Fox doğru bir hamle ile bu işi çözer bence o kişide belli :)
show haber hep...2..oluyor..

Başta inanmamıştım Fatih portakal yalanlar diye düşünürken açıklamasıda geldi haber sunumu seviyordum umarım onu aratmıcak biri gelir

• Beğendim
Çok üzülmüyorum çünkü biraz dinlenip kendini daha rahat hissedeceği mecralarda geri dönecektir. Ekrem İmamoğlu'nun yönetiminde bir kanal satın alındığı haberleri dönüyordu. En kötü orada yer alır. Ama eğer Halk TV transfer ederse yılın olaylarından birisi olur.

• Beğendim
Konular neden birleştirildi onu anlayamadım? İddia ile kanal açıklaması için bugüne kadar hep ayrı konu açıldı. Diziye katılacağı konuşuluyor ya da ayrılacağı konuşuluyor ne bileyim resmi olmayan her açıklama ayrı açıldı, ardından resmileşen için de ayrı açıldı. Ki burada kanalın açıklaması da vardı ki bu yeni konu açma için bir kaynak değil mi? (b)

Konu ilk açıldığında iddia adı altında değil, net bir ayrılık haberi olarak açılmıştı ve bu ayrılığı doğrulayan kaynaklar da vardı. Ancak resmi bir açıklama olmadığı için o an kilitlemiş, resmi açıklama yapılması halinde tekrar açılacağını söylemiştim. Resmi açıklama yapıldığı için konu tekrar açılmış oldu, senin açtığın konudaki mesajlar da buraya taşındı haliyle.

Çok üzülmüyorum çünkü biraz dinlenip kendini daha rahat hissedeceği mecralarda geri dönecektir. Ekrem İmamoğlu'nun yönetiminde bir kanal satın alındığı haberleri dönüyordu. En kötü orada yer alır. Ama eğer Halk TV transfer ederse yılın olaylarından birisi olur.
olay tv ye gececekmış okudmda