Dizi bence Sali veya Cuma günü olacak.
Salı Öyle Bir Geçer Zaman Ki var seneyede devam edecekmiş.
Arka Sokaklar bu sene biterse cuma günü boşa çıkıyor![]()
Hayır Muhteşem Yüzyıl devam edecek.Yapımcı söylemiş bunu reytingleri bu kadar yüksekken neden bitirilsin ki zaten başından beri 4 sezon olarak planlanmış![]()
sürekli savaş sahnesi olacak dizinin maliyeti türkiyede kurtarmaz 3 saatlik sinema filmiye 90 dakikadan en az 2 sezon toplam 80 bölüm sürecek diziyi karıştırmaDaha Muhteşem Yüzyılda anlatılacak çok şey var. Mihrimah sultanın 17 yıl boyunca perde arkasından osmanlıyı nasıl yönettiği, bunun yanısıra Nurbanu , Safiye , Kösem sultan lar var. Bu dizi istenirse 4 sezon değil 14 sezon da devam eder.
Ama Fatih dizisi bu kadar ilgi çekmez. Çünki Fatih dizisinde Harem ve kadın sultanlar fazla işlenmeyecek.
sürekli savaş sahnesi olacak dizinin maliyeti türkiyede kurtarmaz 3 saatlik sinema filmiye 90 dakikadan en az 2 sezon toplam 80 bölüm sürecek diziyi karıştırma
Yazdıklarından pek bir şey anlamadım.Sinema filmiyle, diziyi de karıştırmıyorum. MH en çok ilgi çeken harem ve kadınlar. Zaten diziyide en çok kadınlar seyrediyor. Dizinin 80 bölüm süreceğinide hiç sanmıyorum. Üstelik yapım şirketide MEDYAPIM.