Fatih Dizisi Kanal D'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Medyapımın yapımcılığını yaptığı fatih dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Show tv de yayınlanacağı açıklanan fakat kanalın içerisinde olduğu maddi sıkıntılar sebebiyle ertelenen Fetih 1453 dizisi [/B][/SIZE][/COLOR]Kanal D ekranlarında yayılanacak.

Öte yandan Fatih sultan mehmet karakterinin kim tarafından canlandırılacağı da belli oldu.

Daha önce Devrim Evin'in canlandırılacağı açıklanan fatih sultan mehmet rolünde değişikliği gidildi fatih rolünü ünlü oyuncu
Mehmet Akif Alakurt canlandıracak.

Yakışıklı oyuncu bu rol için sakallarını uzattı.

Son düzenleme:
Takas keşke kesinleşmeden açmasaydın konuyu daha öncede fox dendi sonra atv sonra star dendi...

Kanal D gelecek sezon Salı için planlıyordur muhtemelen. Öyle Bir Geçer Zaman Ki bittiğinde yerine gelir.

Çarşamba için de bir şey planlamalı.

Kanal D gelecek sezon Muhteşemin karşısına koyabilir Kuzey Güney bitiyor zaten Merhamet'inde Çarşamba günleri fazla bir varlık göstereceğini sanmıyorum.Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin 4.sezonuda olacakmış zaten :) o yüzden çarşambaya gelir.
Ben izlemeyi düşünmüyorum bu diziyi

Kanal D gelecek sezon Muhteşemin karşısına koyabilir Kuzey Güney bitiyor zaten Merhamet'inde Çarşamba günleri fazla bir varlık göstereceğini sanmıyorum.Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin 4.sezonuda olacakmış zaten :) o yüzden çarşambaya gelir.
seneye büyük ihtimal muhteşem yüzyıl yok

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Hayır Muhteşem Yüzyıl devam edecek.Yapımcı söylemiş bunu reytingleri bu kadar yüksekken neden bitirilsin ki zaten başından beri 4 sezon olarak planlanmış :)

Mehmet Akif Alakurt için izlerim ilk bölümünü, beğenirsem devam ederim

izlemem ilgimi çekmiyo bu tür diziler sinemasını da hiç izlemedim

Mehmet Akif Alakurt'un dizi için bıraktığı sakallar
clipboard04xy.jpg