Fatih Dizisi Kanal D'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi bence Sali veya Cuma günü olacak.

Hayırlı olsun.

Zirvede olacağı kesin gibi. Uzun zamandır merakla bekliyorum. Ama başrol Devrim Evin olmalıydı...

dizi başrolden kaybetti mukaddes bile kurtaramaz bu diziyi :D
konu opya değil mi kırmızı ve altı çizik kelimeler orjinal konularaki etiketler değil mi?

Hayır Muhteşem Yüzyıl devam edecek.Yapımcı söylemiş bunu reytingleri bu kadar yüksekken neden bitirilsin ki zaten başından beri 4 sezon olarak planlanmış :)

Daha Muhteşem Yüzyılda anlatılacak çok şey var. Mihrimah sultanın 17 yıl boyunca perde arkasından osmanlıyı nasıl yönettiği, bunun yanısıra Nurbanu , Safiye , Kösem sultan lar var. Bu dizi istenirse 4 sezon değil 14 sezon da devam eder.

Ama Fatih dizisi bu kadar ilgi çekmez. Çünki Fatih dizisinde Harem ve kadın sultanlar fazla işlenmeyecek.

Daha Muhteşem Yüzyılda anlatılacak çok şey var. Mihrimah sultanın 17 yıl boyunca perde arkasından osmanlıyı nasıl yönettiği, bunun yanısıra Nurbanu , Safiye , Kösem sultan lar var. Bu dizi istenirse 4 sezon değil 14 sezon da devam eder.

Ama Fatih dizisi bu kadar ilgi çekmez. Çünki Fatih dizisinde Harem ve kadın sultanlar fazla işlenmeyecek.
sürekli savaş sahnesi olacak dizinin maliyeti türkiyede kurtarmaz 3 saatlik sinema filmiye 90 dakikadan en az 2 sezon toplam 80 bölüm sürecek diziyi karıştırma

sürekli savaş sahnesi olacak dizinin maliyeti türkiyede kurtarmaz 3 saatlik sinema filmiye 90 dakikadan en az 2 sezon toplam 80 bölüm sürecek diziyi karıştırma

Yazdıklarından pek bir şey anlamadım.Sinema filmiyle, diziyi de karıştırmıyorum. MH en çok ilgi çeken harem ve kadınlar. Zaten diziyide en çok kadınlar seyrediyor. Dizinin 80 bölüm süreceğinide hiç sanmıyorum. Üstelik yapım şirketide MEDYAPIM.

Son düzenleme:
Yazdıklarından pek bir şey anlamadım.Sinema filmiyle, diziyi de karıştırmıyorum. MH en çok ilgi çeken harem ve kadınlar. Zaten diziyide en çok kadınlar seyrediyor. Dizinin 80 bölüm süreceğinide hiç sanmıyorum. Üstelik yapım şirketide MEDYAPIM.

karıştırmıyosan fetini de hareme gireceğini bilirdin neyse zaten dizi başrolden kaybetti en kral senaryo gelse kurtaramaz :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,569
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy