"Fatih Harbiye" Show TV'ye Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana Bir Sır Vereceğim ve Bir Aşk Hikayesi fanları dizilerinin cumartesiye geçmesi için tag açmışlar ve TT listesine girmişler. :X

İnşallah gerek bile kalmayacak bu tür şeylere. İnşallah Fatih Harbiye FOX'ta kalacak. :)

Ama eğer oldu diyelim Cumartesi'ye kesinlikle SBSV gelecektir bence, sence? :)

NOT: Bu arada Koliba ve FOX bir toplantı düzenlemişler ve bu meseleyi konuşuyorlarmış. Bakalım nasıl sonuçlanacak toplantı? :)

İnşallah gerek bile kalmayacak bu tür şeylere. İnşallah Fatih Harbiye FOX'ta kalacak. :)

NOT: Bu arada Koliba ve FOX bir toplantı düzenlemişler ve bu meseleyi konuşuyorlarmış. Bakalım nasıl sonuçlanacak toplantı? :)
Bence de Sbsv geçecek cumartesiye.

Noldu toplanti sonucunda ??

Show haberi RT lemiş. Transfer doğru. Hayırlı olsun, transferin nedenini çok merak ediyorum acaba sebep neydi açıklama yapsalar bugün. :X Bir Aşk Hikayesi gelse keşke ama büyük ihtimal Sbsv c.tesi olacak. :(

İzlemiyordum ama annem filan izliyordu iyi diziymiş sanırım,annem Fox'ta kalsaydı daha iyiydi diyo. :D

Giderse gitsin Show Tv'ye dizi. FOX'tan ayrılan dizi ya da yarışmayla işim olmaz. FOX, Cumartesi'yi yine bir şekilde doldurur siz merak etmeyin. Gerekirse bile BS'nı bile alır atv'den ya da PY'yi bile alır Show Tv'den. :)
atv istemedikçe bugünün saraylısını bırakmaz,hiçbir yapımcı atv-kanal d gibi kanallarla papaz olmak istemez.

Noldu toplanti sonucunda ??

Toplantı sonucunda Koliba Film diziyi Ocak'tan itibaren Show Tv'de yayınlanmaya karar vermiş. Sözleşme tarzı bir şeyler yapılmış. Ama eğer son anda bir aksilik çıkarsa ya da FOX Türkiye diziyi kaybetmemek için Koliba ile bir kez daha görüşürse dizi FOX'ta olabilirmiş yeniden.

Bu arada FH gidince Cumartesi'ye SBSV gelecek %99.9 :) @xBUGRAx

Son düzenleme:
Toplantı sonucunda Koliba Film diziyi Ocak'tan itibaren Show Tv'de yayınlanmaya karar vermiş. Sözleşme tarzı bir şeyler yapılmış. Ama eğer son anda bir aksilik çıkarsa ya da FOX Türkiye diziyi kaybetmemek için Koliba ile bir kez daha görüşürse dizi FOX'ta olabilirmiş yeniden.

Bu arada FH gidince Cumartesi'ye SBSV gelecek %99.9 :)
show um başlıyor sonunda :oley: :Z

@xBUGRAx Haberi duyup kalp krizi geçirmiş olabilir Allah Korusun. 😛 :D

Gerçi Haluka bir şey olmadıysa Buğra tınlamaz bile bu olayı. :X

Diyecek bir şey yok.. Her geçen gün tiksiniyorum bu sektörden..

Star'a her fırsatta laf sokan transfer karşıtları ne diyecek?

Kadir Doğulu'yu tanımıyorum, o oyuncu mu diyenler?

Bu dizi nasıl tuttu anlamıyorum çok kalitesiz oyunculuklar var diyenler? Ne diyecek merak ediyorum.

Karagül'e gelince bir diziyi 3. sezonda transfer etmek istemek nasıl bir mantık ve aç gözlülüktür?

Bu dizi nasıl tuttu anlamıyorum çok kalitesiz oyunculuklar var diyenler? Ne diyecek merak ediyorum.

Karagül'e gelince bir diziyi 3. sezonda transfer etmek istemek nasıl bir mantık ve aç gözlülüktür?
Bığra reyiz sakin ol,bu dediğin gibi sektör. Ve de sektör=kumar. Kumarda olduğu gibi bu sektöründe oyunları var.

Son düzenleme:
Medyada büyük transfer:X @mrt-06 AKY'ne ne olcak senin hacı??? Okan artık erken yayınlanır 23:30 gibi :oley: Afferin Show'a Okan'ı erken alacak:oley:

@xBUGRAx bu hafta Böğünün Saraylısı'na uzadı diye küsmüştün, yol yakınken bu küskünlüğe son ver:X

Arkadaşlar sakin olmakta fayda var. Televizyon dünyasındayız; her an herşey olabilir..

Buğra ben yorumları okudun mu bilmiyorum ama yorumları okuduysan eğer Fatih Harbiye'yi neden aldığına anlam veremedim Show TV'nin ve bu haberden hiç haberimde yoktu. Çok şaşırdım yani. Show TV'nin Karagül için Ağustos ayında Avşar Film ile masaya oturduğunu duymuştum ben doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama öyle duymuştum ve Fox'tan transfer olsa olsa o transfer olur diye düşünüyordum ama transfer olmayacağı bana açıklandığı zaman ondan da vazgeçtim. :)

Bana göre Fatih Harbiye hala kalitesiz ve oyuncuları oldukça yeteneksiz bir dizi. Yan oyuncuların da yan oyuncularının başrol olduğu tek dizi sanırım. Kadir Doğulu Pis Yedili'de başroldü ama o dizide başrol oyuncu sayısı fazlaydı zaten. Çok da sırıtmıyordu. Eda Ece ile olan uyumlarından belki de...

Dediğim gibi ben Show'un zaten her zaman söylemiştim ve sende biliyorsun. Transfer edecekse Karagül'ü etsin diyordum. Yani konudaki yorumları okumanda fayda var. 😉

Diziden Fox kaymağını aldı zaten artık yavaş yavaş düşecek gibi bu senaryo ile.

Fox en mantıklı kararı vermiş ama biraz acele olmuş gibi.:D

oha aga niye bukadar sinirleniyosun bosver